Statie de calcat Tefal Efectis Anticalc GV6830E0 review

  • Putere
    (4.3)
  • Eficienta
    (4.6)
  • Calitate/pret
    (4.8)
4.6

Sumar

Tefal Efectis Anticalc GV6830E0 este o statie de calcat cu design compact si modern si cu un debit de abur puternic. Capacitatea buna a rezervorului de apa, jetul de abur pentru tesaturile mai pretentioase si pretul accesibil la care o puteti achizitiona fac din aceasta statie o alegere excelenta pentru orice familie. 

Persoanele care poarta zilnic tinute elegante la serviciu pierd foarte mult timp cu calcarea acestora. Pentru a reduce timpul acestei activitati deloc placute puteti sa incercati achizitionarea unei statii de calcat care datorita presiunii ridicate a aburului va indeparta rapid chiar si cele mai dificile cute. O astfel de statie de calcat are fierul mult mai usor deoarece rezervorul de apa este separat astfel ca nu veti mai obosi dupa ce calcati cateva camasi si pantaloni. In continuare va vom prezenta o statie de calcat produsa de Tefal care are reviewuri excelente de la clienti.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune statii de calcat

Statie de calcat Tefal Efectis Anticalc GV6830E0

Statie de calcat compacta

Tefal Efectis Anticalc GV6830E0 este o statie de calcat cu un design compact de culoare turcoaz cu rezervor de apa din plastic transparent. Capacitatea rezervorului este de 1.4 litri si poate fi alimentat in timp ce utilizati statia, astfel ca nu va trebui sa va opriti din calcat. Statia poate fi utilizata in 2 minute de la pornire si se opreste automat in 15 minute de cand nu o mai folositi.

Presiune si putere ridicate

Efectis Anticalc GV6830E0 are o putere de 2200 W astfel ca poate dezvolta o presiune a aburilor de pana la 6.3 bari. Debitul de abur continuu de 100 g/min este mai mult decat suficient pentru majoritatea tipurilor de tesaturi iar pentru cutele mai dificile sau pentru pantalonii si costumele mai groase puteti sa folositi jetul de abur cu o presiune de 290 g/min. Talpa fierului beneficiaza de tehnologia Duriulium care asigura atat o alunecare foarte usoara cat si o protectie impotriva petelor si a zgarieturilor.

Cititi si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

Tefal Efectis Anticalc GV6830E0

Meniu si setari simple

Panoul de control este situat in partea din spate a statiei si are doar trei butoane si mai multi indicatori luminosi. Temperatura talpii si presiunea aburului sunt setate pentru a putea fi folosite pentru orice tip de tesatura fara sa trebuiasca sa umblati prin setari. Cablul de alimentare are o lungime buna de 1.6 metri si poate fi strans in jurul statiei alaturi de cel de transmitere a aburului. Pentru a transporta statia in siguranta, exista un suport de prindere a fierului iar pentru protejarea statiei exista un colector de calcar pe care va trebui sa il curatati periodic.

Puncte tari

+ design compact si modern

+ putere excelenta

+ debit de abur cu o presiune buna

+ jet de abur pentru cutele mai dificile

+ setari universale pentru toate tipurile de tesaturi

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– rezervorul de apa nu este detasabil

Concluzii

In concluzie, Tefal Efectis Anticalc GV6830E0 este o statie de calcat cu design compact si modern si cu un debit de abur puternic. Capacitatea buna a rezervorului de apa, jetul de abur pentru tesaturile mai pretentioase si pretul accesibil la care o puteti achizitiona fac din aceasta statie o alegere excelenta pentru orice familie.