Candy RO C10TCER-S, Uscator de rufe, 10 Kg, Clasa B, Wi-Fi – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Candy RO C10TCER-S - 10 Kg, Clasa B, 14 programe, Wi-Fi
Uscator de rufe Candy RO C10TCER-S

Product Name: Candy RO C10TCER-S

Product Description: Candy RO C10TCER-S este un uscator de rufe cu eficienta energetica incadrata in clasa B si capacitate de incarcare de 10 Kg. Uscatorul dispune de 14 cicluri de uscare si de conectivitate Wi-Fi si Bluetooth.

Brand: Candy

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Programe si functii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.3

Sumar

Candy RO C10TCER-S este un uscator de rufe cu design modern si capacitate generoasa de incarcare. Gama variata de programe, conectivitatea Wi-Fi si functiile utile sunt alte avantaje ale acestui uscator automat de rufe din portofoliul Candy. 

Pros

+ design modern;

+ conectivitate Wi-Fi sau Bluetooth;

+ gama variata de programe;

+ functii si optiuni utile;

+ raport bun intre calitate si pret;

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa B;

– nivelul zgomotului este destul de ridicat;

Uscatoarele automate de rufe sunt aparate electrocasnice care sunt tot mai populare in ultimii ani. Dimensiunile acestor aparate sunt similare cu cele ale masinilor de spalat insa consumul energetic este mult mai mare. Un uscator de rufe consuma, de regula, cat toate aparatele electrocasnice mari dintr-o casa, de aceea este indicat sa alegeti un model cu eficienta energetica cat mai buna. Alte specificatii importante sunt numarul de programe, nivelul zgomotului, sau functiile si optiunile disponibile. Candy RO C10TCER-S este un uscator de rufe cu specificatii tehnice bune, iar in randurile urmatoare veti gasi prezentarea acestui model.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Candy RO C10TCER-S

Candy RO C10TCER-S – uscator de rufe cu condensare

Uscatorul de rufe Candy RO C10TCER-S are o carcasa gri antracit si un hublou cu rama lata de aceasi culoare. Peretii laterali au un design special, care asigura reducerea vibratiilor si a zgomotului. Acest model dispune de doua filtre de scame, unul pe rama hubloului si unul in partea de jos, care se curata foarte usor. Rezervorul de apa este situat pe partea interioara a hubloului, si dispune de un sistem de avertizare cand trebuie golit. Acest model are o capacitate de incarcare maxima de 10 Kg si dimensiuni de 59 x 60 x 85 cm, instalarea putand sa fie facuta si deasupra unei masini de spalat rufe. Alte uscatoare de rufe produse de Candy sunt: Candy RO4 H7A2TCEX-S, Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S sau Candy Smart Pro CSO H8A2DE-S.

Conectivitate Wi-Fi

Candy RO C10TCER-S dispune de conectivitate Wi-Fi si Bluetooth, astfel ca il veti putea controla si prin intermediul aplicatiei mobile Simply Fi. In plus, veti primi si informatii cu privire la timpul ramas sau veti putea descarca pana la 20 de programe suplimentare de uscare. Eficienta energetica a uscatorului este incadrata in clasa B (pe o scara de la A+++ la D), consumul estimativ anual de 670 kWh avand un cost lunar de aproximativ 45 de lei. Nivelul zgomotului este de 68 dB, o valoare asemenatoare cu cea a altor modele cu volum similar. 

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Candy

Candy RO C10TCER-S

Gama variata de programe

Panoul de control are o organizare similara cu cea a altor modele produse de Candy: display digital cu selectoare tactile in partea centrala si selector rotativ in partea dreapta. Acest model dispune de 14 cicluri de uscare care includ optiuni pentru anumite tipuri de haine (camasi, jeans, echipament sportiv), sau tesaturi (lana sau sintetice). Mai mult, exista si un program pentru indepartarea mirosurilor neplacute si trei programe rapide cu durata intre 30 si 59 de minute. Durata unui program standard este 180 de minute, insa gratie functiei kilo detector timpul de spalare este ajustat in functie cantitatea de rufe incarcate. Alte optiuni utile sunt uscarea intensiva, calcare usoara sau eco.

Puncte tari

+ design modern;

+ conectivitate Wi-Fi sau Bluetooth;

+ gama variata de programe;

+ functii si optiuni utile;

+ raport bun intre calitate si pret;

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa B;

– nivelul zgomotului este destul de ridicat;

Concluzii

In concluzie, Candy RO C10TCER-S este un uscator de rufe cu design modern si capacitate generoasa de incarcare. Gama variata de programe, conectivitatea Wi-Fi si functiile utile sunt alte avantaje ale acestui uscator automat de rufe din portofoliul Candy.