Statie de calcat Rowenta Silence Steam DG8963 review

  • Presiune
    (5)
  • Eficienta
    (4.8)
  • Pret
    (4.2)
4.7

Sumar

Rowenta Silence Steam DG8963 este o statie de calcat puternica, eficienta si usor de folosit. Materialele de calitate, tehnologiile inovatoare dezvoltate de Rowenta si nivelul de zgomot extrem de redus fac din aceasta statia una din cele mai bune alegeri pentru persoanele petrec mult timp pentru calcarea hainelor.

Persoanele care lucreaza intr-un birou unde tinuta office este obligatorie vor avea de calcat multe camasi, pantaloni sau costume in fiecare saptamana. Daca sunteti una dintre aceaste persoane, cea mai buna solutie este sa achizitionati o statie de calcat care produce cantitati mari de abur astfel ca veti calca haine intr-un timp mult mai scurt. In plus, o statie de calcat va vea un rezervor cu apa mult mai mare comparativ cu un fier obisnuit astfel ca va trebui alimentata mai rar, iar fierul de calcat este mult mai usor deoarece apa este stocata intr-un rezervor separat. Pentru ca oferta de statii de calcat este foarte variata, am ales sa va prezentam in continuare una din cele mai buna astfel de statii de la Rowenta.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune statii de calcat

Statie de calcat Rowenta Silence Steam DG8963

Statie de calcat puternica

Rowenta Silence Steam DG8963 este o statie de calcat cu un design modern de culoare neagra cu insertii aurii si un rezervor din plastic transparent. Fierul de calcat are o forma ergonomica si o greutate de doar 1.26 Kg astfel ca nu va veti simti obosit dupa ce il veti folosi. In plus, sistemul de prindere a fierului asigura un transport facil si o depozitare in deplina siguranta. Aceasta statie are o putere de 2400 W ceea ce inseamna ca poate dezvolta o presiune de abur de pana la 7.3 bar si un debit constant de 120 g/min care va va ajuta sa neteziti hainele mult mai rapid dar si sa indepartati cutele cu usurinta chiar si de pe cele mai pretentioase tesaturi. Pentru hainele sifonate veti putea folosi un jet de abur cu o presiune de 470 g/min sau jetul de abur precis eliberat prin varful fierului care are o presiune de 260 g/min. In plus, statia permite si calcarea pe verticala a hainelor, astfel ca veti putea indeparta cutele de pe sacouri si jachete fara sa le scoati de pe umerase. Aceasta statie este una din cele mai silentioanse de pe piata, nivelul zgomotului avand o valoare de doar 15 dB.

Cititi si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

Rowenta Silence Steam DG8963

Alunecare usoara

Fierul are o talpa care foloseste tehnologia Microsteam400 3De prin care aburul este distribuit in mod egal prin cele 400 de micro-orificii, optimizand astfel si consumul de energie. In plus, talpa aluneca extrem de usor pe toate tipurile de tesaturi fiind in acelasi timp rezistenta la zgarieturi. Rezervorul are o capacitate de 1.4 litri si este detasabil astfel ca il veti putea umple mai usor fara sa trebuiasca sa scoateti statia din priza. Statia are un timp de incalzire rapid de numai 2 minute, astfel ca veti putea incepe sa calcati hainele imediat dupa alimentarea cu apa. Statia are un cablu cu o lungime de 1.98 m astfel ca va veti putea misca in voie pe langa masa de calcat. In plus, acest cablu se prinde intr-un suport aflat pe una din lateralele statiei, pentru a facilita depozitarea acesteia.

Meniu intuitiv

Panoul de control este situat in partea din spate a statiei si este format dintr-un buton pentru pornire/oprire, un buton rotativ pentru selectarea nivelului de presiune, un buton de restart dupa alimentarea cu apa si unul pentru jetul deabur. Pe langa aceste butoane, exista si trei leduri care va vor instiinta cand statia este pregatita pentru utilizare, cand va trebui sa alimentati rezervorul cu apa, cand va trebui sa curatati sistemul de colectare a calcarului. Pe fierul de calcat exista un alt buton rotativ pentru selectarea tipului de tesatura pe care vreti sa o calcati, iar aburul poate fi activat prin apasarea butonului aflat sub maner.

Concluzii

Concluzionand, Rowenta Silence Steam DG8963 este o statie de calcat puternica, eficienta si usor de folosit. Materialele de calitate, tehnologiile inovatoare dezvoltate de Rowenta si nivelul de zgomot extrem de redus fac din aceasta statia una din cele mai bune alegeri pentru persoanele petrec mult timp pentru calcarea hainelor.