Whirlpool FFTM229X2BEE, Uscator de rufe, 9 Kg, Clasa A++, 64 dB – Review si Pareri

▷ Review: Whirlpool FFTM229X2BEE - 9 Kg, Clasa A++, 15 programe, 64 dB - Pareri
Uscator de rufe Whirlpool FFTM229X2BEE

Product Name: Whirlpool FFTM229X2BEE

Product Description: Whirlpool FFTM229X2BEE este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are o capacitate de incarcare de 9 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa A++. Uscatorul dispune de 15 programe de uscare si are un nivel al zgomotului de 64 dB.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

Whirlpool FFTM229X2BEE este un uscator de rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica buna. Gama variata de programe, nivelul rezonabil al zgomotului si tehnologiile moderne sunt alte avantaje remarcabile ale acestui uscator de rufe comercializat sub brandul Whirlpool.

Pros

+ design interesant;

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica buna;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si functii moderne

Cons

– pretul este destul de mare;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

» Nu ratati reducerile de pana la 40% la produsele din campania
Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Uscatoarele automate de rufe sunt aparate electrocasnice mari, care permit uscarea hainelor si a altor articole in aceeasi zi in care le spalati. Consumul energetic al acestor electrocasnice este destul de mare, de aceea este indicat sa optati pentru un model cu eficienta energetica cat mai buna. Alte specificatii importante sunt capacitatea de incarcare, nivelul zgomotului, sau tehnologiile si programele disponibile. Whirlpool FFTM229X2BEE este un uscator de rufe cu o capacitate generoasa de incarcare iar in cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Whirlpool FFTM229X2BEE

Whirlpool FFTM229X2BEE – uscator de rufe cu pompa de caldura

Whirlpool FFTM229X2BEE este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are o carcasa alba si un hublou supradimensionat, cu rama neagra. Lateralele uscatorului au un design circular, care asigura reducerea vibratiilor si a zgomotului din timpul uscarii. Diamentrul mare si unghiul larg de deschidere al hubloului faciliteaza incarcarea hainelor si a altor articole umede. Acest model are o capacitate de incarcare de 9 Kg, care este optima pentru o familie formata din cel putin 4-5 persoane.

Dimensiunile urscatorului sunt de 59.5 x 64.9 x 84.9 cm iar instalarea se poate face atat independent cat si deasupra unei masini de spalat rufe cu dimensiuni similare. Alte uscatoare de rufe produse de Whirlpool care ofera un raport bun intre calitate si pret sunt: Whirlpool AWZ 9HPS/PRO, Whirlpool FreshCare+ FTD83X3WSEU sau Whirlpool Supreme Care STU82EU.

Eficienta energetica buna

Whirlpool FFTM229X2BEE are un motor SneseInverter cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul estimativ anual de 258 kWh avand un cost lunar de cel mult 20 de lei. Nivelul zgomotului de uscare este de 64 dB, o valoare comparabila cu cea a altor modele de generatie noua. Filtrul de scame se scoate si se curata usor, fiind indicata curatarea periodica a acestuia pentru a asigura buna functionare a motorului.

Whirlpool FFTM229X2BEE

15 cicluri de uscare

Panoul de control are o organizare clasica, cu un disc rotativ cromat in partea centrala si un display digital cu selectoare tactile in partea dreapta. Cele 15 programe disponibile permit uscarea in functie de tipul tesaturilor sau al articolelor. Puteti usca asadar atat camasile, pledurile, echipamentul sportiv sau jeansii cat si haine din tesaturi sintetice, lana sau bumbac. In plus, exista si un program rapid cu durata de doar 30 de minute si unul de improspatarea a hainelor putin purtate. 

Acest model utilizeaza diferite tehnologii moderne precum Al 6-lea simt (seteaza durata ciclului de uscare in functie de cantitatea de rufe incarcate) sau FreshCare+ (asigura prospetimea hainelor pana la 6 ore dupa finalizarea ciclului de uscare. Functiile optionale includ pornirea intarziata, blocarea accesului copiilor la meniu sau monitorizarea umiditatii hainelor. 

Puncte tari

+ design interesant;

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica buna;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si functii moderne.

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

Concluzii

Concluzionand, Whirlpool FFTM229X2BEE este un uscator de rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica buna. Gama variata de programe, nivelul rezonabil al zgomotului si tehnologiile moderne sunt alte avantaje remarcabile ale acestui uscator de rufe comercializat sub brandul Whirlpool.