AEG T7DBE48S, Uscator de rufe, 8 Kg, Clasa A++, 66 dB – Pareri si Review

▷ Review: AEG T8DBE48S - 8 Kg, Classa A++, 66 dB, 10 programe - Pareri
Uscator de rufe AEG T7DBE48S

Product Name: AEG T8DBE48S

Product Description: AEG T8DBE48S este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are o capacitate de incarcare de 8 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa A++. Uscatorul dispune de 10 programe si are un nivel al zgomotului de 66 dB.

Brand: AEG

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

AEG T8DBE48S este un uscator de rufe cu design modern si motor inverter cu eficienta energetica buna. Panoul de control intuitiv, tehnologiile moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte avantaje ale acestui uscator automat de rufe produs de AEG.

Pros

+ design elegant;

+ display digital tactil;

+ eficienta energetica A++;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantii extinse oferite de AEG.

Cons

– numar mai redus de programe in comparatie cu alte modele;

– pretul este pe masura specificatiilor.

Uscarea hainelor este problematica in sezoanele reci, mai ales daca anu aveti un spatiu interior dedicat. Pentru a rezolva acesta problema, puteti achizitiona un uscator automat de rufe cu o capacitate de incarcare suficienta pentru intreaga familie. Alte specificiatii tehnice pe care va trebui sa le aveti in vedere sunt tipul uscatorului, consumul energetic, nivelul zgomotului sau tehnologiile disponibile. Daca bugetul va permite, optati pentru un model al unui producator mai cunoscut, care are o fiabilitate peste medie. AEG T7DBE48S este un astfel de uscator de rufe, iar in randurile urmatoare va vom prezenta principalele specificatii ale acestui model. 

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe AEG T7DBE48S

AEG T7DBE48S – uscator de rufe 

AEG T7DBE48S este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are un design modern, utilizat si de alte modele din portofoliul companiei germane. Hubloul are un diametru generos si este complet reversibil, manerul pand fi fixat in 4 pozitii. Lateralele uscatorului au un design in forma de S, care contribuie la reducerea nivelului zgomotului si al vibratiilor. Tamburul ProTex protejeaza tesaturile si asigura un flux de aer eficient. 

Capacitatea de incarcare a uscatorului este de 8 Kg, iar dimensiunile sunt de 59.6 x 63.8 x 85 cm, instalarea putand sa fie facuta atat independent cat si deasupra unei masini de spalat rufe, folosind un kit de suprapunere. Alte uscatoare de performante sunt: Haier HD90-A3979-S, Samsung DV80T5220AX/S7 sau Beko DG8540SX.

Motor ÖKOInverter

AEG T7DBE48S are un motor ÖKOInverter cu eficienta energetica buna, care este incadrata in clasa A++. Consumul anual estimativ este de 235 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 18 lei.  Nivelul zgomotului este de 66 db, o valoare similara cu cea a altor uscatoare de rufe cu specificatii comparabile. Sistemul de filtrare ÖKOFlow este foarte eficient si se curata usor, asigurand o eficienta energetica buna pe termen lung. Fiabilitatea excelenta a uscatorului este confirmata si de garantiile extinse de 10 ani pentru motor si 5 ani pentru aparatul electrocasnic. 

AEG T7DBE48S

Tehnologie SensiDry

Panoul de control este format dintr-un display digital cu afisaj rosu si selectoare tactile si un disc rotativ pentru alegerea ciclului de spalare. Acest model dispune de 10 programe care permit uscare in functie de tipul tesaturilor (bumbac, bumbac eco, sintetice, lana, matase) sau al articolelor (lenjerie de pat, paturi, echipament sportiv). Acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de AEG precum:

 • Prosense – senzorii monitorizeaza umiditatea iar durata si consumul energetic sunt ajustate in functie de acesta;
 • SensiDry – usuca rufele la o temperatura mult mai redusa in comparatie cu alte modele, protejand tesaturile si reducand consumul energetic.

Dintre functiile optionale cele mai utile sunt startul intarziat, uscarea suplimentara, antisifonarea sau racirea. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ display digital tactil;

+ eficienta energetica A++;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantii extinse oferite de AEG.

Puncte slabe

– numar mai redus de programe in comparatie cu alte modele;

– pretul este pe masura specificatiilor.

Concluzii

Concluzionand, AEG T8DBE48S este un uscator de rufe cu design modern si motor inverter cu eficienta energetica buna. Panoul de control intuitiv, tehnologiile moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte avantaje ale acestui uscator automat de rufe produs de AEG.

Tags: