Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332103, Statie de Calcat, 3000 W, 7 bar – Pareri si Review

▷ Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332103 Statie de Calcat ⭐ Review si Pareri
Statie de calcat Morphy Richards 332103

Product Name: Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332103

Product Description: Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332103 este o statie de calcat cu putere de 3000 W si presiune de 7 bar. Statia dispune de tehnologia Intellitemp si are un rezervor cu volum de 1.6 litri.

Brand: Morphy Ricards

  • Manevrabilitate
    (4.8)
  • Putere si presiune
    (4.7)
  • Tehnologii si functii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332103 este o statie de calcat cu dimensiuni compacte si presiune ridicata a aburului. Tehnologia Intellitemp, functiile utile si optiunea de autocuratare sunt alte avantaje ale acestei statii de calcat produse de compania britanica Morphy Ricards.

Pros

+ dimensiuni compacte;

+ rezervor detasabil;

+ putere si presiune ridicate;

+ tehnologie Intellitemp;

+ functii moderne;

+ talpa ceramica.

Cons

– pretul este destul de mare;

– lipsa functiei antipicurare.

Statiile de calcat moderne asigura calcarea rapida a hainelor si a altor articole precum lenjerii, perdele sau draperii. Presiunea ridicata permit patrunderea aburului in profunzime, cutele fiind eliminate astfel mult mai rapid. In plus, fierul are o greutate mai redusa iar rezervorul de apa are un volum mai mare in comparatie cu fierul de calcat clasic. Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332103 este o statie de calcat cu specificatii tehnice bune, iar in continuare le vom analiza pe cele mai importante dintre acestea.

=> Vedeti si: Topul 5 Cele Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat Morphy Richards 332103

Morphy Richards 332103 – design, volum si dimensiuni

Statia de calcat Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332103 are un design interesant, intr-o combinatie gri-turcoaz atat pentru baza cat si pentru fier. Rezervorul transparent are un volum de 1.6 litri si este detasabil, putand fi alimentat direct in chiuveta. Fierul de calcat are un maner ergonomic care permite utilizarea mai indelungata fara sa puna presiune pe incheietura mainii. In plus, sistemul de fixare a fierului de baza asigura transportul in siguranta chiar si atunci cand fierul este fierbinte. 

Acest model are dimensiuni de 28.6 x 22.6 x 40.2 cm si o greutate de 4.38 Kg. Alte modele de statii de calcat performante pe care le-am analizat recent sunt: Philips PerfectCare PSG6042/20 sau Tefal Pro Express Vision GV9820E0

Putere si presiune

Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332103  are o putere de 3000 W care permite boilerului sa genereze o presiune maxima de 7 bar. Cu ajutorul acestei presiuni si a debitului de abur continuu de 140 grame veti putea sa indepartati chiar si cele mai dificile cute. Pentru tesaturile mai groase aveti la dispozitie un jet de abur de 600 g/min. Unul din cele mai importante avantaje ale acestei statii de calcat este tehnologia Intellitemp, care permite calcarea oricarui tip de tesatura fara modificarea setarilor. 

Fier de calcat, functii si garantie

Statie Morphy Richards 332103

Fierul de calcat are o talpa ceramica, care este atat rezistenta la zgarieturi dar asigura si o alunecare facila pe orice tip de material. Mai mult, orificiile asigura o distributie uniforma a aburului pe toata suprafata talpii. Statia dispune de o functie de autocuratare, depunerile de calcar acumulandu-se intr-un locas separat din rezervorul de apa. Alte functii utile sunt oprirea automata in cazul neutilizarii o anumita perioada de timp sau calcarea pe verticala, necesara pentru bluze, camasi sau perdele din tesaturi delicate.

Acest model beneficiaza de o garantia standard de 24 de luni.

Puncte tari

+ dimensiuni compacte;

+ rezervor detasabil;

+ putere si presiune ridicate;

+ tehnologie Intellitemp;

+ functii moderne;

+ talpa ceramica.

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

– lipsa functiei antipicurare.

Concluzii

In concluzie, Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332103 este o statie de calcat cu dimensiuni compacte si presiune ridicata a aburului. Tehnologia Intellitemp, functiile utile si optiunea de autocuratare sunt alte avantaje ale acestei statii de calcat produse de compania britanica Morphy Ricards. 

button-3