Arctic DAPLH930W, Uscator de rufe, Pompa de caldura, 9 Kg, Clasa A++ – Pareri si Review

▷Review Arctic DAPLH930W Uscator de Rufe ⭐ Pareri
Uscator de rufe Arctic DAPLH930W

Product Name: Arctic DAPLH930W

Product Description: Arctic DAPLH930W este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are o capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Uscatorul dispune de 15 cicluri de uscare si un nivel al zgomotului de 65 dB.

Brand: Arctic

 • Design
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si functii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

Arctic DAPLH930W este un uscator de rufe cu design modern si capacitate generoasa de incarcare. Gama variata de programe, eficienta energetica buna si garantiile extinse sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe produs de Arctic.

Pros

+ design modern;

+ eficienta energetica buna;

+ 15 cicluri de uscare;

+ functii utile;

+ garantii extinse;

+ raport bun calitate/pret.

Cons

– lipsa unor tehnologii moderne;

– display digital mic.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Uscatoarele automate de rufe sunt aparate electrocasnice mari, care au un costuri mari de achizitie destul de mari. Totusi, exista si modele mai ieftine, precum cele produse de companiile autohtone Arctic sau Heinner. Chiar daca nu au eficienta energetica cea mai buna sau nu utilizeaza cele mai noi tehnologii, aceste uscatoare ofera un raport bun intre calitate si pret. Arctic DAPLH930W este un astfel de uscator de rufe cu un pret mai accesibil, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Arctic DAPLH930W

Arctic DAPLH930W – design, capacitate si dimensiuni

Uscatorul de rufe Arctic DAPLH930W are un design interesant, cu o carcasa alba si un hublou cu rama neagra si sticla transparenta. Peretii laterali dispun de un design in forma de S, care contribuie la reducerea vibratiilor din timpul uscarii rufelor. Hubloul are un diametru larg si se deschide la un unghi de 155 grade, care faciliteaza incarcarea rufelor umede. Acest model are o capacitate de incarcare de 9 Kg, fiind potrivit pentru familiile formate din 4-5 persoane.

Dimensiunile uscatorului sunt de 59.7 x 59.9 x 84.6 cm, instalarea putand sa fie facuta atat independent cat si deasupra unei masini de spalat vase cu dimensiuni cel putin egale. Pentru aceasta, veti avea nevoie de un kit de suprapunere. Alte uscatoare de rufe pe care le-am analizat recent sunt: Bosch WTH85206BY sau AEG TR818A4E.

Eficienta energetica si zgomot

Eficienta energetica Arctic DAPLH930W

Arctic DAPLH930W are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, pe o scara de la A+++ la E. Consumul energetic anual estimat de producator este de 259 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 18 lei. Nivelul zgomotului este de 65 dB, o valoare putin mai ridicata in comparatie cu cel al altor modele mai performante. In interior cuva dispune de un design special Aqua Surf, care impreuna cu forma paletelor asigura o miscare fluida a rufelor, protejand chiar si tesaturile mai delicate. Uscatorul dispune de un rezervor de colectare a apei si de un filtru pe care trebuie sa il curatati periodic.

Panou de control si programe

Arctic DAPLH930W

Panoul de control contine un disc rotativ mecanic, un display digital mic si mai multe butoane pentru diferite functii si optiuni. Pentru uscare aveti la dispozitie 15 cicluri: Improspatare, Rapid, Bumbac Eco, Blugi, Delicate/Camasi. Antialergic+, Mixt/Zilnic, Articole de iarna/sport, Bumbac calcare usoara, Bumbac gata de impaturit, Bumbac uscare extra, Sintetice calcare usoara, Sintetice gata de impaturit, Geci de puf si Timp de uscare/Suport de uscare. Durata unui program standard este de 209 minute, insa pentru unele programe timpul de uscare poate fi ajustat intre 10 si 160 minute. 

Tehnologii si garantie

Acest model dispune de mai multe functii utile precum: pornirea intarziata intr-un interval de 24 de ore, antisifonarea sau child lock (blocarea accesului copiilor la meniu). Garantia de care beneficiaza acest uscator de rufe este una extinsa de 5 ani, iar motorul are o extragarantie de 10 ani. Pentru a beneficia de aceste garantii, va trebui sa inscrieti produsul pe site-ul Arctic.

Puncte tari

+ design modern;

+ eficienta energetica buna;

+ 15 cicluri de uscare;

+ functii utile;

+ garantii extinse;

+ raport bun calitate/pret.

Puncte slabe

– lipsa unor tehnologii moderne;

– display digital mic.

Concluzii

In concluzie, Arctic DAPLH930W este un uscator de rufe cu design modern si capacitate generoasa de incarcare. Gama variata de programe, eficienta energetica buna si garantiile extinse sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe produs de Arctic.

button-3

Manual de utilizare Arctic DAPLH930W