Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU review

Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU
  • Consum
    (4.5)
  • Programe si functii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.5

Sumar

Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU este un uscator modern de rufe, cu o capacitate buna de incarcare si un consum redus de energie. Gama variata de programe, display-ul digital si raportul bun calitate/pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui uscator de rufe produs de Whirlpool.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Uscatoarele de rufe sunt aparate electrocasnice care se regasesc in tot mai multe case si apartamente din Romania. Desi au preturi mari si un consum energetic destul de ridicat, aceste aparate ofera o solutie facila pentru uscarea hainelor intregii familii. Un uscator de rufe performant va avea atat o eficienta energetica buna dar si o gama variata de programe de uscare sau un nivel redus al zgomotului. In continuare va vom prezenta un uscator de rufe care produs de Whirlpool care ofera un raport bun intre calitate si pret.

=> Vezi si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU

Uscator modern de rufe

Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU este un uscator de rufe cu pompa de caldura si design modern de culoare alba cu finisaje lucioase si hublou cu rama lata si sticla transparenta. Designul elegant permite instalarea uscatorului atat intr-un hol mai spatios cat si intr-o baie mai mare, alaturi de masina de spalat rufe. Deschiderea hubloului se face spre stanga iar diamentrul larg permite incarcarea usoara a rufelor proaspat spalate. Dimensiunile uscatorului sunt de 64.9 x 59.5 x 84.9 cm iar capacitatea de incarcare este de 8 Kg, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din 4-5 persoane.

Eficienta energetica A+++

Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU are un consum energetic anual de 235 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, un ciclu standard de uscare avand un consum de 1.87 kWh si un cost de aproximativ 1.25 lei. Rezervorul de colectare are o capacitate de 5 litri, astfel ca nu va trebui sa il goliti foarte des. Nivelul zgomotului de 64 dB este unul destul de ridicat, nefiind indicat sa uscati rufele la ore nepotrivite.  

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU

15 programe de spalare

Panoul de control contine un buton rotativ pentru selectarea ciclului de uscare, un display digital cu afisaj galben si 6 butoane pentru pornire/oprire, pauza si pentru diferite functii si optiuni suplimentare. Acest model dispune de 15 programe de spalare pentru anumite tesaturi (bumbac, sintetice, matase) dar si pentru echipamentul sportiv sau pentru hainele delicate care se calca mai greu. In plus, aveti la dispozitie si un program rapid cu durata de doar 30 de minute, care insa este potrivit pentru o cantitate mai redusa de rufe. Uscatorul dispune de mai multe sisteme, tehnologii si functii moderne precum Al 6-lea simt, FreshCare sau pornire intarziata.

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ consum redus de energie

+ 15 programe de spalare

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– durata programelor de uscare este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU este un uscator modern de rufe, cu o capacitate buna de incarcare si un consum redus de energie. Gama variata de programe, display-ul digital si raportul bun calitate/pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui uscator de rufe produs de Whirlpool.