Philips Perfect Care7000, Statie de calcat, 2100 W, 8 bar, 120 g/min – Pareri si Review

▷ Review: Philips Perfect Care7000 (PSG7050/30) - 2100 W, 8 bar, 120 g/min - Pareri
Statie de calcat Philips seria Perfect Care7000

Product Name: Philips Perfect Care7000 (PSG7050/30)

Product Description: Philips Perfect Care7000 (PSG7050/30) este o statie de calcat cu putere de 2100 W si presiune de pana la 8 bar. Statia are un rezervor detasabil cu volum de 1.8 litri si un jet de abur continuu de 120 g/min.

Brand: Philips

 • Manevrabilitate
  (4.9)
 • Putere si presiune
  (4.5)
 • Functii si tehnologii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.7

Sumar

Philips Perfect Care7000 (PSG7050/30) este o statie de calcat cu presiune ridicata si rezervor detasabil de apa. Tehnologia OptimalTEMP, talpa cu alunecare facila si sistemul de decalcifiere sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat produsa de Philips. 

Pros

+ fier cu greutate redusa;

+ presiune ridicata;

+ jet puternic de abur;

+ tehnologie OptimalTEMP;

+ talpa SteamGlide Elite;

+ functii utile.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– putere mai redusa in comparatie cu alte modele.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Statiile de calcat au inceput sa inlocuiasca fiarele de calcat clasice, desi diferenta de pret este una destul de importanta. Avantajele unei statii de calcat sunt atat presiunea mai ridicata, dar si greutatea mai redusa a fierului care nu va pune presiune pe incheietura mainii. Mai mult, statiile de calcat au rezervoare de apa mai generoase si dispun de tehnologii moderne care protejeaza chiar si cele mai delicate tesaturi. Philips PSG7050/30 este o astfel de statie de calcat cu performante excelente, iar in continuare va vom prezenta principalele specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat Philips seria Perfect Care7000

Philips Perfect Care7000 (PSG7050/30) – statie de calcat de generatie noua

Statia de calcat Philips Perfect Care7000 (PSG7050/30) are o carcasa ovala cu finisaje lucioase si un rezervor de apa transparent. Fierul statiei are un maner ergonomic care asigura manevrarea usoara, chiar si pentru o utilizare mai lunga. Sistemul de prindere al fierului de baza permite transportarea statiei in siguranta la locul de depozitare.

Greutatea totala a statiei este de 3.85 Kg, din care cea a fierului de calcat este de 0.8 Kg. Cablul de alimentare si furtunul de abur au aproximativ aceeasi lungime (1.65 respectiv 1.7 metri) si se pot depozita in partea de jos a statiei gratie sistemului Velcro fix. Statia are dimensiuni destul de compacte, 24 x 27.5 x 42 cm, astfel ca nu va trebui sa ii alocati un spatiu prea mare pentru depozitare. 

Alte statii de calcat performante produse de Philips sunt: PHILIPS PerfectCare PSG9050/20, Philips PerfectCare 8000 PSG8130/80 sau Philips PerfectCare PSG7024/20.

Putere si presiune ridicate

Philips Perfect Care7000 are o putere de 2100 W care permite generarea unei presiuni maxime de 8 bar, cu ajutorul careia veti elimina rapid cutele de pe camasi, pantaloni sau bluze. Debitul continuu de abur este de 120 g/min iar pentru cutele dificile sau pentru tesaturile mai groase aveti la dispozitie un jet de abur de 600 g/min. Rezervorul de apa are un volum de 1.8 litri si este detasabil, putand sa fie alimentat foarte usor direct in chiuveta. 

=>Vedeti si: Top 5 Statii de Calcat Philips

Philips seria Perfect Care7000

Tehnologie Optimal Temp

Aceasta statie de calcat dispune de tehnologia OptimalTEMP care permite calcarea oricaror tipuri de tesaturi fara schimbarea setarilor de temperatura. Hainele vor fi protejate de arsuri iar calcarea acestora se va face mult mai repede. Fierul are o talpa SteamGlide Elite care aluneca usor si este rezistenta la zgarieturi. In plus, orificiile de abur sunt distribuite uniform pe toata suprafata talpii, timpul de calcare fiind astfel mai redus. Sistemul de decalcifiere Easy De-Calc Plus va atentioneaza cand trebuie sa folositi functia de auto-curatare. Acest model poate fi utilizat si la calcarea pe verticala, iar in cazul in care nu folositi fierul o anumita perioada de timp, statia se inchide automat. 

Puncte tari

+ fier cu greutate redusa;

+ presiune ridicata;

+ jet puternic de abur;

+ tehnologie OptimalTEMP;

+ talpa SteamGlide Elite;

+ functii utile.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– putere mai redusa in comparatie cu alte modele.

Concluzii

In concluzie, Philips Perfect Care7000 (PSG7050/30) este o statie de calcat cu presiune ridicata si rezervor detasabil de apa. Tehnologia OptimalTEMP, talpa cu alunecare facila si sistemul de decalcifiere sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat produsa de Philips.