Combina frigorifica Liebherr Confort DN 43X13 review

Liebherr Confort DN 43X13
  • Consum
    (4.5)
  • Design
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Liebherr Confort DN 43X13 este o combina frigorifica cu un design elegant, dimensiuni compacte si cu o buna organizare a spatiilor interioare. Consumul redus de energie, panoul de control intuitiv cu display digital si sistemele si tehnologiile moderne utilizate sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei combine frigorifice produse de Liebherr.

Companiile germane sunt renumite pentru calitatea si fiabilitatea aparatelor electrocasnice pe care le produc, fiind in topul vanzarilor la nivel european. Cei mai importanti producatori de electrocasnice din Germania sunt Bosch, Miele, Liebherr sau AEG, iar produsele comercializate sub aceste branduri sunt incadrate de obicei in gama premium, avand preturi destul de mari. Cu toate acestea, aceste electrocasnice beneficiaza de cele mai moderne tehnologii care le imbunatatesc performantele si le eficientizeaza consumul de energie. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frogirifica produsa de Liebherr care are reviewuri excelente de la clientii care au achizitionat-o.

Combina frigorifica Liebherr Confort DN 43X13

Combina frigorifica cu design simplu si elegant

Liebherr Confort DN 43X13 este o combina frigorifica cu un design simplu de culoare alba cu manere verticale integrate pe marginile usilor de la frigider si congelator. Usile au deschidere standard spre dreapta insa sunt reversibile, astfel ca le veti putea modifica in functie de spatiul disponibil din bucatarie sau hol. Dimensiunile acestui model sunt 60 x 65.7 x 186.1 cm iar volumul total este de 304 litri, aceasta combina fiind potrivita pentru familiile formate din doua sau trei persoane.

Eficienta energetica buna

Liebherr Confort DN 43X13 are un compresor inverter cu un consum economic de doar 232 kWh pe an are este incadrat in doua clasa de eficienta energetica A++. Consumul zilnic este de 0.635 kWh iar costul lunar de utilizare este de cel mult 12.5 lei. Nivelul zgomotului are o valoare rezonabila de 41 dB, astfel ca nu va va deranja chiar daca aveti o bucatarie deschisa spre hol sau livingroom.

Spatiu de refrigerare generos

Frigiderul are un volum de 209 litri si este organizat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata si a suportului metalic pentru sticle care se vor putea ajusta pe inaltime pentru a depozita si vase sau alimente mai voluminoase. Compartimentul pentru fructe si legume din partea inferioara are dimensiuni generoase si mentine un nivel optim de umiditate pentru ca proprietatile nutritive sa fie pastrate o perioada mai lunga. Pe usa frigiderului exista trei rafturi din plastic unde veti putea sa pastrati sticle, borcane, cutii sau recipiente mai mici dar si suportul pentru oua. Sistemul de iluminare cu LED asigura o lumina buna chiar si pentru compartimentul de legume si fructe dar contribuie si la consumul redus de energie al acesui model.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Liebherr Confort DN 43X13

Congelator cu sertare transparente

Congelatorul are un volum de 95 de litri si 3 compartimente inchise cu partea frontala transparenta in care veti putea sa depozitati carne, peste, fructe, legume sau deserturi fara ca acestea sa faca schimb de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare de 9 Kg in 24 de ore este suficient de buna la fel ca si autonomia de 26 de ore in cazul unei defectiuni a retelei electrice.

Display digital si tehnologii moderne

Panul de control are un display digital si 7 butoane care permit setarea separata a temperaturilor din frigider si congelator dar si oprirea temporara a acestora in cazul in care nu le utilizati. Acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Liebherr precum NoFrost care previne formarea ghietii in spatiile interioare prin eliminarea umiditatii excesive sau DuoCooling care utilizeaza circuite separare de racire pentru frigider si congelator. Confirmarea calitatii si fiabilitatii acestui model este data si de garantia extinsa oferita de producator.

Puncte tari

+ design simplu si elegant

+ consum redus de energie

+ materiale de calitate

+ spatiu de refrigerare bine organizat

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ panou de control cu display digital

+ functii, sisteme si tehnologii moderne

+ garantie extinsa oferita de producator

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Liebherr Confort DN 43X13 este o combina frigorifica cu un design elegant, dimensiuni compacte si cu o buna organizare a spatiilor interioare. Consumul redus de energie, panoul de control intuitiv cu display digital si sistemele si tehnologiile moderne utilizate sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei combine frigorifice produse de Liebherr.

Manual Liebherr Confort DN 43X13