Statie de calcat Tefal PRO EXPRESS CARE GV9061E0 review

  • Putere
    (4.5)
  • Tehnologii
    (4.5)
  • Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Tefal Pro Express Care GV9061E0 este o statie de calcat eficienta cu o presiune si un debit de abur ridicat. Materialele de calitate din care este facut, functiile de auto-curatare si anti-picurare, meniul intuitiv si greutatea redusa a fierului fac din aceasta statie de calcat o alegere buna chiar daca pretul este putin mai ridicat.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca dispuneti de un anumit buget si de spatiu de depozitare, statia de calcat poate fi solutia care va va ajuta sa calcati rufele mai rapid. Acestea sunt mai usoare, depoziteaza de pana la trei ori mai multa apa decat un fier de calcat traditional si sunt mai usor de utilizat. Atunci cand luati in considerare achizitia unei statii de calcat trebuie sa va interesati si de caracteristicile acesteia. Lungimea cablului, confortul manerului, greutatea fierului de calcat sau grosimea talpii si rezistenta la zgarieturi pot face diferenta intre o statie de calcat performanta si una care nu isi merita banii.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune statii de calcat

Tefal Pro Express Care GV9061E0

Tefal Pro Express Care GV9061E0 este o statie de calcat cu design clasic si forme rotunjite de culoare alb-rosie. Aceasta statie de calcat are o greutate de 4.73 kg cu rezervorul gol si dimensiuni de 47 x 35.9 x 27.8 cm. Rezervorul are o un volum de 1.6 litri si se poate scoate pentru a putea fi umplut mai usor, iar timpul de incalzire necesar inainte de folosire este de 2 minute. Pro Express Care GV9061E0 are o puetere de 2400 W care dezvolta o presiune a aburului de pana la 7 bari. Veti putea astfel sa calcati cu usurinta chiar si rufele din materiale sensibile cu diverse cute si indoituri. Debitul normal de abur este de 120 g/min, dar pentru materiale care se calca greu puteti folosi jetul de abur care poate ajunge la 480 g/min.

Statie de calcat Tefal Pro Express Care GV9061E0

Cititi si: alte reviewuri de fiare si statii de calcat

Panoul de control este intuitiv si usor de folosit, fiind format din 4 butoane. Trei dintre acestea se folosesc pentru setarea automata a aburului si a temperaturii in functie de tipul de material din care sunt rufele pe care le calcati: delicate, normale si cele care necesita un debit maxim de abur. Exita de asemenea doua leduri care va atentioneaza cand trebui sa alimentati rezervorul cu apa si cand trebuie sa curatati dispozitivul anti-calcar. Cablul care transporta aburul are o lungime de 1.8 metri si va putea fi stocat intr-un locas situat in partea din fata a statiei, in timp ce cablul de alimentare se depoziteaza in partea din spate. Sistemul de blocare a fierului pe statie va va ajuta sa o transpotati in siguranta chiar si atunci cand fierul este fierbinte. Statia de calcat Pro Express Care GV9061E0 beneficiaza de mai multe tehnologii dezvoltate de Tefal precum sistemul anti-picurare care previne riscul aparitiei petelor pe haine si functia de auto-curatare care curata talpa fierului de calcat.

In concluzie, Tefal Pro Express Care GV9061E0 este o statie de calcat eficienta cu o presiune si un debit de abur ridicat. Materialele de calitate din care este facut, functiile de auto-curatare si anti-picurare, meniul intuitiv si greutatea redusa a fierului fac din aceasta statie de calcat o alegere buna chiar daca pretul este putin mai ridicat.