Uscator de rufe Electrolux EW6C527P review

Electrolux EW6C527P
  • Consum
    (3.5)
  • Programe
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.2

Sumar

Electrolux EW6C527P este un uscator de rufe cu design clasic, dimensiuni compacte si o capacitate buna de incarcare. Display-ul digital, gama variata de programe si raportul bun intre calitate si pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui uscator de rufe produs de Electrolux. 

Uscatoarele de rufe sunt aparate electrocasnice foarte populare in ultima perioada, fiind achizitionate atat de persoanele care locuiesc la bloc, dar si in case cu dimensiuni mai mici. Un uscator de rufe are dimensiuni similare cu o masina de spalat si permite uscarea unei cantitati de rufe care variaza, de obicei, intre 6 zi 10 Kg. Pretul unui uscator de rufe performant poate depasi 4.000 de lei, insa exista si modele cu specificatii bune care pot fi achizitionate la preturi accesibile, mai mici de 2000 de lei. Un astfel de uscator cu un pret rezonabil este si modelul produs de compania suedeza Electrolux, pe care vi-l vom prezenta in cele ce urmeaza.

=> Vezi si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Electrolux EW6C527P

Uscator de rufe compact

Electrolux EW6C527P este un uscator de rufe cu un design clasic de culoare alba, cu un hublou supradimensionat din plastic de aceeasi culoare. Diametrul hubloului este suficient de larg pentru incarcarea facila a hainelor si lenjeriilor mai voluminoase, directia deschiderii putand fi modificata in functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie. Acest model are dimensiuni de 54 x 60 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind potrivit pentru familiile formate din doua sau trei persoane. 

Uscare prin condensare

Electrolux EW6C527P usuca rufele prin condensare cu ajutorul unui circuit de aer inchis, apa condensata fiind captata intr-un recipient special sau eliminata in exterior. Consumul energetic anual de 504 kWh este unul destul de mare, fiind incadrat doar in clasa de eficienta energetica B, costul energiei consumate pentru un program standard fiind de aproximativ 2.8 lei. Nivelul zgomotului de 66 dB este insa unul destul de redus, fiind comparabil cu cel al altor modele cu dimensiuni si specificatii similare. 

Display digital si programe variate

Panoul de control are un buton rotativ mecanic pentru selectarea ciclului de uscare, un buton pentru pornire/oprire si un display digital cu afisaj galben incadrat de 5 butoane pentru diferite functii si optiuni. Acest model dispune de 9 programe de uscare pentru diferite tipuri de haine precum denim, sport sau delicate dar si pentru asternuturi sau pentru tesaturi usor de calcat. Durata unui program standard de uscare este de 139 de minute, insa poate fi redus pana la 82 de minute cu jumatate de incarcatura. 

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Electrolux EW6C527P

Sisteme si functii moderne

Cele mai importante functii si siteme de care dispune acest uscator de rufe sunt SensiCare prin care se regleaza automat durata uscarii in functie de nivelul de umezeala al rufelor, economisind timp si energie, sau pornirea intarziata pentru a usca rufele atunci cand sunteti la serviciu. In plus, exista indicatori care va vor instiinta cand trebuie sa curatati condensatorul sau filtrul de scame. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte

+ display digital

+ meniu intuitiv

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ 9 programe de uscare

+ tehnologii moderne

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– consumul energetic este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Electrolux EW6C527P este un uscator de rufe cu design clasic, dimensiuni compacte si o capacitate buna de incarcare. Display-ul digital, gama variata de programe si raportul bun intre calitate si pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui uscator de rufe produs de Electrolux. 

Manual Electrolux EW6C527P