Statie de calcat Tefal Pro Express GV7850E0 review

  • Putere
    (4.2)
  • Utilizare
    (4.5)
  • Pret
    (4.6)
4.4

Sumar

Tefal Pro Express GV7850E0  este o statie de calcat moderna, cu o presiune buna a aburului si o utilizare facila. Meniul intuitiv si usor de folosit, rezervorul detasabil si talpa cu alunecare usoare va vor ajuta sa calcati cu rapiditate si usurinta hainele, lenjeriile sau perdelele din casa.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Aburul puternic este solutia pentru indepartarea cu usurinta a cutelor, iar cele mai puternice generatoare de abur sunt statiile de calcat. Desi sunt mult mai mari si costa mai mult in comparatie cu fiarele de calcat, statiile de calcat ofera un nivel ridicat de performante care va vor ajuta sa calcati intr-un timp mai scurt hainele pentru intreaga familie. Fiarele statiilor de calcat sunt mult mai usoare astfel ca au o manevrabilitate ridicata iar cele mai moderne modele au rezervoare detasabile astfel ca se vor putea alimenta cu usurinta de cate ori aveti nevoie. Producatorul francez Tefal este recunoscut pentru calitatea fiarelor si statiilor de calcat, iar in continuare va vom prezenta una dintre cele mai noi modele de statii care este disponbila si in Romania.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune statii de calcat

Statie de calcat Tefal Pro Express GV7850E0

Putere si eficienta

Tefal Pro Express GV7850E0 este o statie de calcat cu un design modern dintr-un plastic de calitate care este produsa in Franta. Statia are dimensiuni de 27.4 x 45.9 x 35 cm si o greutate de 4.73 Kg cu rezervorul gol. Aceste are o capacitate de 1.6 litri si este detasabil astfel ca il veti putea umple cu usurinta fara sa scoateti statia din priza. Puterea de 2400 W asigura o presiune mare de 6.9 bar, ceea ce inseamna un debit continuu de abur de 120 g/min. Pentru tesaturile care se calca mai greu veti putea folosi jetul de abur care are un debit de abur de 450 g/min.

Cititi si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

Tefal Pro Express GV7850E0

Alunecare usoara

Datorita greutatii reduse a fierului si a cablului de alimentare cu lungime de 1.8 metri, statia are o manevrabilitate extrem de ridicata. In plus, talpa Durilium Airglide asigura o alunecare usoare chiar si pe tesaturile si materialele mai poroase dar si o distributie eficienta a aburului pe toata suprafata. Panoul de control este situat in partea din spate a statiei si are un meniu extrem de simplu. Inafara butonului de pornire/oprire exista trei optiuni pentru jetul de abur: delicat, normal si maxim si o setare eco pentru un consum mai redus de energie. De asemenea, exista doua leduri care va vor atentiona atunci cand va trebui sa umpleti rezervorul cu apa sau cand va trebui sa curatati colectorul de calcar.

Tehnologii moderne

Una din cele mai importante functii ale statiei de calcat Tefal Pro Express GV7850E0 este aceea ca distruge cu ajutorul aburului si a temperaturilor ridicate 99.9% din bacteriile si microbii care se afla in tesaturi astfel ca o puteti folosi si pentru hainele bebelusilor. In plus, statia permite si calcarea pe verticala care va poate ajuta sa indepartati cutele de pe sacouri sau jachete fara sa le scoateti de de umerase. Statia are o functie anti calcar care curata fierul de eventualele depuneri si un colector care va trebui sa il curatati periodic pentru a asigura o buna functionare a fierului. Tefal Pro Express GV7850E0 are un sistem de prindere pentru varful fierului si un spatiu de depozitare pentru cablu care asigura un transport usor si o depozitare in siguranta.

Concluzii

Concluzionand, Tefal Pro Express GV7850E0  este o statie de calcat moderna, cu o presiune buna a aburului si o utilizare facila. Meniul intuitiv si usor de folosit, rezervorul detasabil si talpa cu alunecare usoare va vor ajuta sa calcati cu rapiditate si usurinta hainele, lenjeriile sau perdelele din casa.