Tefal Pro Express Ultimate GV9720E0, 3000 W, 8 bar, 1.2 litri – Pareri si Review

▷ Tefal Pro Express Ultimate GV9720E0 Statie de Calcat ⭐ Review si Pareri
Tefal Pro Express Ultimate GV9720E0

Product Name: Tefal Pro Express Ultimate GV9720E0

Product Description: Tefal Pro Express Ultimate GV9720E0 este o statie de calcat cu putere de 3000 W si presiune maxima de 8 bar. Statia dispune de 3 moduri de utilizare si are un rezervor de apa cu volum de 1.2 litri.

Brand: Tefal

 • Manevrabilitate
  (4.8)
 • Putere si presiune
  (5)
 • Functii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.3)
4.7

Summary

Tefal Pro Express Ultimate GV9720E0 este o statie de calcat cu boiler cu putere si presiune ridicate. Cele 3 moduri de utilizare, talpa cu alunecare facila si functiile moderne sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat produsa in Franta de Tefal.

Pros

+ fier cu maner ergonomic;

+ presiune de 8 bar; 

+ jet puternic de abur;

+ talpa Durilium Airglide Autoclean;

+ 3 moduri de utilizare;

+ sistem antipicurare.

Cons

 pretul este destul de mare;

– rezervorul de apa nu este detasabil.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Statiile de calcat de generatie noua dispun de boilere care permit generarea unei presiuni ridicate, cu un consum energetic mai mic. Aburul continuu sau jeturile de abur permit indepartarea facila a cutelor chiar si de pe tesaturile mai groase. In plus, functiile moderne permit protejarea tesaturilor delicatesau calcarea pe verticala. Tefal Pro Express Ultimate GV9720E0 este o astfel de statie de calcat cu boiler de inalta presiune, iar in randurile urmatoare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Tefal Pro Express Ultimate GV9720E0

Tefal Pro Express Ultimate GV9720E0 – design, dimensiuni si greutate

Statia de calcat Tefal Pro Express Ultimate GV9720E0 are o baza ovala din plastic albastru si un rezervor transparent cu aceeasi nuanta. Fierul de calcat se prinde de statie printr-un sistem de blocare care asigura transportul in siguranta pana la spatiul de depozitare. Rezervorul de apa are un volum de 1.2 litri si nu este detasabil, trebuind alimentat cu un recipient.

Acest model are dimensiuni de 49.5 x 29.6 x 24.5 cm si o greutate de 5.34 Kg. Alte statii de calcat performante produse de Tefal pe care le-am analizat sunt: Tefal Pro Express Vision GV9820E0 sau Tefal ProExpress Protect GV9221E0.

Putere si presiune

Statie de calcat Tefal Pro Express Ultimate GV9720E0

Tefal Pro Express Ultimate GV9720E0 are o putere de 300 W care permite boilerului sa genereze o presiune maxima de 8 bar. Aceasta presiune si aburul continuu de 170 g/min asigura indepartarea cutelor de pe camasi, bluze si pantaloni fara prea mult efort. Pentru tesaturile mai groase, se poate utiliza jetul de abur cu un debit de 590 g/min. Acest model dispune de 3 moduri de utilizare: delicate, normal si max care se pot activa la apasarea unui buton, in functie de tipul tesaturilor pe care le calcati.

Fier de calcat, functii si garantie

Fierul de calcat are un maner ergonomic care permite manevrarea facila, fara sa puna presiune pe incheietura mainii. Talpa Durilium Airglide Autoclean este rezistenta la zgarieturi si asigura a alunecare facila pe toate tipurile de tesaturi. In plus, aburul este distribuit uniform pe toata suprafata talpii, chiar si in varful acesteia.

Statia dispune de un sistem de antipicurare care protejeaza hainele de eventualele pete iar pentru perdele, draperii sau rochii exista optiunea de calcare pe verticala. Pentru a proteja statia de depunerile de calcar, exista un colector detasabil de calcar. Garantia de care dispune aceasta statie este cea standard de 24 de luni insa producatorul francez va asigura piese de schimb o perioada de 15 ani.

Puncte tari

+ fier cu maner ergonomic;

+ presiune de 8 bar; 

+ jet puternic de abur;

+ talpa Durilium Airglide Autoclean;

+ 3 moduri de utilizare;

+ sistem antipicurare.

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

– rezervorul de apa nu este detasabil.

Concluzii

In concluzie, Tefal Pro Express Ultimate GV9720E0 este o statie de calcat cu boiler cu putere si presiune ridicate. Cele 3 moduri de utilizare, talpa cu alunecare facila si functiile moderne sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat produsa in Franta de Tefal. 

button-3