Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE, Uscatori de rufe, 8 Kg, Clasa A+++, Pompa de caldura – Review si Pareri

▷ Whirlpool W6D84WBEE Uscator de Rufe ⭐ Review si Pareri
Uscator de rufe Whirlpool W6D84WBEE

Product Name: Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE

Product Description: Whirlpool W6D84WBEE este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Uscatorul dispune de 21 de cicluri de uscare si are un nivel al zgomotului de 62 dB.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si functii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.7

Sumar

Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are un design modern si o eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si garantia extinsa pentru motor fac din acest uscator de rufe o alegere excelenta pentru familiile cu venituri peste medie.

Pros

+ design modern;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A+++;

+ 21 cicluri de uscare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantie extinsa pentru motor. 

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– garantie standard.

Uscatoarele automate de rufe sunt aparate electrocasnice mari, cu forma si dimensiuni similare cu cele ale masinilor de spalat rufe. Totusi, consumul energetic al unui uscator de rufe este unul ridicat, putand sa il depaseasca pe cel al celorlalte aparate electrocasnice din casa. Specificatiile pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand doriti sa achizitionati un uscator automat de rufe sunt: capacitatea de incarcare, eficienta energetica, programele disponibile sau nivelul zgomotului. Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE este un uscator de rufe cu specificatii bune, iar in continuare le vom analiza pe cele mai importante dintre acestea.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Whirlpool W6D84WBEE

Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE – design, capacitate si dimensiuni

Uscatorul de rufe Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE are un design modern, din care iese in evidenta hubloul supradimensionat cu rama neagra. Hubloul este pozitionat mai sus si are un unghi larg de deschidere care faciliteaza incarcarea rufelor umede. Peretii laterali au un design special Zen care absorarbe frecventele joase si pe cele inalte. Tamburul este iluminat iar balamaua este reversibila, permitand modificarea directiei de deschidere daca este cazul.

Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. Dimensiunile uscatorului sunt de 59.7 x 65.6 x 84.9 cm, instalarea putand sa fie facuta deasupa unei masini de spalat rufe cu dimensiuni cel putin egale, cu ajutorul unui kit de suprapunere. Alte uscatoare de rufe cu o capacitate similara de incarcare pe care le-am analizat recent sunt: 

Eficienta energetica si zgomot

Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE are un motor inverter cu eficienta energetica incadrata in cea mai buna clasa, A+++. Consumul anual de energie estimat de producator este de 176 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 15 lei. Nivelul zgomotului este de 62 dB, o valoare putin mai redusa in comparatie cu cea a altor modele cu specificatii similare. Acest uscator dispune de un sistem de filtrare DupFilter care se scoate usor pentru curatare. 

Panou de control, programe si functii

Uscator Whirlpool W6D84WBEE

Panoul de control dispune de un disc rotativ cromat in partea centrala si de un display digital incadrat de selectoare tactile in partea dreapta. Acest uscator are nu mai putin de 21 de cicluri de uscare, organizate in 2 categorii:

 • programe principale: Bumbac Eco, Mixte, Sintetice, Lana, Delicate, Colorate, Lenjerie de pat, Pleduri, Improspatare, Rapid 30 de minute, Camasi, Jeans, Echipament sportiv si Calcare facila;
 • alte programe: Microfibra, Prosoape, Haine tehnice, Jacheta umpluta cu puf, Covorase, Lenjerie intima si Jucarii de plus.

Functiile optionale includ ajustarea nivelului de uscare in patru trepte, pornirea programabila, antiincurcare si uscarea rapida.

Tehnologii, sisteme si garantie

Whirlpool W6D84WBEE

Acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Whirlpool precum:

 • Al 6-lea Simt – ajusteaza automat parametrii de uscare in functie de greutatea incarcaturii si de gradul de umiditate al acesteia;
 • Uscare cu pompa de caldura – utilizeaza un circuit inchis de gaze de racire pentru reducerea consumului energetic;
 • FreshCare+ – asigura mentinerea prospetimii rufelor pana la 6 ore de la finalizarea ciclului de uscare;
 • 3DRY – asigura distribuirea uniforma a aerului fierbinte pentru uscarea eficienta a tuturor tipurilor de tesaturi.

Garantia de care beneficiaza acest uscator este cea standard, de 24 de luni, insa motorul inverter are o garantie extinsa de 10 ani. 

Puncte tari

+ design modern;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A+++;

+ 21 cicluri de uscare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantie extinsa pentru motor. 

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– garantie standard.

Concluzii

In concluzie, Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are un design modern si o eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si garantia extinsa pentru motor fac din acest uscator de rufe o alegere excelenta pentru familiile cu venituri peste medie. 

button-3