Beko B3T68230, Uscator de rufe, 9 Kg, Clasa A++, 15 programe – Pareri si Review

▷ Beko B3T68230 Uscator de Rufe 8 Kg ⭐ Review si Pareri
Uscator de rufe Beko B3T68230

Product Name: Beko B3T68230

Product Description: Beko B3T68230 este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are o eficienta energetica incadrata in clasa A++ si o capacitate de incarcare de 8 Kg. Uscatorul dispune de 15 cicluri de uscare si are un nivel al zgomotului de 64 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.2)
4.4

Sumar

Beko B3T68230 este un uscator de rufe cu dimensiuni compacte si eficienta energetica buna. Programele variate de uscare, tehnologiile si functiile moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte avantaje ale acestui uscator de rufe produs de compania turceasca Beko.

Pros

+ dimensiuni compacte; + panou de control intuitiv; + eficienta energetica buna; + gama variata de programe; + tehnologii si functii moderne; + garantii extinse.

Cons

– design simplu; – lipsa conectivitatii Bluetooth sau Wi-Fi; – pretul este destul de mare.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Uscatoarele automate de rufe sunt aparate electrocasnice cu dimensiuni similare masinilor de spalat rufe, insa cu un consum energetic mult mai ridicat. Uscarea rufelor se poate face prin condensare, cu ajutorul unei pompe de caldura sau printr-un sistem hibrid care le combina pe cele doua. Ofera de uscatoare automate nu este la fel de variata ca cea de masini de spalat, insa exista optiuni atat pentru gama entry cat si pentu cea de mijloc, sau cea premium. Beko B3T68230 este un uscator de rufe incadrat in gama de mijloc, iar in continuare veti gasi o analiza a celor mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Beko B3T68230

Beko B3T68230 – design, capacitate de incarcare si dimensiuni

Uscatorul de rufe Beko B3T68230 are un design simplu, cu o carcasa alba si un hublou cu rama de aceeasi culoare. Peretii laterali au un design box in box, creat pentru a reduce nivelul vibratiilor si al zgomotului. Cuva are un design special care asigura miscarea fluida a hainelor pe tot parcursul procesului de uscare. 

Dimensiunile uscatorului sunt destul de compacte (59.7 x 54.3 x 84.6) iar capacitatea de incarcare este de 8 Kg, ceea ce il face potrivit pentru o familie formata din 3-4 persoane. In ceea ce priveste instalarea, aceasta poate fi facuta atat independent, cat si deasupra unei masini de spalat rufe cu dimensiuni similare sau mai mari, utilizand un kit de suprapunere uscator.

Alte uscatoare de rufe performante produse de Beko pe care le-am analizat recent sunt: Beko B5T68247 (8 Kg, clasa A+++) sau Beko B5T68243 (8 Kg, clasa A+++).

Tip de uscare, eficienta energetica si zgomot

Eticheta energetica Beko B3T68230

Beko B3T68230 este un uscator cu pompa de caldura, tehnologia Eco Gentle Heat Pump asigurand conservarea si recircularea aerului cald, pentru reducerea consumului energetic. Motorul are o eficienta energetica incadrata in clasa A++, pe o scara de la A+++ la D. Consumul anual este estimat de producator la 236 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 18 lei. Nivelul zgomotului este de 64 dB, o valoare comparabila cu cea a altor modele cu capacitate similara de incarcare. Eficienta la uscare este incadrata in clasa B, pe o scara de la A la G.

Panou de control, programe si functii

Beko B3T68230

Panoul de control are o organizare clasica, cu un disc rotativ in partea centrala si un display digital cu selectoare tactile in partea dreapta. Uscatorul dispune de 15 cicluri de uscare: Bumbac, Bumbac Eco, Sintetice, Mixte, Prosoape, Gentle Care, Daily, Time Program, Hygienic Refresh, Hygienic Drying, Daily Express, Camasi, Geci cu puf, Echipament sportiv si Jeans. 

Durata unui program standard este de 3 ore si 17 minute, insa in cazul incarcarii partiale timpul scade la 2 ore si 5 minute. Functiile optionale includ ajustarea nivelului de uscare, blocarea accesului copiilor la meniu, amanarea pornirii, auto anti sifonare sau iluminarea cuvei. 

Tehnologii, sisteme si garantie

Pe langa tehnologia Eco Gentle Heat Pump de care am amintit anterior, acest model utilizeaza si alte sisteme si tehnologii moderne precum:

 • OptiSense – optimizeaza procesul de uscare cu ajutorul unor senzori de temperatura si umiditate;
 • Aquawave – asigura miscarea fluida a rufelor gratie formei paletelor si al conturului unic al cuvei;
 • SteamCure – asigura improspatarea hainelor putin purtate cu ajutorul aburului fierbinte.

Ca si alte uscatoare de rufe de generatie noua produse de Beko si acest model dispune de o garantie extinsa de 5 ani si de o extragarantie de 10 ani pentru motor. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte;

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica buna;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantii extinse.

Puncte slabe

– design simplu;

– lipsa conectivitatii Bluetooth sau Wi-Fi;

– pretul este destul de mare.

Concluzii

Concluzionand, Beko B3T68230 este un uscator de rufe cu dimensiuni compacte si eficienta energetica buna. Programele variate de uscare, tehnologiile si functiile moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte avantaje ale acestui uscator de rufe produs de compania turceasca Beko.

button-3

Manual de utilizare Beko B3T68230