Bosch WTH85206BY, Uscator de rufe, 8 Kg, Clasa A++, 15 programe – Pareri si Review

Bosch WTH85206BY Uscator de Rufe ⭐ Pareri si Review
Uscator de rufe Bosch WTH85206BY

Product Name: Bosch WTH85206BY

Product Description: Bosch WTH85206BY este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are o capacitate de incarcare de 8 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa A++. Uscatorul dispune de 17 cicluri de spalare si are un nivel al zgomotului de 65 dB.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

Bosch WTH85206BY este un uscator de rufe cu design minimalist si eficienta energetica buna. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si functiile utile fac din acest uscator de rufe o alegere excelenta pentru orice locuinta moderna.

Pros

+ design elegant;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ sisteme si functii moderne;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ raport bun calitate/pret.

Cons

– garantie standard.

– lipsa unui program cu abur.

Oferta de uscatoare automate de rufe este foarte variata, ceea ce face ca alegerea unui model sa fie destul de dificila. Pentru inceput trebuie sa alegeti capacitatea de incarcare si eficienta energetica. Apoi verificati programele si functiile disponibile, nivelul zgomotului si tehnologiile utilizate. Nu uitati de design, care trebuie sa fie complementar cu cel al celorlalte aparate electrocasnice din casa. Bosch WTH85206BY este un uscator automat de rufe lansat recent, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Bosch WTH85206BY

Bosch WTH85206BY – design, capacitate si dimensiuni

Bosch WTH85206BY este un uscator de rufe cu pompa de caldura, care are und esign minimalist cu o carcasa alba si hublou cu rama de aceeasi culoare. Hubloul are un diametru generos, care faciliteaza incarcarea rufelor umede. Peretii laterali dispun de un design AntiVibration, creat special pentru reducerea vibratiilor si zgomotului din timpul uscarii. Capacitatea de incarcare este de 8 Kg de rufe, fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane.

Dimensiunile uscatorului sunt de 59.8 x 61.3 x 84.2 cm, instalarea putand sa fie facuta atat independent, cat si deasupra unei masini de spalat rufe cu dimensiuni cel putin egale. Alte uscatoare performante de rufe pe care le-am analizat recent sunt: AEG TR818A4E (8 Kg, Clasa A+++) sau Samsung DV90TA240AE/LE (9 Kg, Clasa A+++).

Motor, eficienta energetica si zgomot

Eficienta energetica Bosch WTH85206BY

Bosch WTH85206BY are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul anual fiind estimat de producator la 236 kWh. Pentru acest consum va trebui sa paltiti lunar aproximativ 17 lei. Nivelul zgomotului este de 65 dB, o valoare comparabila cu cea a altor modele de generatie noua. Filtrul de condensare se scoate si se curata usor, iar tamburul cu volum de 112 litri are un design care protejeaza si cele mai delicate tesaturi.

Panou de control, programe si functii

Bosch WTH85206BY

Panoul de control contine un disc rotativ pentru alegerea ciclului de uscare si un display digital cu selectoare tactile. Acest model dispune de 17 cicluri de uscare: Bumbac (cu 3 optiuni), Echipament sportiv, Prosoape, Mixte, Program temporizat aer rece, Program temporizat aer cald, Delicate, Lana, Super Rapid 40′, Camasi/Bluze, Ingrijire usoara (cu 3 optiuni).

Durata unui ciclu de uscare standard este de 205 minute, iar functiile optionale includ adaugarea rufelor in timpul programului, selectarea temperaturii de uscare sau blocarea accesului copiilor la meniu.

Tehnologii si garantie

Acest model utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii moderne dezvoltate de Bosch precum:

SensitiveDrying System – protejarea tesaturilor delicate prin introducerea unui aer cald din toate partile;

AutoDry – utilizeaza senzori care masoara constant temperatura si umiditatea pentru protejarea rufelor de uscarea excesiva.

Din pacate, garantia de care beneficiaza acest uscator de rufe este cea standard, de 24 de luni.

Puncte tari

+ design elegant;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ sisteme si functii moderne;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ raport bun calitate/pret.

Puncte slabe

– garantie standard.

– lipsa unui program cu abur.

Concluzii

In concluzie, Bosch WTH85206BY este un uscator de rufe cu design minimalist si eficienta energetica buna. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si functiile utile fac din acest uscator de rufe o alegere excelenta pentru orice locuinta moderna.

button-3

Manual de utilizare Bosch WTH85206BY