Beko DS8439TX, Uscator de rufe, 8 Kg, Clasa A+++, Pompa de caldura – Pareri si Review

๐Ÿฅ‡ Beko DS8439TX - 8 Kg, Clasa A++, Pompa de caldura, 65 dB, 15 programe
Uscator de rufe Beko DS8439TX

Product Name: Beko DS8439TX

Product Description: Beko DS8439TX este un uscator de rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Uscatorul dispune de 15 cicluri de uscare si de functii si tehnologii moderne.

  • Eficienta energetica
  • Programe si functii
  • Calitate/Pret
4.6

Sumar

Beko DS8439TX este un uscator de rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica buna. Gama variata de programe, tehnologiile si functiile moderne si garantia extinsa oferita de producator sunt alte avantaje ale acestui uscator de rufe din portofoliul Beko.ย 

Pros

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A++

+ 15 cicluri de uscare

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ tehnologii si functii moderne

+ garantie extinsa de 5 ani

Cons

– pretul intreg este mare

– programele au o durata mai mare de 3 ore

ยป Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele de curatenie de la eMag
Click aici pentru oferta

Uscarea hainelor poate sa dureze cateva zile in sezonul rece, daca nu dispuneti de un spatiu incalzit. Rufele ude cresc gradul de umezeala din camere, putand sa duca la aparaitia mucegaiului. Aceste probleme pot fi rezolvate prin achizitia unui uscator automat de rufe. Un astfel de aparat electrocasnic permite uscarea rapida a hainelor, lenjeriilor si a altor articole pe care le veti putea folosi in aceeasi zi. Consumul energetic al unui uscator de rufe este ridicat, de aceea este indicat sa alegeti un model cu eficienta energetica cat mai buna. Beko DS8439TX este un astfel de uscator de rufe cu eficienta energetica buna, iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acestuia.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Beko DS8439TX

Beko DS8439TX – uscator de rufe cu pompa de caldura

Uscatorul de rufe Beko DS8439TX are un design simplu de culoare alba si un hublou cu rama ingusta gri. Diametrul usii este unul generos, permitand incarcarea rapida a hainelor umede. Cuva uscatorului are un design inovativ Aquawave iar paletele au o forma care faciliteaza miscarile fluide ale hainelor pe timpul uscarii. Capacitatea de incarcare a uscatorului este de 8 Kg de rufe, acest model fiind potrivit pentru o familie formata din 3-4 persoane. Uscatorul are dimensiuni de 58.9 x 59.7 x 84.6 cm si poate fi instalat atat independent cat si deasupra unei masini de spalat rufe cu ajutorul unui kit de suprapunere.

Eficienta energetica A++

Beko DS8439TX are un motor cu eficienta energetica buna, consumul anual estimativ fiind incadrat in clasa A++. Un program standard are un consum de 1.97 kWh pentru o incarcatura completa, ceea ce inseamna un cost lunar estimativ de 14 lei. Eficienta de condensare este incadrata in clasa B (pe o scara de la A la G), eficienta ponderata fiind de 81%. Nivelul zgomotului de functionare este de 65 dB, o valoarea comparabila cu a altor modele cu specificatii similare.

Programe variate de uscare

Panoul de control consta intr-un display digital mare afisaj alb si butoane tactile si un selector rotativ pentru alegerea ciclului de uscare. Uscatorul dispune de nu mai putin de 15 cicluri de uscare organizate in functie de tipul tesaturii sau al articolelor. Exista asadar programe pentru tesaturile din bumbac sau sintetice sau pentru camasi, jeans, echipament sportiv sau prosoape. Durata unui program standard pentru o incarcatura completa este de 197 de minute, iar pentru o incarcatura partiala scade la 125 de minute.

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Beko DS8439TX

Functii moderne

Functiile optionale disponibile permit ajustarea nivelului de uscare, amanarea pornirii sau prevenirea formarii cutelor. In plus, cuva dispune de un sistem de iluminare interior care permite verificarea stadiului de uscare al hainelor. Dintre tehnologiile utilizate de acest uscator amintim Opti Sense (optimizeaza uscarea cu ajutorul unor senzori de temperatura si umiditate) sau Eco Gentle Heat Pump (foloseste un circuit inchis de aer pentru conservarea aerului cald). Ca si in cazul altor uscatoare de rufe din portofoliul Beko (BEKO DF 7412 PA, Beko DF 7439 SX sau Beko DH9444RXWST) si acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani si de 10 ani pentru motor.

Puncte tari

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A++

+ 15 cicluri de uscare

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ tehnologii si functii moderne

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

– programele au o durata mai mare de 3 ore

Concluzii

In concluzie, Beko DS8439TX este un uscator de rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica buna. Gama variata de programe, tehnologiile si functiile moderne si garantia extinsa oferita de producator sunt alte avantaje ale acestui uscator de rufe din portofoliul Beko.ย 

Manual de utilizare Beko DS8439TX

Tags: