Statie de calcat Tefal Pro Express Ultimate GV9610E0 review

? Tefal Pro Express Ultimate GV9610E0
Statie de calcat Tefal Pro Express Ultimate GV9610E0

Product Name: Tefal Pro Express Ultimate GV9610E0

Product Description: Tefal Pro Express Ultimate GV9610E0 este o statie de calcat cu putere de 2600 W care genereaza un jet puternic de 650 g/min si o presiune ridicata a aburului de 8 bar.

Brand: Tefal

 • Putere si presiune
  (4.9)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.7

Sumar

Tefal Pro Express Ultimate GV9610E0 este o statie de calcat care genereaza un jet puternic si o presiune ridicata a aburului. Talpa cu alunecare facila, panoul de control intuitiv si sistemele si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat produse de Tefal.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca trebuie sa va imbracati zilnic in tinute office/business, atunci cu siguranta aveti nevoie de o statie de calcat performanta. Prin utilizarea unei statii de calcat reduceti atat timpul necesar calcarii hainelor dat si efortul depus pentru eliminarea cutelor. Presiunea puternica a aburului indeparteaza rapid cutele chiar si de pe tesaturile mai groase iar greutatea redusa a fierului de calcat permite manevrarea facila a acestuia, fara ca mana sa oboseasca. In cele ce urmeaza va vom prezenta o statie de calcat performanta care este produsa de compania franceza Tefal.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat Tefal Pro Express Ultimate GV9610E0

Statie de calcat de generatie noua

Tefal Pro Express Ultimate GV9610E0 este o statie de calcat cu design elegant de culoare neagra cu insertii decorative argintii. Fierul de calcat are un maner ergonomic care permite manevrarea usoara iar sistemul de protectie asigura transportarea statiei in siguranta. Recipientul de apa cu volum de 1.9 litri este detasabil, putand sa fi alimentat la chiuveta. Cablul de alimentare are o lungime de 1.7 metri si se poate depozita in locasul special situat in partea inferioara a statiei.

Presiune de 8 bar

Tefal Pro Express Ultimate GV9610E0 are o putere de 2600 W si un generator de abur cu boiler de inalta presiune care poate genera un abur variabil de 180 g/min cu o presiune de pana la 8 bar. In plus, jetul puternic de abur de pana la 650 g/min permite eliminarea celor mai dificile cute sau a celor de pe tesaturile mai groase. Desi are o presiune foarte ridicata, aceasta statie este de pana la doua ori mai silentioasa in comparatie cu modelele de generatie mai veche. Fierul are o talpa Durilium Air Glide care este rezistenta la zgarieturi, are o alunecare usoara si un numar mare de orificii care asigura distribuirea uniforma a aburului pe toata suprafata.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

Tefal Pro Express Ultimate GV9610E0

Tehnologie Smart Steam

Panoul de control situat in partea superioara a fierului permite alegerea uneia din cele 5 optiuni presetate ce asigura combinatia optima intre temperatura si nivelul de abur in functie de tipul tesaturii. Aceasta statie foloseste mai multe sisteme si tehnologii moderne precum:

 • Smart Steam care utilizeaza un senzor inteligent pentru ajustarea cantitatii de abur in functie de miscarea fierului;
 • Protect care transforma picaturile si scurgerile de apa in abur pentru evitarea patarii hainelor;
 • Anticalcar care dispune de un colector care poate retine de 10 ori mai multe particule de calcar.

Puncte tari

+ design modern

+ recipient de apa detasabil

+ presiune de 8 bar

+ net de abur de 650 g/min

+ talpa Durilium Air Glide cu alunecare facila

+ sisteme si tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Tefal Pro Express Ultimate GV9610E0 este o statie de calcat care genereaza un jet puternic si o presiune ridicata a aburului. Talpa cu alunecare facila, panoul de control intuitiv si sistemele si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat produse de Tefal.

Manual de utilizare Tefal Pro Express Ultimate GV9610E0