Statie de calcat Tefal Express Protect SV6140E0 pareri si review

? Tefal Express Protect SV6140E0 - 2000 W, 6 bar, 120 g/min, 380 g/min, 1.7 litri
Tefal Express Protect SV6140E0

Product Name: Tefal Express Protect SV6140E0

Product Description: Tefal Express Protect SV6140E0 este o statie de calcat compacta cu putere de 2000 W si presiune maxima de 6 bar. Statia dispune de un jet de abur de 380 g/min si de un fier cu maner ergonomic si talpa cu alunecare facila.

Brand: Tefal

  • Presiune si putere
    (4.7)
  • Functii si tehnologii
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.6

Sumar

Tefal Express Protect SV6140E0 este o statie de calcat moderna cu dimensiuni compacte si presiune ridicata a aburului. Jetul de abur puternic, functiile utile si rezervorul detasabil de abur sunt alte avantaje ale acesteistatii de calcat din portofoliul Tefal. 

 

Pros

+ design compact

+ presiune maxima de 6 bar

+ jet puternic de abur

+ talpa cu alunecare facila

+ calcare pe verticala

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– lipsa unui colector detasabil de calcar

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca activitatea de calcare a hainelor va ocupa prea mult timp atunci trebuie sa inlocuiti fierul de calcat cu o statie. Prin utilizarea unei statii de calcat veti putea sa reduceti timpul alocat netezirii hainelor cu o treime. In plus, fierul statiei se manevreaza mai usor iar presiunea ridicata a aburului indeparteaza rapid chiar si mai dificile cute. Un alt avantaj al statiei de calcat este volumul mai generos al rezervorului de apa care permite calcarea unui numar mai mare de camasi, pantaloni sau bluze cu o singura alimentare. In continuare va vom prezenta o statie de calcat produsa de Tefal care ofera un raport bun intre calitate si pret. 

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Tefal Express Protect SV6140E0

Statie de calcat de generatie noua

Statia de calcat Tefal Express Protect SV6140E0 are un design compact gri cu insertii argintii si un rezervor de apa transparent. Fierul de calcat are o greutate redusa si un maner ergonomic care asigura utilizarea facila chiar si o perioada mai indelungata. Cablul de alimentare cu abur si cel electric au o lungime de 6 metri si se pot depozita in spatiul special din partea inferioara. Sistemul de blocare a fierului pe statie permite transportarea in conditii de siguranta, chiar si atunci cand fierul este fierbinte. 

Presiune de 6 bar

Tefal Express Protect SV6140E0 are o putere de 2000 W, incalzirea boilerului facandu-se in 2 minute de la pornire. Acest model are o presiune maxima de 6 bar si un debit continuu de abur de 120 g/min, ceea ce permite reducerea timpului alocat calcarii hainelor cu pana la 30% in comparatie cu un fier de calcat clasic. Pentru tesaturile mai groase sau pentru cele care se calca mai greu aveti la dispozitie un jet puternic de abur de 380 g/min. Rezervorul de apa cu volum de 1.7 litri este detasabil, putand fi alimentat direct de la chiuveta. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

Statie de calcat Tefal Express Protect SV6140E0

Talpa Xpress Glide

Talpa Xpress Glide a fierului are atat o alunecare facila dar si o rezistenta excelenta la zgarieturi. Orificiile mari distribuite uniform asigura   Aceasta statie dispune de un sistem anti-picurare prin care se protejeaza tesaturile de petele de apa si de un sistem anti-calc care asigura functionarea la parametri normali o perioada mai lunga de timp. Alte optiuni utile sunt calcarea pe verticala si oprirea automata in cazul in care statia nu este utilizata o anumita perioada de timp. Pentru reducerea consumului de energie fara a afecta performantele statiei aveti la dispozitie modul Eco. 

Puncte tari

+ design compact

+ presiune maxima de 6 bar

+ jet puternic de abur

+ talpa cu alunecare facila

+ calcare pe verticala

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– lipsa unui colector detasabil de calcar

Concluzii

In concluzie, Tefal Express Protect SV6140E0 este o statie de calcat moderna cu dimensiuni compacte si presiune ridicata a aburului. Jetul de abur puternic, functiile utile si rezervorul detasabil de abur sunt alte avantaje ale acesteistatii de calcat din portofoliul Tefal.