Philips PerfectCare PSG6042/20 seria 6000, Statie de calcat, 8 bar, 2400 W – Review si Pareri

▷ Philips PerfectCare PSG6042/20 Statie de Calcat ⭐ Review si Pareri
Statie de calcat Philips PSG6042/20

Product Name: Philips PerfectCare PSG6042/20

Product Description: Philips PerfectCare PSG6042/20 este o statie de calcat compacta care are o putere de 2400 W si o presiune de 8 bar. Statia dispune de un fier cu greutate redusa si talpa rezistenta cu alunecare facila pe toate tipurile de tesaturi.

Brand: Philips

 • Manevrabilitate
  (4.7)
 • Putere si presiune
  (4.7)
 • Functii si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.3)
4.6

Sumar

Philips PerfectCare PSG6042/20 este o statie de calcat de generatie noua, care are dimensiuni compacte si o presiune ridicata a aburului. Tehnologia OptimalTEMP, functiile utile si fierul cu alunecare facila sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat din portofoliul Philips.

Pros

+ dimensiuni compacte; + fier cu greutate redusa; + tehnologie OptimalTEMP; + talpa SteamGlide Advanced; + functii utile;

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Statiile de calcat performante dispun de o presiune ridicata a aburului, care permite indepartarea rapida a cutelor de pe haine. In plus, fierul de calcat al statiei are o greutate redusa, permitand manevrarea facila fara a pune presiune pe incheietura mainii. Cele mai noi modele dispun de tehnologii care protejeaza tesaturile de arsuri, fara necesitatea efectuarii unor reglaje. Philips PSG6042/20 este o astfel de statie performanta, iar in continuare vom analiza specificatiile acestui model.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat Philips PSG6042/20

Philips PSG6042/20 – design, dimensiuni si greutate

Statia de calcat Philips PerfectCare PSG6042/20 are o baza ovala, din plastic de culoare albastra si un rezervor transparent. Fierul statiei are un maner ergonomic si o greutate de doar 1.2 Kg, putand sa fie manevrat foarte usor. Statia dispune de un sistem de prindere al fierului de baza, asigurand transportul in siguranta chiar si atunci cand talpa este fierbinte. Rezervorul de apa este detasabil si are un volum generos de 1.8 litri, astfel ca nu trebuie sa il alimentati prea des. 

Acest model are dimensiuni de 36.8 x 16.8 x 26.9 cm si o greutate totala de 3.2 Kg. Cablul de alimentare are o lungime de 1.65 metri, iar furtunul de abur o lungime de 1.6 metri si se poate depozita in locasul special din partea inferioara a bazei. Alte statii de calcat performante pe care le-am analizat sunt: PHILIPS PerfectCare PSG9050/20 sau Philips Perfect Care PSG8040/60.

Putere si presiune

=>Vedeti si: Top 5 Statii de Calcat Philips

Philips PSG6042/20

Philips PerfectCare PSG6042/20 are o putere de 2400 W care permite generatorului de abur ProVelocity sa genereze o presiune maxima de 8 bari. Cu ajutorul acestei presiuni statia poate genera un abur continuu de 130 g/min, suficient pentru indepartarea cutelor de pe cele mai multe tesaturi. Pentru tesaturile mai groase sau cutele mai adanci, aveti la dispozitie un jet de abur de pana la 550 g/min. Acest model poate fi utilizat si la calcarea pe verticala, utila pentru draperii, perdele sau tesaturile mai delicate.

Fier, tehnologii si garantie

Statie Philips PSG6042/20

Fierul de calcat are o talpa  SteamGlide Advanced, care asigura o alunecare facila pe orice tip de tesatura. In plus, invelisul cu 6 straturi al talpii asigura o rezistenta excelenta la zgarieturi. Cea mai importanta tehnologie utilizata de acest model este OptimalTEMP care permite calcarea oricarui tip de tesatura in siguranta fara ajustarea setarilor. Alte sisteme si functii moderne sunt antipicurarea, oprirea automata de siguranta si sistemul de decalcifiere incorporat Smart Calc Clean. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte;

+ fier cu greutate redusa;

+ tehnologie OptimalTEMP;

+ talpa SteamGlide Advanced;

+ functii utile;

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

Concluzii

In concluzie, Philips PerfectCare PSG6042/20 este o statie de calcat de generatie noua, care are dimensiuni compacte si o presiune ridicata a aburului. Tehnologia OptimalTEMP, functiile utile si fierul cu alunecare facila sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat din portofoliul Philips. 

button-3