Statie de calcat Tefal Express AirGlide SV8020E1 review

Tefal Express AirGlide SV8020E1
Tefal Express AirGlide SV8020E1

Product Name: Tefal Express AirGlide SV8020E1

Product Description: Tefal Express AirGlide SV8020E1 este o statie de calcat cu putere de 2800 W, presiune de 6 bar si jet de abur de 450 g/min.

Brand: Tefal

  • Presiune
    (4.8)
  • Functii si tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.7

Sumar

Tefal Express AirGlide SV8020E1 este o statie de calcat rufe moderna, cu o pompa de apa cu presiune puternica si o talpa cu alunecare usoara. Recipientul detasabil de apa, tehnologia No-Setting si optiunea de calcare pe verticala sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei statii de calcat din portofoliul Tefal. 

Calcarea rufelor nu trebuie sa fie neaparat o activitatea obositoare si plictisitoare daca utilizati o statie de calcat moderna. Un astfel de aparat electrocasnic are un fier cu o greutate redusa, un rezervor de apa cu capacitate mare si o pompa de presiune care genereaza un jet puternic de abur pentru indepartarea chiar si a celor mai dificile cute. Cele mai moderne modele dispun de optiuni de calcare pe verticala sau de functii universale pentru toate tipurile de tesaturi. O astfel de statie de calcat moderna este si modelul produs de Tefal a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Tefal Express AirGlide SV8020E1

Statie de calcat moderna

Tefal Express AirGlide SV8020E1 este o statie de calcat cu design modern alb-gri si recipient de apa transparent. Statia are un fier de calcat cu maner ergonomic care asigura folosirea indelungata fara ca mana sa oboseasca. Cablul de alimentare are o lungime de 1.7 metri si se poate depozita impreuna cu cablul de presiune intr-un orificiu de pe lateralul statiei. Recipientul de apa are o capacitate de 1.8 litri si se poate alimenta usor la chiuveta fiind detasabil. Pentru transportarea statiei in siguranta, in partea din fata exista un sistem de blocare a fierului de calcat. 

Presiune de 6.6 bar

Tefal Express AirGlide SV8020E1 are o o pompa de presiune de 6.6 bar care asigura un abur continuu de 120 g/min cu ajutorul caruia veti putea sa indepartati cutele dificiele de pe camasi, pantaloni sau fuste. Pentru tesaturile mai groase sau mai pretentioase, aveti la dispozitie un jet de abur de 450 g/min. Acest model utilizeaza tehnologia No-Seting care permite calcarea unei game variate de tesaturi fara riscul arderii materialelor mai sensibile. Pentru economisirea energiei cu pana la 20% puteti utiliza functia Eco iar tehnologia Calc Clear protejeaza fierul de depunerile de calcar prin curatarea periodica a acestuia. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

Tefal Express AirGlide SV8020E1

Talpa Durilium AirGlide

Talpa Durilium AirGlide a fierului este din inox iar distribuitia orificiilor asigura o difuzie optima a abutului pe toata suprafata. In plus, alunecarea usoara pe toate tipurile de tesaturi reduce timpul de calcare a rufelor, iar durabilitatea excelenta protejeaza talpa de zgarieturi. Pentru calcarea rochiilor, perdelelor sau draperiilor aveti la dispozitie optiunea de calcare pe verticala iar in cazul in care nu utilizati statie o anumita perioada de timp aceasta se va opri automat. Unul dintre putinele aspecta negative ale acestei statii este lipsa unui sistem de antipicurare care sa previna udarea hainelor. 

Puncte tari

+ desing modern

+ recipient detasabil

+ pompa cu presiune de 6.6 bar

+ jet puternic de abur

+ tehnologie No-Setting

+ calcare pe verticala

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– lipsa sistem antipicurare

Concluzii

In concluzie, Tefal Express AirGlide SV8020E1 este o statie de calcat rufe moderna, cu o pompa de apa cu presiune puternica si o talpa cu alunecare usoara. Recipientul detasabil de apa, tehnologia No-Setting si optiunea de calcare pe verticala sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei statii de calcat din portofoliul Tefal. 

Manual de utilizare Tefal Express AirGlide SV8020E1