Uscator de rufe Candy Smart Pro CSO H8A2DE-S review

? Candy Smart Pro CSO H8A2DE-S - Clasa A++, 16 programe, Wi-Fi
Uscator de rufe Candy Smart Pro CSO H8A2DE-S

Product Name: Candy Smart Pro CSO H8A2DE-S

Product Description: Candy Smart Pro CSO H8A2DE-S este un uscator de rufe cu pompa de caldura care permite uscarea a 8 Kg de rufe si o eficienta energetica incadrata in clasa A++.

Brand: Candy

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Programe si tehnologii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Candy Smart Pro CSO H8A2DE-S este un uscator de rufe cu pompa de caldura cu eficienta energetica buna si gama variata de programe. Conectivitatea Wi-Fi, panoul de control intuitiv si nivelul rezonabil al zgomotului sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe produs de Candy. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Uscatoarele automate de rufe au sunt din ce in ce mai populare, regasindu-se in tot mai multe case sau apartamente. Un uscator de rufe are un consum energetic ridicat, care il depaseste pe cel cumulat al celorlalte electrocasnice mari din casa, de aceea este important sa alegeti un model cu eficienta energetica cat mai buna. In functie de buget, veti putea opta pentru un model mai performant incadrat in gama premium sau pentru un model entry-level cu functii de baza. In cele ce urmeaza va vom prezenta un uscator de rufe cu specficiatii tehnice bune care este comercializat sub brandul Candy.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Candy Smart Pro CSO H8A2DE-S

Uscator de rufe cu pompa de caldura

Candy Smart Pro CSO H8A2DE-S este un uscator de rufe cu simplu de culoare alba cu hublou generos si sticla de culoare alba. Hubloul se deschide spre stanga la un unghi larg care permite incarcarea hainelor sau a altor articole voluminoase umede. Uscatorul are dimensiuni de 60 x 60 x 85 cm si un tambur cu volum de 115 litri si capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind potrivit pentru familiile care au unul sau doi copii. 

Eficienta energetica buna

Candy Smart Pro CSO H8A2DE-S are un consum energetic anual de 236 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A++, costul estimativ lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 13 lei. Eficienta de condensare este incadrata in clasa B, iar nivelul zgomotului de functionare are o valoare de 67 dB, similara cu cea a altor uscatoare cu pompa de caldura cu capacitate de incarcare de 8 Kg. Pentru a asigura functionarea corecta a uscatorului va trebui sa goliti periodic cele doua filtre de scame. 

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Candy Smart Pro CSO H8A2DE-S

Display digital

Panoul de control contine un display digital cu afisaj rosu in partea centrala si un selector rotativ pentru alegerea programului de uscare in partea dreapta. Cele 16 cicluri de uscare includ optiuni in functie de tipul tesaturii (bumbac, sintetice, lana) al culorilor (albe, inchise) sau al articolelor (camasi sau jeans). In plus, aveti la dispozitie si un program antisifonare care foloseste aerul cald pentru indepartarea cutelor cu durata de doar 12 minute si unul pentru eliminarea mirosurilor neplacute cu durata de 20 de minute. Acest model dispune de conectivitate Wi-Fi si Bluetooth care permit controlarea uscatorului prin intermediul aplicatiei Simply Fi instalata pe smartphone.

Puncte tari

+ display digital

+ eficienta energetica A++

+ 16 programe de uscare

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ conectivitate Wi-Fi

+ functii moderne

Puncte slabe

– pretul intreg este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Candy Smart Pro CSO H8A2DE-S este un uscator de rufe cu pompa de caldura cu eficienta energetica buna si gama variata de programe. Conectivitatea Wi-Fi, panoul de control intuitiv si nivelul rezonabil al zgomotului sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe produs de Candy.