Side by side Samsung RS68N8650S9/EF review

Samsung RS68N8650S9/EF
Side by side Samsung RS68N8650S9EF

Product Name: Samsung RS68N8650S9/EF

Product Description: Samsung RS68N8650S9/EF este un side by side cu volum generos de 608 litri, design elegant si sistem de racire No Frost Twin Cooling Plus.

Brand: Samsung

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Sisteme si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.5

Sumar

Samsung RS68N8650S9/EF este un side by side premium cu design modern, dozator de apa si gheata si volum generos. Compartimentarea eficienta a spatiilor interioare, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestui frigider side by side produs de Samsung.

Frigiderele side by side sunt cele mai voluminoase aparate frigorifice, fiind in general potrivite pentru familiile mai numeroase. Un astfel de aparat frigorific are un design elegant care ii permite integrarea facila in bucatariile sau spatiile deschise cu amenajare moderna. Pe langa volum si finisaje, frigiderele side by side beneficiaza de cele mai moderne tehnologii care permit pastrarea alimentelor in conditii optime o perioada mult mai lunga de timp. Pretul unui side by side este insa unul ridicat, majoritatea modelelor adresandu-se familiilor cu venituri mari. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de side by side cu tehnice bune care este produs de Samsung.

Side by side Samsung RS68N8650S9EF

Side by side elegant cu 3 usi

Samsung RS68N8650S9/EF este un figider side by side elegant cu finisaje din inox rafinat si dozator de apa și gheata. Acest model dispune de 3 usi cu manere verticale integrate, doua pentru spatiul frigorific si una pentru congelator, care ofera un acces facil la alimentele depozitate in interior. Acest frigider are dimensiuni de 91.2 x 71.6 x 178 cm si un volum net foarte generos de 608 litri din care 398 litri sunt alocati frigiderului si 210 litri congelatorului.

Compresor digital inverter

Samsung RS68N8650S9/EF are un compresor digital inverter de generatie noua cu eficienta energetica incadrata in clasa A+, consumul anual de 450 kWh avand un cost lunar de cel mult 25 lei. Desi are un volum foarte generos, nivelul zgomotului produs de compresor este de doar 39 dB, o valoarea mai scazuta in comparatie cu unele aparate frigorifice cu volum mai mic.

Spatiu frigorific generos

Spatiul frigorific este compartimentat cu 2 rafturi din sticla securizata, un raft de plastic si un raft metalic pentru sticle de vin. In partea inferioara exista 2 compartimente care ofera conditii optime de temperatura si umiditate pentru pastrarea fructelor si legumelor. Pe cele doua usi ale frigiderului exista 5 rafturi din plastic unde veti putea pastra cutii, sticle si borcane de diferite dimensiuni. Sistemul de iluminare cu LED superior asigura conditii optime de vizibilitate, contribuind si la reducerea consumului de energie. In cazul in care veti uita usile frigiderului sau congelatorului deschise veti fi atentionati de un semnal sonor.

Congelator cu rafturi si sertare

Congelatorul are 4 rafturi din sticla securizata si 2 compartimente inchise unde veti putea pastra alimentele fara ca acestea sa faca schimb de mirosuri sau gusturi. Pe usa congelatorului exista un raft pentru cutiile cu inghetata, rezervorul dozatorului si masina de gheata care poate furniza atat cuburi de gheata cat si gheata sfaramata. Capacitatea de congelare este de 12 Kg in 24 de ore iar in cazul unei defectiuni a retelei electrice, alimentele vor fi mentinute in conditii optime cel mult 10 ore. Acest model utilizeaza tehnologia No Frost care nu permite formarea ghetii in interior.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung RS68N8650S9/EF

Tehnologii de ultima generatie

Panoul de control se afla in interior si are doua display-uri digitale cu afisaj albastru si mai multe butoane tactile pentru setarea temperaturilor din cele doua spatii sau activarea functiilor de racire si congelare rapida. Fiind un side by side premium, RS68N8650S9/EF utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii moderne dezvoltate de Samsung precum Twin Cooling Plus care utilizeaza doua sisteme independente de racire care optimizeaza permanent temperatura si umiditatea din frigider si congelator pentru a pastra prospetimea alimentelor mai multi timp. In plus sistemul de filtrare asigura eliminarea mirosurilor neplacute din interior iar prin achizitionarea unui Wi-Fi dongle veti putea controla frigiderul prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone.

Puncte tari

+ design elegant

+ dozator de apa si gheata

+ nivel redus al zgomotului

+ spatiu frigorific generos

+ panou de control digital

+ racire si congelare rapida

+ tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul depaseste 5.000 de lei

Concluzii

In concluzie, Samsung RS68N8650S9/EF este un side by side premium cu design modern, dozator de apa si gheata si volum generos. Compartimentarea eficienta a spatiilor interioare, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestui frigider side by side produs de Samsung.

Manual de utilizare Samsung RS68N8650S9/EF