Statie de calcat TEFAL Express Compact SV7112E0 pareri si review

? TEFAL Express Compact SV7112E0 - 2600 W, 5.9 bar, rezervor de 1.7 litri
Statie de calcat TEFAL Express Compact SV7112E0

Product Name: TEFAL Express Compact SV7112E0

Product Description: TEFAL Express Compact SV7112E0 este o statie de calcat compacta cu putere de 2600 W si presiune de 5.9 bar. Fierul de calcat este usor de manevrat iar rezervorul detasabil de apa de 1.7 litri asigura o autonomie excelenta.

Brand: Tefal

  • Presiune si debit
    (4.6)
  • Functii si optiuni
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.5

Sumar

TEFAL Express Compact SV7112E0 este o statie de calcat compacta cu presiune ridicata si debit puternic de abur. Rezervorul detasabil, optiunea de calcare pe verticala si raportul bun intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei statii de calcat produsa de Tefal. 

Pros

+ dimensiuni compacte

+ presiune de 5.9 bar

+ jet puternic de abur

+ rezervor detasabil

+ talpa ceramica cu alunecare facila 

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– lipsa functiei de oprire automata

Calcarea hainelor si lenjeriilor se poate face rapid si fara prea mult efort daca utilizati o statie de calcat. Un astfel de statie are un boiler care genereaza un debit puternic de abur pentru indepartarea facila a cutelor de pe camasi, tricouri, pantaloni sau fuste. In plus, fierul de calcat are o greutate mai redusa, astfel ca manevrarea acestuia se va face mult mai usor, fara ca mana sa oboseasca. Alte aspecte care pot face difierenta intre o statie de calitate si una mediocra sunt o talpa cu alunecare facila, optiunea de calcare pe verticala sau oprirea automata in cazul neutilizarii. In cele ce urmeaza va vom prezenta o statie de calcat de generatie noua care este produsa de compania franceza Tefal.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat TEFAL Express Compact SV7112E0

Statie de calcat compacta

TEFAL Express Compact SV7112E0 este o statie de calcat compacta cu design modern alb-albastru si rezervor transparent. Sistemul de blocare permite transportarea statiei in siguranta iar suportul lateral asigura depozitarea facila a furtunului si a cablului de alimentare. Rezervorul cu volum de 1.7 litri este detasabil, putand sa fie alimentat in chiuveta. Statia poate fi utilizata in 2 minute de la pornire iar cablul de alimentare cu lungime de 1.6 metri permite operarea facila a statiei in jurul mesei de calcat.

Debit puternic de abur

TEFAL Express Compact SV7112E0 are o putere de 2600 W care permite dezvoltarea unui debit continuu de abur de 120 g/min la o presiune maxima de 5.9 bar, calcarea hainelor facandu-se cu pana la de 3 ori mai rapid decat in cazul utilizarii unui fier de calcat. Pentru cutele adanci sau tesaturile groase aveti la dispozitie un jet de abur cu putere de 360 g/min. Pentru eliminarea cutelor de pe draperii, perdele sau rochii aflate pe umeras aveti la dispozitie optiunea de calcare pe verticala. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

TEFAL Express Compact SV7112E0

Talpa Xpress Glide

Talpa ceramica Xpress Glide asigura o alunecare facila si o difuzie uniforma a aburului pe intreaga suprafata, contribuind astfel al reducerea timpului de calcare al hainelor. In plus, talpa este rezistenta la zgarieturi dar si la eventualele loviri accidentale. Setarea temperaturii se face cu ajutorul unui selector rotativ situat sub manerul fierului de calcat, iar pentru activarea functiei Eco care reduce consumul energetic si a decalcifierii exista butoane dedicate in partea din spate a statiei. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte

+ presiune de 5.9 bar

+ jet puternic de abur

+ rezervor detasabil

+ talpa ceramica cu alunecare facila 

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe 

– lipsa functiei de oprire automata

Concluzii

In concluzie, TEFAL Express Compact SV7112E0 este o statie de calcat compacta cu presiune ridicata si debit puternic de abur. Rezervorul detasabil, optiunea de calcare pe verticala si raportul bun intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei statii de calcat produsa de Tefal. 

Manual de utilizare TEFAL Express Compact SV7112E0

Tags: