▷Review:AEG TR818A4E, Uscator de rufe, 8 Kg, Clasa A+++ – Pareri

Review: AEG TR818A4E Uscator de Rufe Pareri
AEG TR818A4E

Product Name: AEG TR818A4E

Product Description: AEG TR818A4E este un uscator de rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Uscatorul dispunde de 10 programe si are un nivel al zgomotului de 67 dB.

Brand: AEG

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.7

Summary

AEG TR818A4E este un uscator de rufe cu design modern si eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, panoul de control intuitiv si tehnologiile de ultima generatie sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe premium produs de AEG.

Pros

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii moderne;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ optiune de incarcare pe jumatate.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– garantie standard.

Uscarea rufelor in sezoanele reci poate fi problematica, mai ales daca nu aveti un spatiu dedicat in casa. Cea mai simpla optiune de uscare a rufelor este oferita de uscatoarele automate cu pompa de caldura. Aceste uscatoare de rufe permit uscarea chiar si a tesaturilor delicate sau a articolelor din lana. Cele mai performante uscatoare automate dispun de o gama variata de programe si functii si au un consum redus de energie. AEG TR818A4E este un uscator de rufe cu specificatii tehnice foarte bune, iar in continuare le vom analiza pe cele mai importante dintre acestea.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe

AEG TR818A4E

AEG TR818A4E – design, capacitate si dimensiuni

Uscatorul de rufe AEG TR818A4E are un design modern, cu o carcasa alba si un hublou supradimensionat cu rama neagra. Peretii laterali dispun de striatii orizontale care contribuie la reducerea vibratiilor si a zgomotului. Hubloul se deschide inspre dreapta si are in partea inferioara un filtru de scame, care se scoate usor pentru curatare. Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind destinat familiilor formate din 3-4 persoane.

Dimensiunile uscatorului sunt de 59.6 x 63.8 x 85 cm, instalarea putand sa fie facuta atat independent cat si deasupra unei masini de spalat rufe cu dimensiuni cel putin egale, cu ajutorul unui kit de suprapunere. Alte uscatoare de rufe performante pe care le-am analizat sunt: Samsung DV90TA240AE/LE sau Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE.

Eficienta energetica si zgomot

Eficienta energetica AEG TR818A4E

AEG TR818A4E are un motor cu eficienta energetica incadrata in cea mai buna clasa, A+++. Consumul energetic anual este estimat de producator la 177 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 15 lei. Un program standard are un consum de 1.49 kWh, care scade la 0.81 kWh pentru incarcarea pe jumatate. Rezervorul de colectare are un volum de 5.28 litri si veti fi atentionati cand trebuie sa il goliti.  Nivelul zgomotului este de 67 dB, fiind comparabil cu cel al altor modele de generatie noua.

Panou de control si programe

Uscator de rufe AEG TR818A4E

Panoul de control are un display digital mare, cu afisaj alb si selectoare tactile si un disc rotativ mecanic pentru alegerea ciclului de spalare. Acest model dispune de 10 programe de spalare: Lenjerie de pat XL, Bumbac Eco, Tesaturi bumbac, Delicate, Hygiene, MixDry, Outdoor, Matase, Sintetice si Lana. Durata unui program standard este de 175 de minute cu incarcatura completa si 105 minute cu incarcatura pe jumatate.

Tehnologii si garantie

Acest model utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme de ultima generatie precum:

 • AbsoluteCare – temperaturile precise oferite de pompa de caldura si miscarile gentile ale tamburului, asigura protejarea tesaturilor delicate;
 • SensiDry – asigura uscarea uniforma a hainelor cu ajutorul unor senzori de precizie.

Din pacate, garantia de care beneficiaza acest uscator, este cea standard, de 24 de luni. 

Puncte tari

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii moderne;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ optiune de incarcare pe jumatate.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– garantie standard.

Concluzii

In concluzie, AEG TR818A4E este un uscator de rufe cu design modern si eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, panoul de control intuitiv si tehnologiile de ultima generatie sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe premium produs de AEG. 

button-3

Manual de utilizare AEG TR818A4E