Statie de calcat Tefal SV8053E0 review

Tefal SV8053E0
  • Putere si presiune
    (4.9)
  • Functii si tehnologii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Summary

Tefal SV8053E0 este o statie de calcat de generatie noua cu o presiune ridicata si un jet puternic de abur. Puterea de 2800 W, talpa cu alunecare usoara si functiile si tehnologiile moderne fac din aceasta statie o alegere excelenta pentru orice familie.

Statiile de calcat ofera cea mai buna solutie pentru indepartarea cutelor de pe diferite tipuri de tesaturi din matase, bumbac sau lana. Cele mai importante specificatii pe care va trebui sa le aveti in vedere la alegerea unei statii de calcat sunt puterea, presiunea si debitul aburului sau tipul talpii. In plus, optati pentru un model cu functie de decalcifiere care va proteja statia de depunerile de calcar, prelungindu-i durata de viata. In cele ce urmeaza va vom prezenta o statie de calcat cu specificatii tehnice excelente care este produsa de Tefal.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune statii de calcat

Statie de calcat Tefal SV8053E0

Statie performanta de calcat

Tefal SV8053E0 este o statie de calcat moderna cu fier de culoare alba si recipient de apa detasabil de culoare albastra. Fierul are o greutate redusa si un maner ergonomic care permite folosirea indelungata fara ca mana sa oboseasca. Cablul de abur are o lungime de 1.6 metri iar recipientul de apa cu capacitate de 1.8 litri este detasabil, putand sa fie umplut mult mai usor. Acest model dispune de un sistem de blocare a fierului in partea frontala care permite transportul in siguranta.

Presiune ridicata a aburului

Tefal SV8053E0 are o putere ridicata de 2800 W care asigura transformarea rapida a apei in abur cu o presiune maxima de 6.6 bar care va indeparta usor cutele de pe camasi, tricouri sau pantaloni. Pentru tesaturile mai groase sau cutele mai adanci aveti la dispozitie un jet de abur continuu cu o presiune de 440 g/min. Statia dispune de functie de calcare pe verticala cu un timp de incalzire de doar 30 de secunde, care permite eliminarea cutelor de pe rochii, costume sau chiar perdele.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

Tefal SV8053E0

Talpa Duriulium AirGlade

Talpa de tip Durilium AirGlide ofera o alunecare usoara pe toate tipurile de tesaturi, este rezistenta la zgarieturi si asigura o distribuire eficienta a aburului pe toata suprafata. Acest model utilzeaza mai multe tehnologii moderne precum Silent Pump care asigura o utilizare silentioasa sau Anticalcar care protejeaza statia de depunerile de calcar. Pe langa calcarea pe verticala, statia dispune si de alte functii utile precum oprirea automata dupa o anumita perioada de timp sau modul Eco pentru economisirea energiei. 

Puncte tari

+ incalzire rapida

+ putere de 2800 W

+ presiune ridicata a aburului

+ jet de abur puternic

+ talpa cu alunecare usoara

+ functie de calcare verticala

+ recipient detasabil

+ functie anticalcar

Puncte slabe

–  pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Tefal SV8053E0 este o statie de calcat de generatie noua cu o presiune ridicata si un jet puternic de abur. Puterea de 2800 W, talpa cu alunecare usoara si functiile si tehnologiile moderne fac din aceasta statie o alegere excelenta pentru orice familie.

Manual de utilizare Tefal SV8053E0