Tefal ProExpress Protect GV9221E0, Statie de calcat, 2600 W, 7.6 bar, 1.6 litri – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Tefal ProExpress Protect GV9221E0 - 2600 W, 7.6 bar, 550 g/min, 1.6 litri
Statie de calcat Tefal ProExpress Protect GV9221E0

Product Name: Tefal ProExpress Protect GV9221E0

Product Description: Tefal ProExpress Protect GV9221E0 este o statie de calcat cu putere de 2600 W si putere de 7.6 bar. Statia are un rezervor cu volum de 1.6 litri si dispune de mai multe functii utile precum antipicurare si inchidere automata.

Brand: Tefal

 • Manevrabilitate
  (4.8)
 • Putere si presiune
  (4.8)
 • Functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.7

Sumar

Tefal ProExpress Protect GV9221E0 este o statie de calcat care dispune de o presiune ridicata si de un jet puternic de abur. Sistemul de dubla protectia al tesaturilor, functiile moderne si pretul redus din aceasta perioada sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei statii de calcat produsa de Tefal. 

Pros

+ panou de control simplu;

+ presiune ridicata;

+ jet puternic de abur;

+ nu necesita reglarea temperaturii;

+ functii utile;

+ raport bun intre calitate si pret;

Cons

– greutatea este destul de mare;

– nu permite calcarea pe verticala;

Statiile de calcat sunt aparate electrocasnice care dispun de generatoare de abur puternice. Aceste generatoare produc un abur cu presiune ridicata care patrunde in tesaturi si permite eliminarea facila a cutelor. Un alt avantaj este greutatea mai redusa a fierului de calcat, care permite manevrarea facila o perioada mai lunga de timp. In plus, cele mai performante modele dispun de sisteme de protectia inteligente, prin care este eliminat riscul de ardere a tesaturilor. Tefal ProExpress Protect GV9221E0 este o astfel de statie de calcat cu performante excelente, iar in randurile urmatoare veti gasi o prezentare a acestui model.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat Tefal ProExpress Protect GV9221E0

Tefal ProExpress Protect GV9221E0 – statie de calcat performanta

Statia de calcat Tefal ProExpress Protect GV9221E0 are un design modern, cu forma ovala si o combinatie de culori alb-albastra. Baza are in partea inferioara un locas pentru depozitarea furtunului de abur si a cablului de alimentare. Fierul are un maner ergonomic, care faciliteaza o utilizare mai lunga fara a pune presiune pe incheietura mainii. Pentru transportul in siguranta, fierul statiei se prinde de baza cu un sistem de blocare inteligent. Rezervorul de apa are un volum de 1.8 litri si este detasabil, putand fi alimentat direct in chiuveta. Acest model are dimensiuni de 44.8 x 28.4 x 34.5 cm si o greutate destul de mare de 5.5 Kg. Alte statii de calcat cu specificatii tehnice bune sunt: PHILIPS PerfectCare PSG9050/20, Philips PerfectCare 8000 PSG8130/80, Tefal Express Protect SV9201E0 sau Tefal Express Protect SV9202E0.

Presiune ridicata

Statia de calcat Tefal ProExpress Protect GV9221E0 are o putere de 2600 W, care permite generatorului sa dezvolte o presiune a aburului de 7.6 bar. Aburul continuu este de 140 g/min in timp ce pentru cutele adanci aveti la dispozitie un jet de abur de 550 g/min. Un avantaj major al acestui model este faptul ca nu necesita reglarea aburului si a temperaturii in functie de tipul tesaturii, eliminand riscul de ardere a hainelor. Panoul de control este intuitiv si contine doar trei butoane pentru pornire/oprire si activarea modurilor eco sau normal. 

Tefal ProExpress Protect GV9221E0

Talpa Durilium Autoclean

Fierul statiei de calcat are o talpa Durilium Autoclean, care are o alunecare cu pana la 33% mai facila in comparatie cu cea a altor modele. Mai mult, talpa este rezistenta la zgarieturi si asigura o difuzie optima a aburului atat in varf si pe laterale si in centru. Statia este prevazuta cu un colector detasabil de calcar, pe care va trebui sa il curatati periodic pentru a-i asigura functionarea corecta. Alte optiuni utile sunt oprirea automata in cazul neutilizarii, sistemul de antipicurare care previne patarea hainelor sau modul Eco pentru economisirea energiei.

Puncte tari

+ panou de control simplu;

+ presiune ridicata;

+ jet puternic de abur;

+ nu necesita reglarea temperaturii;

+ functii utile;

+ raport bun intre calitate si pret;

Puncte slabe

– greutatea este destul de mare;

– nu permite calcarea pe verticala;

Concluzii

In concluzie, Tefal ProExpress Protect GV9221E0 este o statie de calcat care dispune de o presiune ridicata si de un jet puternic de abur. Sistemul de dubla protectia al tesaturilor, functiile moderne si pretul redus din aceasta perioada sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei statii de calcat produsa de Tefal. 

Tags: