Uscator de rufe Beko DF 7439 SX pareri si review

๐Ÿฅ‡ Beko DF 7439 SX - 7 Kg, Clasa A++, 65 dB, 16 programe
Uscator de rufe Beko DF 7439 SX

Product Name: Beko DF 7439 SX

Product Description: Beko DF 7439 SX este un uscator de rufe cu capacitate de incarcare de 7 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa A++. Uscatorul dispune de 16 cicluri de spalare si utilizeaza tehnologii moderne precum EcoGentle Heat Pump sau OptiSense.

Brand: Beko

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Programe si tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.5

Sumar

Beko DF 7439 SX este un uscator de rufe cu eficienta energetica buna si o gama variata de programe de uscare. Panoul de control intuitiv, nivelul rezonabil al zgomotului si tehnologiile si functiile moderne sunt alte avantaje ale acestui uscator de rufe produs de compania turceasca Beko.ย 

Pros

+ design modern

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ gama variata de programe

+ tehnologii moderne

+ functii utile

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

– lipsa unei conexiuni Bluetooth sau Wi-Fi

ยป Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Uscatorul automat de rufe este un aparat electrocasnic modern care se regaseste in tot mai multe apartamente si case. O masina de uscat rufe are forma si dimensiuni similare cu cele ale unei masini de spalat, putand sa fie montat deasupra acesteia cu ajutorul unui kit special. Un uscator de rufe are un consum energetic ridicat, de aceea este indicat sa alegeti un model cu o eficienta energetica cat mai buna. Cele mai noi modele de uscatoare de rufe utilizeaza tehnologii moderne care reduc timpul de uscare si consumul energetic sau previn formarea cutelor. Un astfel de uscator de rufe modern este si modelul produs de Beko a carui prezentare o veti gasi in continuare. 

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Beko DF 7439 SX

Uscator de rufe cu pompa de caldura

Uscatorul de rufe Beko DF 7439 SX are un design modern din care iese in evidenta hubloul mare cu sticla transparenta si rama neagra. Diametrul generos si unghiul larg de deschidere al hubloului faciliteaza incarcarea hainelor si a altor articole umede. Tamburul cu structura de fagure are un sistem de iluminare care permite verificarea stadiului de uscare al hainelor. Acest model are dimensiuni de 52.9 x 59.7 x 84.6 cm, putand fi instalat atat de sine statator sau deasupra unei masini de spalat rufe cu ajutorul unui kit de montare. Capacitatea de incarcare a uscatorului este de 7 Kg de rufe, fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. 

Eficienta energetica A++

Beko DF 7439 SX are o eficienta energetica incadrata in clasa A++, iar eficienta la condensare este incadrata in clasa B pe o scara de la A la G. In ceea ce priveste zgomotul, acest uscator are un nivel de 65 dB, o valoarea comparabila cu a altor modele cu capacitate similara de incarcare. Uscatorul utilizeaza tehnologia EcoGentle Heat Pump care recircula aerul cald, protejand tesaturile si culorile hainelor. O alta tehnologie utilizata este OptiSense care verifica automat gradul de umiditate al rufelor cu ajutorul unui senzor si permite stabilirea gradului de uscare al acestora. 

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Beko DF 7439 SX

16 cicluri de uscare

Panoul de control contine un display digital tactil cu dimensiuni mari si afisaj alb si un selector rotativ pentru pornire/oprire si alegerea ciclului de uscare. Cele 16 programe includ optiuni pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, sintetice, mixte) sau pentru anumite articole (camasi, echipament sportiv, jeans, prosoape). In plus, exista si un program rapid Daily Express pentru o cantitate redusa de rufe (2 camasi) si unul de igienizare cu abur fierbinte pentru hainele bebelusilor sau pentru lenjeria de corp. Timpul fiecarui program poate fi setat in intervalul 10 – 160 de minute, in functie de preferinte. Aveti la dispozitie si cateva functii suplimentarea precum pornirea intarziata si blocarea accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ gama variata de programe

+ tehnologii moderne

+ functii utile

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– lipsa unei conexiuni Bluetooth sau Wi-Fi

Concluzii

In concluzie, Beko DF 7439 SX este un uscator de rufe cu eficienta energetica buna si o gama variata de programe de uscare. Panoul de control intuitiv, nivelul rezonabil al zgomotului si tehnologiile si functiile moderne sunt alte avantaje ale acestui uscator de rufe produs de compania turceasca Beko. 

Tags: