Beko DS8440SXW, Uscator de rufe, 8 Kg, Clasa A++, 15 programe – Pareri si Review

🥇 Beko DS8440SXW - 8 Kg, Clasa A++, 15 programe, 64 dB
Uscator de rufe Beko DS8440SXW

Product Name: Beko DS8440SXW

Product Description: Beko DS8440SXW este un uscator de rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Uscatorul dispune de 15 cicluri de uscare si de mai multe functii si tehnologii moderne.

Brand: Beko

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

Beko DS8440SXW este un uscator de rufe de generatie noua cu eficienta energetica buna si gama variata de programe. Nivelul rezonabil al zgomotului, functiile utile si extragarantiile oferite de producator sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Beko. 

Pros

+ design modern

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ gama variata de programe

+ extragarantii oferite de producator

Cons

– pretul intreg este mare

– lipsa conectivitatii Wi-FI

Uscarea hainelor dureaza destul de mult pe timpul iernii, mai ales daca nu dispuneti de un spatiu interior incalzit. Achizitia unui uscator de rufe automat poate rezolva aceasta problema, hainele putand sa fie purtate in aceeasi zi. Instalarea uscatorului se poate face atat independent cat si deaspura masinii de spalat rufe, cu ajutorul unui kit de suprapunere. Pretul uscatoarelor automate de rufe este destul de mare, mai ales daca optati pentru un model cu eficienta energetica incadrata in clasele A++ sau A+++. Beko DS8440SXW este un astfel de uscator automat cu eficienta energetica buna iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acestuia.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Beko DS8440SXW

Beko DS8440SXW – uscator de rufe cu pompa de caldura

Uscatorul de rufe Beko DS8440SXW are un design modern al-negru, utilizat si de alte modele ale producatorului turcesc precum Beko DF 7439 SX, BEKO DF 7412 PA sau Beko DS8439TX. Designul S Shape de pe laterale asigura un mai redus al vibratiilor si al zgomotului. Usa uscatorului are un diametru generos si se deschide la un unghi de 155 grade, facilitand incarcarea si descarcarea hainelor. Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg si dimensiuni de 59.7 x 60.9 x 84.6 cm si se poate instala atat independent cat si deasupra masinii de spalat rufe.

Eficienta energetica A++

Beko DS8440SXW are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul anual de 234.6 kWh avand un cost estimativ de 14.5 lei. Eficienta de condensare este incadrata in clasa B, pe o scara de la A la G. Nivelul zgomotului de uscare are o valoare de 64 dB, fiind comparabil cu cel al altor modele cu specificatii similare. Uscatorul este dotat cu un sistem de iluminare interior care permite verificarea stadiului de uscare a hainelor. Acest model utilizeaza tehnologia Eco Gentle Heat Pump, aerul cald fiind recirculat pentru eficientizarea procesului de uscare.

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Beko DS8440SXW

Gama variata de programe

Panoul de control contine un display digital mare cu afisaj alb si selectoare tactile si un disc rotativ pentru alegerea programului de uscare. Cele 15 programe disponibile permit uscarea in functie de tipul tesaturilor (bumbac, sintetice, mixte) sau al articolelor (camasi, jeans, pleduri, prosoape sau echipament sportiv). In plus, exista si 2 programe de igienizare a hainelor pentru indepartarea bacteriilor cu ajutorul aburului fierbinte. Cele mai importante functii suplimentare sunt pornirea intarziata, anti sifonarea sau blocarea accesului copiilor la meniu. Daca veti achizitiona acest uscator in perioada urmatoare veti putea beneficia de extragarantiile de 10 ani pentru motor si 5 ani pentru produs oferite de Beko.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ gama variata de programe

+ extragarantii oferite de producator

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

– lipsa conectivitatii Wi-FI

Concluzii

In concluzie, Beko DS8440SXW este un uscator de rufe de generatie noua cu eficienta energetica buna si gama variata de programe. Nivelul rezonabil al zgomotului, functiile utile si extragarantiile oferite de producator sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Beko.

Manual de utilizare Beko DS8440SXW