Tefal GV8711E0, Statie de Calcat, 2600 W, 6 bar, 1.6 litri, 300g/min – Pareri si Review

🥇 Tefal GV8711E0 - 2600 W, 120 g/min, 1.6 litri, talpa Durilium Airglide
Statie de calcat Tefal GV8711E0

Product Name: Tefal GV8711E0

Product Description: Tefal GV8711E0 este o statie de calcat cu o putere de 2600 W si o presiune ridicata de 6 bari. Statie dispune de functii utile si de sisteme intelingente de depozitare a cablului si a furtunului de alimentare.

Brand: Tefal

  • Putere si presiune
    (4.8)
  • Functii si setari
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Summary

Tefal GV8711E0 este o statie de calcat cu un boiler puternic care produce un abur cu presiune ridicata. Sistemele intelingente de depozitare si blocare, setarile de precizie si functiile utile sunt alte avantaje ale acestei statii de calcat produse de Tefal in Franta. 

Pros

+ rezervor detasabil

+ panou de control intuitiv

+ putere si presiune ridicate

+ jet puternic de abur

+ talpa cu alunecare facila

+ colector de calcar

+ functii utile

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

– dimensiunile si greutatea sunt destul de mari

Netezirea hainelor si eliminarea cutelor poate sa fie o activitate obositoare, mai ales daca aveti de calcat un numar mare de camasi, pantaloni sau fuste. Utilizarea unei statii de calcat poate insa sa reduca atat timpul necesar calcarii hainelor cat si efortul depus. Gratie presiunii ridicate, veti putea sa indepartati rapid cutele chiar si de pe tesaturile mai groase. In plus, fierul statiei are o greutate mai redusa iar rezervorul are un volum mai mare, astfel ca il veti alimenta mai rar. O astfel de statie de calcat de generatie noua este si Tefal GV8711E0 iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acesteia.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat Tefal GV8711E0

Tefal GV8711E0 – statie de calcat performanta

Statia de calcat Tefal GV8711E0 si are o forma utilizata si de alte modele ale producatorului francez intr-o combinatie interesanta de alb, gri si negru. Cablul de alimentare se retracteaza automat intr-un locas special iar furtunul de abur se depoziteaza in siguranta in jurul bazei statiei. Sistemul de prindere blocheaza fierul pe statie pentru transportul in siguranta chiar si atunci cand fierul este fierbinte. Rezervorul de apa are un volum de 1.6 litri si este detasabil, putand fi alimentat direct in chiuveta. Acest model are dimensiuni de 48.2 x 29.1 x 37.1 cm si o greutate de 4.73 Kg. 

Tehnologie Tefal boiler Professional

Tefal GV8711E0 are o putere de 2600 W care permite generarea unei presiune de 6 bar si a unui debit de abur continuu de 120 g/min. Incalzirea statiei dureaza 2 minute, iar pentru cutele adanci sau tesaturile mai groase aveti la dispozitie un jet de abur de 300 g/min. Panoul de control intuitiv si tehnologia Tefal boiler Professional permit setarea cu precizie a temperaturii si a jetului de abur pentru fiecare articol pe care il calcati. Mai mult, gratie acestor setari veti indeparta pana la 99.99% dintre bacteriile si alergenii din haine. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

Tefal GV8711E0

Talpa Durilium Airglide cu autocuratare

Talpa Durilium Airglide are o alunecare cu pana la 33% in comparatie cu modelele de generatie mai veche, reducand astfel efortul necesar calcarii hainelor. In plus, distributia eficienta a orificiilor va asigura o dispersare uniforma a aburului pe toate suprafata talpii iar invelisul catalitic Autoclean va pastra talpa curata. Acest model este prevazut cu un colector de calcar care va trebui curatat periodic pentru a asigura functionarea corecta a statiei o perioada mai lunga de timp. Alte functii utile sunt calcarea pe verticala sau oprirea automata in cazul neutilizarii statiei o anumita perioada de timp. Ca si alte statii produse de Tefal (TEFAL Pro Express Ultimate GV9565E0, Tefal Easy Pressing GV5262E1 sau Tefal Express Protect SV6140E0) si acest model este produs in Franta.

Puncte tari

+ rezervor detasabil

+ panou de control intuitiv

+ putere si presiune ridicate

+ jet puternic de abur

+ talpa cu alunecare facila

+ colector de calcar

+ functii utile

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– dimensiunile si greutatea sunt destul de mari

Concluzii

In concluzie, Tefal GV8711E0 este o statie de calcat cu un boiler puternic care produce un abur cu presiune ridicata. Sistemele intelingente de depozitare si blocare, setarile de precizie si functiile utile sunt alte avantaje ale acestei statii de calcat produse de Tefal in Franta. 

Manual statie de calcat Tefal GV8711E0