Samsung DV80T5220AW/S7, Uscator de rufe, 8 Kg, Clasa A+++, AI Control, 63 dB – Pareri si Review

? Samsung DV80T5220AW/S7 - 8 Kg, Clasa A+++, Ai Control, 63 dB, 14 programe
Samsung DV80T5220AW/S7

Product Name: Samsung DV80T5220AW/S7

Product Description: Samsung DV80T5220AW/S7 este un uscator de rufe premium cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Uscatorul dispune de 14 cicluri de spalare, de conexiune Wi-Fi si utilizeaza tehnologii de ultima generatie dezvoltate de Samsung.

Brand: Samsung

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.8

Sumar

Samsung DV80T5220AW/S7 este un uscator premium de rufe cu eficienta energetica excelenta gama variata de cicluri de uscare. Tehnologiile de ultima generatie, conexiunea Wi-Fi si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe produs de Samsung. 

Pros

+ design modern

+ display digital integrat

+ eficienta energetica A+++

+ tehnologii moderne

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ garantie extinsa de 5 ani

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

– eficienta la condensare este incadrata in clasa B

Uscarea hainelor si a altor articole se face mai greu pe timp de iarna, mai ales daca nu dispuneti de un spatiu interior incalzit. Un uscator de rufe automat poate rezolva aceasta problema, hainele putand fi purtate in aceeasi zi dupa spalare. Uscatoarele de rufe au dimensiuni similare cu cele ale unei masini de spalare, insa au un consum energetic mai ridicat, fiind indicat sa alegeti un model cu eficienta energetica cat mai buna. Un astfel de uscator de rufe cu specificatii tehnice excelente este si Samsung DV80T5220AW/S7 a carui prezentare o veti gasi in continuare.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Samsung DV80T5220AW/S7

Samsung DV80T5220AW/S7 – uscator de rufe smart

Samsung DV80T5220AW/S7 este un uscator de rufe de generatie noua care usuca rufele prin intermediul unei pompe de caldura. Uscatorul are un design minimalist si un hublou cu diametru larg si rama din sticla neagra. Usa uscatorului este reversibila, directia de deschidere putand fi modificata in functie de amenajarea spatiului disponibil. Acest model are dimensiuni de60 x 60 x 85 cm si se poate instala deasupra unei masini de spalat cu un kit special de suprapunere. Uscatorul are o capacitate de 8 Kg de haine, fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane.

Eficienta energetica A++

Samsung DV80T5220AW/S7 are o eficienta energetica incadrata in Clasa A+++ iar eficienta la condensare este incadrata in clasa B (pe o scara de la A la G). Consumul anual de energie bazat pe 160 de cicluri de uscare este unul foarte scazur (176 kWh), ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 9 lei. Nivelul zgomotului de uscare este de 63 dB, o valoare comparabila cu cea a altor modele cu specificatii similare precum LG RH90V5AV6Q sau Bosch WTM85251BY. Uscarea rufelor se poate realiza in 3 niveluri iar pentru verificarea hainelor tamburul este prevazut cu un sistem de iluminare. Filtrul de uscare 2 in 1 asigura functionarea eficienta a uscatorului, iar 2 alarme va vor reaminti cand trebuie sa il curatati.

Smart control

Panoul de control contine un selector rotativ cromat si un display digital mare cu butoane tactile in partea inferioara. Uscatorul beneficiaza de tehnologia AI Control prin intermediul careia puteti sa personalizati uscarea hainelor atat prin memorarea unor optiuni favorite cat si prin descarcarea unor cicluri noi de uscare. Mai mult, conexiunea Wi-Fi permite controlarea uscatorului sau diagnosticarea eventualelor erori prin intermediul aplicatiei mobile SmartThings.

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Samsung DV80T5220AW/S7

14 cicluri de uscare

Acest uscator de rufe dispune de 14 programe care includ optiunie pentru anumite tipuri de articole (camasi, lenjerie, prosoape) sau tesaturi (bumbac, sintetice, delicate). Uscarea hainelor se poate face atat cu aer cald cat si rece iar atunci cand va grabiti puteti utiliza programul QuickDry cu durata de doar 35 de minute. Dintre functiile optionale cele mai utile sunt finalul intarziat al programelor, prevenirea sifonarii rufelor sau functia de siguranta pentru copii. Daca veti achizitiona acest uscator de rufe in perioada urmatoare veti putea beneficia de o garantie extinsa de 5 ani oferita de Samsung.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital integrat

+ eficienta energetica A+++

+ tehnologii moderne

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– eficienta la condensare este incadrata in clasa B

Concluzii

In concluzie, Samsung DV80T5220AW/S7 este un uscator premium de rufe cu eficienta energetica excelenta gama variata de cicluri de uscare. Tehnologiile de ultima generatie, conexiunea Wi-Fi si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe produs de Samsung.

Manual de utilizare Samsung DV80T5220AW/S7

Tags: