Tefal Express Protect SV9201E0, Statie de Calcat, 2800 W, 7.5 bar, 1.8 litri – Pareri si Review

Tefal Express Protect SV9201E0 - 2800 W, 7.5 bar, 130/530 g/min, 1.8 litri
Statie de calcat Tefal Express Protect SV9201E0

Product Name: Tefal Express Protect SV9201E0

Product Description: Tefal Express Protect SV9201E0 este o statie de calcat cu putere de 2800 W si presiune de 7.5 bar. Statia dispune de un fier de calcat cu maner ergonomic si talpa cu alunecare facila.

Brand: Tefal

 • Manevrabilitate
  (4.9)
 • Putere si presiune
  (5)
 • Tehnologii si functii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.8

Sumar

Tefal Express Protect SV9201E0 este o statie de calcat de generatie noua cu o putere si o presiune ridicate. Fierul cu maner ergonomic, cele 3 moduri de utilizare si talpa cu alunecare facila sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat din portofoliul Tefal. 

Pros

+ fier cu maner ergonomic

+ talpa cu alunecare facila

+ presiune ridicata a aburului 

+ jet puternic de abur

+ tehnologii moderne

+ talpa cu alunecare facila

Cons

– pretul intreg este mare

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Statiile de calcat rufe de generatie noua permit calcarea mai rapida chiar si a tesaturilor groase. Puterea ridicata permite generatorului sa produca o presiune ridicata a aburului care patrunde usor in tesaturi. Mai mult, greutatea redusa a fierului si alunecarea facila a talpii reduce atat timpul dar si efortul necesar pentru calcarea hainelor. Pretul unei statii de calcat performante este insa destul de ridicat, astfel ca va trebui sa aveti un buget mai generos pentru a va bucura de toate avantajele enumerate anterior. Tefal Express Protect SV9201E0 este o astfel de statie de calcat performanta iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acesteia. 

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat Tefal Express Protect SV9201E0

Tefal Express Protect SV9201E0 – statie de calcat performanta

Statia de calcat Tefal Express Protect SV9201E0 are o baza cu forma ovala din plastic alb cu insertii grena. Statia are un sistem de prindere a fierului de baza care permite transportarea in siguranta. In partea inferioara exista un locas care permite de depozitarea furtunului si/sau a cablului de alimentare. Recipientul de apa are un volum generos de 1.8 litri si este detasabil, putand sa fie alimentat direct in chiuveta. Fierul de calcat are un maner ergonomic si o greutate de doar 1.3 Kg, astfel ca poate sa fie utilizat o perioada mai lunga de timp fara a pune presiune pe incheietura mainii. 

Presiune ridicata a aburului

Tefal Express Protect SV9201E0 are o putere de 2800 W care asigura incalzirea pompei in doar 2 minute de la pornire. Pompa de apa asigura o presiune de aburului de 7.5 bar, suficient de puternica pentru calcarea rapida chiar si a tesaturilor mai groase. Alte statii de calcat cu presiune similara sunt: Tefal Express Protect SV9202E0, Tefal Express Power SV8062E0 sau Philips PerfectCare Elite Plus GC9670/50. Presiunea variabila a aburului este de 130 g/min iar pentru cutele adanci aveti la dispozitie un jet de abur de 530 g/min. Statia dispune de 3 moduri de utilizare: Eco, Normal si Calcare pe verticala, iar gratie tehnologiei No Setting nu trebuie sa modificati setarile in functie de tesaturile calcate, fiind eliminat riscul de ardere.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

Tefal Express Protect SV9201E0

Talpa Durilium Airglide

Talpa Durilium Airglide a fierului are atat o alunecare facila dar si o rezistenta buna la zgarieturi. Difuzia aburului se face atat pe laterale, in centru si la varf fierului de calcat in timp ce jetul de abur este concentrat doar la varf. Pe langa No Setting, acest model dispune si de tehnologia Silent Pump care asigura un nivel mai redus al zgomotului in comparatie cu modelele de generatie mai veche. Sistemul antipicurare protejeaza tesaturile de eventualele pete iar in cazul in care nu utilizati statia o anumita perioada de timp aceasta se va inchide automat. In plus, sistemul patentat Anti-Calc protejeaza statia de eventualele depuneri de calcar. 

Puncte tari

+ fier cu maner ergonomic

+ talpa cu alunecare facila

+ presiune ridicata a aburului 

+ jet puternic de abur

+ tehnologii moderne

+ talpa cu alunecare facila

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Tefal Express Protect SV9201E0 este o statie de calcat de generatie noua cu o putere si o presiune ridicate. Fierul cu maner ergonomic, cele 3 moduri de utilizare si talpa cu alunecare facila sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat din portofoliul Tefal.