Uscator de rufe LG RC80U2AV4D review

LG RC80U2AV4D
LG RC80U2AV4D

Product Name: LG RC80U2AV4D

Product Description: LG RC80U2AV4D este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are o capacitate de 8 Kg si un motor cu eficiente energetica incadrat in clasa A+++.

Brand: LG

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.8

Sumar

LG RC80U2AV4D este un uscator modern de rufe cu capacitate de incarcare de 8 Kg si consum foarte redus de energie. Tehnologiile moderne, gama variata de programe de uscare si pretul redus din aceasta perioada sunt argumente intemeiate in favoarea achizitionarii acestui uscator de rufe produs de LG. 

Uscarea rufelor este problematica in anotimpurile reci, in special pentru familiile care nu dispun de spatii exterioare sau interioare de uscare. Cea mai simpla solutie pentru aceasta problema este achizitia unui uscator automat de rufe. Un astfel de aparat electrocasnic permite uscarea rapida a rufelor care pot fi purtate in cateva ore dupa spalare. Cel mai important aspect de care va trebui sa tineti cont la achizitia unui uscator de rufe este eficienta energetica, consumul fiind in general foarte ridicat. Alte specificatii importante sunt sistemele si tehnologiile utilizate, numarul de programe sau nivelul zgomotului de uscare. Un uscator modern de rufe cu specificatii tehnice excelente este si modelul a carui prezentare o veti gasi in continuare.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe LG RC80U2AV4D

Uscator modern cu pompa de caldura

LG RC80U2AV4D este un uscator de rufe de generatie noua care are un design dominat de hubloul cu rama groasa albastra utilizat si de alte modele ale producatorului sud-coreean. Hubloul are un diametru larg si este reversibil, putand sa alegeti directia de deschidere in functie de amenajarea spatiului in care il veti instala. Acest model are o adancime de 69 cm, o latime de 60 cm, o inaltime standard de 85 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg, suficienta pentru o familie formata din 3-4 persoane. 

Eficienta energetica A+++

LG RC80U2AV4D are o pompa de caldura Dual Inverter care asigura o eficienta energetica excelenta incadrata in clasa A+++, eficienta de condensare de 91% fiind incadrata in cea mai buna clasa: A. Un program standard de uscare consuma 1.47 kWh, cosumul energetic anual de 176 kWh avand un cost estimativ lunar de 10 lei. In ceea ce priveste nivelul zgomotului de uscare acesta are o valoare de 64 dB, sensibil mai mare decat cel al unei masini de spalat rufe. 

14 cicluri de uscare

Panoul de control are un display digital mare cu butoate tactile si afisaj alb in partea dreapta si 3 butoane in centru, unul pentru alegerea programului de uscare si celelalte pentru pornire/oprire si pauza. Cele 14 cicluri de uscare includ atat optiuni in functie de tipul tesaturii (bumbac, lana, delicate) cat si al articolului uscat (echipament sportiv, prosoape, pleduri). Durata unui program standard de uscare este de 196 min insa aveti la dispozitie si un program rapid cu durata de doar 30 de minute care insa permite uscarea unei cantitati reduse de rufe.  

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

LG RC80U2AV4D

Senzori si tehnologii moderne

Fiind un uscator de generatie noua, acest model utilizeaza mai multe tehnologii dezvoltate de LG precum Eco Hybrid care permite alegerea economisirii timpului sau a energiei consumate, Allergy Care care elimina pana la 99.9% dintre alergenii care provoaca probleme de sanatate sau Smart ThinQ care permite controlarea masinii de la distanta prin intermediul unei aplicatii instalate pe mobil. Uscatorul dispune si de mai multi senzori precum cel care detecteaza umiditatea, cel de temperatura sau cel care va instiinteaza ca usa este deschisa. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital cu touch

+ eficienta energetica A+++

+ 14 programe de spalare

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ tehnologii si sisteme moderne

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– durata destul de mare a programelor de uscare

Concluzii

In concluzie, LG RC80U2AV4D este un uscator modern de rufe cu capacitate de incarcare de 8 Kg si consum foarte redus de energie. Tehnologiile moderne, gama variata de programe de uscare si pretul redus din aceasta perioada sunt argumente intemeiate in favoarea achizitionarii acestui uscator de rufe produs de LG. 

Manual de utilizare LG RC80U2AV4D

Tags: