Tefal EXPRESS COMPACT SV7120, Statie de calcat, 6 bar, 350 g/min, 1.7 litri – Pareri si Review

▷ Review: Tefal EXPRESS COMPACT SV7120 - 2600 W, 6 bar, 1.7 litri, 350 g/min - Pareri
Statie de calcat Tefal EXPRESS COMPACT SV7120

Product Name: Tefal EXPRESS COMPACT SV7120

Product Description: Tefal EXPRESS COMPACT SV7120 este o statie de calcat compacta cu putere de 2600 W si o presiune maxima de 6 bar. Statia dispune de un jet de abur de 350 g/min si are un rezervor detasabil cu volum de 1.7 litri.

 • Manevrabilitate
  (4.6)
 • Putere si presiune
  (4.5)
 • Functii si tehnologii
  (4.2)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.5

Sumar

Tefal EXPRESS COMPACT SV7120 este o statie de calcat cu dimensiuni compacte, care are o presiune ridicata si un jet puternic de abur. Greutatea redusa a fierului de calcat, rezervorul detasabil si pretul accesibil sunt alte avantaje ale acestei statii de calcat din portofoliul Tefal.

Pros

+ design compact;

+ fier cu gretuate redusa;

+ presiune ridicata a aburului;

+ talpa Xpress Glide cu alunecare facila;

+ sistem anticalcar.

Cons

– debitul jetului de abur nu este foarte ridicat;

– nu dispune de functie de oprire automata.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Statiile de calcat sunt aparate electrocasnice mici, care permit calcarea mai rapida a hainelor si a altor articole. Aceste statii dispun de boilere care genereaza rapid abur fierbinte cu o presiune ridicata. In plus, fierul de calcat este foarte usor iar rezervorul de apa permite calcarea unui numar mare de haine cu o singura alimentare. Statiile performate de calcat au un pret ridicat, insa exista si modele mai ieftine care sunt potrivite pentru o utilizare medie. Tefal EXPRESS COMPACT SV7120 este o astfel de statie de calcat cu un pret mai accesibil, iar in randurile urmatoare va vom prezenta principalele specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Topul 5 Cele Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat Tefal EXPRESS COMPACT SV7120

Tefal EXPRESS COMPACT SV7120 – statie de calcat compacta

Statia de calcat Tefal EXPRESS COMPACT SV7120 are o baza ovala din plastic mov si recipient de colectare transparent. Fierul statiei are un maner ergonomic si se poate prinde de baza pentru a asigura transportul in siguranta. Pe lateralele bazei exista un sistem de prindere al cablului de alimentare si a celui de abur.

Acest model are dimensiuni compacte si o greutate de doar 3.15 Kg, din care greutatea fierului de calcat este de 1.05 Kg. Alte statii de calcat cu specificatii tehnice bune produse de Tefal sunt: Tefal ProExpress Protect GV9221E0, Tefal Express Protect SV9201E0 sau Tefal Express Protect SV9202E0.

Presiune ridicata a aburului

Tefal EXPRESS COMPACT SV7120 are o putere de 2600 W care permite generatorului de abur sa produca in doar doua minute un abur cu presiune de pana la 6 bar. Debitul continuu de abur este de 120 g/min, in timp ce jetul de abur necesar pentru tesaturile mai groase este de 350 g/min. Rezervorul de apa are un volum generos de 1.7 litri si este detasabil, putand sa fie alimentat foarte usor direct in chiuveta. 

Tefal EXPRESS COMPACT SV7120

Talpa Xpress Glide

Fierul statiei are o talpa Xpress Glide care aluneca usor si asigura o dispersie uniforma a aburului pe intreaga suprafata. Acest model dispune de mai mult functii utile precum Eco Mode care asigura reducerea consumului de energie cu mentinerea presiunii ridicate a aburului sau calcarea pe verticala, potrivita pentru perdele sau bluze delicate. Tehnologia Calc-Clear si colectorul detasabil asigura intretinerea usoara a statiei si performate de lunga durata. 

Puncte tari

+ design compact;

+ fier cu gretuate redusa;

+ presiune ridicata a aburului;

+ talpa Xpress Glide cu alunecare facila;

+ sistem anticalcar.

Puncte slabe

– debitul jetului de abur nu este foarte ridicat;

– nu dispune de functie de oprire automata.

Concluzii

In concluzie, Tefal EXPRESS COMPACT SV7120 este o statie de calcat cu dimensiuni compacte, care are o presiune ridicata si un jet puternic de abur. Greutatea redusa a fierului de calcat, rezervorul detasabil si pretul accesibil sunt alte avantaje ale acestei statii de calcat din portofoliul Tefal.