LG RH90V9JV2N, Uscator de rufe, 9 Kg, Clasa A+++, 14 programe, Wi-Fi – Pareri si Review

▷LG RH90V9JV2N Uscator de Rufe ⭐ Review si Pareri
Uscator de rufe LG RH90V9JV2N

Product Name: LG RH90V9JV2N

Product Description: LG RH90V9JV2N este un uscator de rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Uscatorul dispune de conectivitate Wi-Fi si de un numar de 14 cicluri de uscare.

Brand: LG

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.8

Sumar

LG RH90V9JV2N este un uscator de rufe cu design premium si eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, conectivitatea Wi-Fi si tehnologiile de ultima generatie sunt alte atuuri ale acestui uscator automat de rufe produs de compania sud-coreeana LG.

Pros

 

+ design premium;

+ eficienta energetica excelenta;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantie extinsa pentru motor. 

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor.

Uscatoarele automate de rufe LG sunt aparate electrocasnice performante care asigura uscarea hainelor intr-un timp scurt si cu un consum redus de energie. Aceste uscatoare automate se remarca prin tehnologiile  inovatoare si designul elegant, potrivit pentru casele si apartamentele noi. Cele mai noi modele dispun de programe personalizate, precum uscare rapida, uscare delicata sau uscare cu temperaturi scazute, asigurand protejarea si mentinerea calitatii materialelor hainelor. In plus, sistemele de monitorizare si control inteligent permit utilizatorilor sa controleze uscatorul prin intermediul aplicatiei mobile LG SmartThinQ, astfel incat sa poata programa si monitoriza ciclurile de uscare de la distanta. LG RH90V9JV2N este un uscator de rufe performant iar in randurile urmatoare vom analiza cele mai importante caracteristici ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe LG RH90V9JV2N

LG RH90V9JV2N – design, capacitate si dimensiuni

Uscatorul de rufe LG RH90V9JV2N are un design modern, cu o caracasa negru metalizat si un hublou supradimensionat. Hubloul are o rama groasa din sticla securizata si un inel cromat in exterior, iar directia de deschidere poate fi modificata in functie de necesitati. Peretii laterali au un design cu striatii creat pentru a reduce nivelul vibratiilor din timpul uscarii rufelor. Acest model are o capacitate de incarcare de 9 Kg de rufe, fiind destinat familiilor formate din 4-5 persoane.

Dimensiunile uscatorului sunt de 60 x 66 x 85 cm, astfel ca spatiul de instalare va trebui sa fie mai mare. Daca doriti, puteti suprapune uscatorul pe masina de spalat rufe, care insa trebuie sa aiba dimensiuni cel putin egale. Alte uscatoare performante de rufe pe care le-am analizat recent sunt: Samsung DV90BB9445GMS7 sau AEG TR818A4E.

Eficienta energetica si zgomot

LG RH90V9JV2N are o pompa de caldura Dual Inverter cu eficienta energetica incadrata in cea mai buna clasa: A+++. Consumul anual estimat de producator este de 194 kWh, un ciclu standard avand un consum de 1.66 kWh. Eficienta de condensare ponderata este de 91%, fiind incadrata de asemenea in cea mai buna clasa (A). Nivelul zgomotului este de 62 dB, o valoare mult mai redusa decat cea a modelelor de generatie mai veche.

Panou de control, programe si functii

LG RH90V9JV2N

Panoul de control consta intr-un disc rotativ cromat pentru alegerea ciclului de uscare si un display digital cu display digital alb si selectoare tactile. Controlul uscatorului se poate face si prin intermediul aplicatiei LG ThinQ, gratie conectivitatii Wi-Fi. Acest uscator dispune de 14 cicluri de uscare: Bumbac, Bumbac+, Materiale mixte, Ingrijire usoara, Pilota, Prosop, Antialergic, Rapid 30, Echipament sportiv, Lana, Delicate, Uscare pe suport, Aer cald si Descarcare ciclu. Durata unui program standard este de 212 minute pentru o incarcatura completa si 115 minute pentru o incarcatura redusa la jumatate.

Functiile suplimentare includ prelungirea programului de uscare, iluminare cuva, anti-sifonare, ingrijire tambur sau pornire de la distanta.

Tehnologii, sisteme si garantie

Acest uscator de rufe utilizeaza mai multe tehnologii de ultima generatie dezvoltate de LG precum: 

Allergy Care – reduce pana la 99% acarienii din hainele si lenjeriile uscate;

Dual Heat Pump – asigura uscarea rufelor la temperaturi redusa, reducand contractia fibrelor;

Smart Pairing – asigura primirea informatiilor de la masina de spalat rufe LG pentru setarea automata a ciclului de uscare. 

Garantia de care beneficiaza acest model este cea standard de 2 ani insa motorul Dual inverter are o garantie extinsa de 10 ani. 

Puncte tari

+ design premium;

+ eficienta energetica excelenta;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantie extinsa pentru motor. 

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor.

Concluzii

In concluzie, LG RH90V9JV2N este un uscator de rufe cu design premium si eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, conectivitatea Wi-Fi si tehnologiile de ultima generatie sunt alte atuuri ale acestui uscator automat de rufe produs de compania sud-coreeana LG.

button-3