▷Samsung RB38C7B6AB1/EF, Combina Frigorifica, 387 litri, Clasa A, Total No Frost – Pareri si Review

▷Samsung RB38C7B6AB1/EF Combina Frigorifica ⭐ Review si Pareri
Combina frigorifica Samsung RB38C7B6AB1/EF

Product Name: Samsung RB38C7B6AB1/EF

Product Description: Samsung RB38C7B6AB1/EF este o combina frigorifica cu volum net de 384 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A. Combina dispune de un sistem de racire No Frost si are un nivel al zgomotului de 35 dB.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.8

Sumar

Samsung RB38C7B6AB1/EF este o combina frigorifica cu design si specificatii premium. Eficienta energetica foarte buna, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile de ultima generatie sunt argumente solide care ar trebui sa va convinga sa achizitionati aceasta combina frigorifica produsa de compania sud-coreeana Samsung.

Pros

+ design elegant;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ nivel redus al zgomotului;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ tehnologii si siteme de ultima generatie;

+ garantie extinsa de 20 de ani pentru compresor.

Cons

– pretul este mare;

– garantie standard.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Electrocasnicele mari care dispun de specificatii tehnice foarte bune au, de regula, si un design elegant. De exemplu, o combina frigorifica cu eficienta energetica foarte buna, are si un un design modern sau minimalist, care ii permite instalarea in orice locuinta noua sau renovata. Totusi, o astfel de combina frigorifica are un cost ridicat de achizitie, aceste modele adresandu-se familiilor cu venituri mai mari. Samsung RB38C7B6AB1/EF este o astfel de combina frigorifica premium, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

=> vedeti si: Top 5 Combine Frigorifice Negre

Combina frigorifica Samsung RB38C7B6AB1/EF

Samsung RB38C7B6AB1/EF – design, volum si dimensiuni

Combine frigorifica Samsung RB38C7B6AB1/EF are un design premium, cu finisaje de culoare neagra. Partea din spate este acoperita cu un capac metalic care protejeaza componentele si care se curata foarte usor. Cele doua usi au manere incorporate tip buzunar si se deschid inspre dreapta. Totusi, daca doriti sa schimbati directia de deschidere a usilor o veti putea face destul de usor, datorita faptului ca sunt reversibile. Aceasta combina frigorifica are un volum net de 387 litri din care 273 litri sunt alocati spatiului frigorific si 114 litri celui de congelare.

Dimensiunile acestui model sunt de 59.5 x 65.8 x 203 cm, rafturile superioare fiind mai greu accesibile pentru copii sau persoanele mici de statura. Alte combine frigorifice elegante pe care le-am analizat recent sunt: Samsung RB34C600CSA/EF, Liebherr CNsfd 573i sau LG GBB72MCVGN.

Eficienta energetica si sistem de racire

Combina Samsung RB38C7B6AB1/EF

Samsung RB38C7B6AB1/EF are un compresor digital inverter care este silentios, fiabil dar mai ales economic. Eficienta energetica este incadrata in cea mai buna clasa, A, consumul anual cominicat de producator fiind de doar 108 kWh. Pentru acest consum va trebui sa platiti lunar aproximativ 7 lei. Nivelul zgomotului este de doar 35 dB, astfel ca nu va va deranja chiar daca aveti o bucatarie deschisa. Sistemul de racire utilizeaza tehnologia No Frost, eliminand necesitatea decongelarii periodice si asigurand o circulatie eficienta a aerului in spatiile interioare.

Compartimentarea spatiilor interioare

Samsung RB38C7B6AB1/EF

Spatiul frigorific are o organizare monderna cu douacompartimente in partea inferioara:

compartimentul Optimal Fresh+ – impartit in 2 zone cu temperaturi diferite, ideale pentru carnea si pestele proaspete sau pentru fructe si legume;

compartimentul Humidity Fresh+ – permite reglarea umiditatii in functie de alimentele pastrate, pentru ca acestea sa isi pastreze proprietatile nutritive mai mult timp.

Deasupra acestor compartimente se afla 3 rafturi din sticla securizata si unul din plastic si metal, care se poate scoate daca nu doriti sa il folositi. Alte spatii de depozitare sunt oferite de cele 4 rafturi din plastic de pe usa frigiderului unde veti putea pastra sticle, cutii sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizibilitate excelenta in frigider dar contribuie si la eficienta energetica foarte buna a combinei frigorifice. 

Congelatorul este impartit in trei compartimente, cel superior fiind de dimensiuni mai mici. Autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de 9 ore, iar capacitatea de congelare este de 8 Kg in 24 de ore.

Panou de control, tehnologii si garantie

Panoul de control permite setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii interioare si activarea functiilor de racire si congelare rapida. Acest model utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme moderne dezvoltate de Samsung precum:

 • SmartThings AI Energy – monitorizeaza consumul de energie si recomanda modul de economisire daca este cazul, prin intermediul aplicatiei pentru smartphone gratie conectivitatii Wi-Fi;
 • Twin Cooling – utilizeaza evaporatoare si ventilatoare separate pentru racirea celor doua spatii interioare, eficientizand racirea si mentinand o temparatura constanta;
 • Digital Inverter – compresorul isi regleaza automat viteza in functie de necesarul de racire.

Garantia de care beneficiaza acest model este cea standard, de 24 de luni, insa compresorul Digital Inverter beneficiaza de cea mai mare garantie de pe piata: 20 de ani.

Puncte tari

+ design elegant;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ nivel redus al zgomotului;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ tehnologii si siteme de ultima generatie;

+ garantie extinsa de 20 de ani pentru compresor.

Puncte slabe

– pretul este mare;

– garantie standard.

Concluzii

In concluzie, Samsung RB38C7B6AB1/EF este o combina frigorifica cu design si specificatii premium. Eficienta energetica foarte buna, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile de ultima generatie sunt argumente solide care ar trebui sa va convinga sa achizitionati aceasta combina frigorifica produsa de compania sud-coreeana Samsung.

button-3