Uscator de rufe Miele TWF 640 WP pareri si review

🥇 Miele TWF 640 WP - pompa de caldura, 8 Kg, Clasa A+++, 12 programe
Uscator de rufe Miele TWF 640 WP

Product Name: Miele TWF 640 WP

Product Description: Miele TWF 640 WP este un uscator de rufe cu capacitate de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Uscatorul are 12 programe de uscare si dispune de tehnologii si functii moderne care asigura uscarea eficienta a rufelor.

Brand: Miele

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.7

Sumar

Miele TWF 640 WP este un uscator premium de rufe cu design modern si eficienta energetica excelenta. Cele 12 programe de uscare, tehnologiile moderne si functiile utile fac din acest uscator de rufe produs de Miele o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mari. 

Pros

+ design modern

+ display digital cu 7 segmente

+ eficienta energetica A+++

+ 12 cicluri de uscare

+ tehnologii moderne

+ functii utile

Cons

– pretul este mare

Uscatoarele automate de rufe au un consum energetic ridicat, putand sa depaseasca consumul cumulat al celorlalte electrocascnice mari din casa. Totusi, in ultima perioada au fost lansate mai multe modele de uscatoare de rufe incadrate in clasa premium care au un consum rezonabil de energie. Aceste uscatoare utilizeaza tehnologii moderne care le asigura o fiabilitate excelenta si o durata de viata care poate sa depaseasca 10 ani. In plus, cu ajutorul functiilor moderne veti putea reduce timpul de uscare si sa evitati formarea cutelor chiar si pe tesaturile delicate. In cele ce urmeaza va vom prezenta un uscator premium de rufe produs de compania germana Miele.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Miele TWF 640 WP

Uscator de rufe cu pompa de caldura

Miele TWF 640 WP este un uscator de rufe cu design modern din care iese in evidenta hubloul mare cu rama negru obsidian, inel cromat si sticla transparenta. Uscatorul are un panou frontal emailat rezistent la coroziune si usor de curatat. Diametrul mare al hubloului permite incarcarea rapida chiar si a articolelor umede mai voluminoase. Acest uscator are dimensiuni de 59.6 x 64.3 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg de rufe, fiind potrivit pentru o familie formata din 3-4 persoane.

Eficienta energetica A+++

Miele TWF 640 WP are un consum energetic anual estimativ de 177 kWh care este incadrat in clasa energetica A+++, un program standard consumand doar 1.44 kWh. Eficienta de condensare este incadrata in cea mai buna clasa (A) astfel ca pierderile de umiditate sunt minime. Nivelul zgomotului de uscare este de 66 dB, o valoare putin mai mare in comparatie cu zgomotul produs de o masina de spalat rufe in timpul spalarii. Filtrul de scame situat in partea inferioara a hubloului se scoate si se curata usor, fiind indicata golirea periodica pentru asigurarea functionarii corecte a uscatorului.

12 cicluri de uscare

Panoul de control are un display difital pe 7 segmente si afisaj galeben in partea centrala si un selector rotativ pentru alegerea ciclului de uscare. Cele 12 cicluri de uscare includ atat opriuni in functie de tesatura (bumbac, lana, denim) cat si de tipul articolelor (camasi). In plus, aveti la dispozitie si un program rapid si unul pentru precalcare prin care se elimina cutele atat de pe hainele umede cat si de pe cele uscate. Durata unui ciclu standard de uscare este una rezonabila (155 de minute).

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Miele TWF 640 WP

Functii si tehnologii moderne

Fiind un uscator de generatie noua acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Miele precum EcoDry care asigura un consum redus de energie sau PerfectDry care asigura uscarea precisa a tuturor articolelor. Dintre functiile suplimentare cele mai utile sunt pornirea intarziata, blocarea accesului la meniu utilizand un PIN sau AddLoad care permite adaugarea hainelor chiar si dupa inceputul programului de uscare. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital cu 7 segmente

+ eficienta energetica A+++

+ 12 cicluri de uscare

+ tehnologii moderne

+ functii utile

Puncte slabe

– pretul este mare

Concluzii

In concluzie, Miele TWF 640 WP este un uscator premium de rufe cu design modern si eficienta energetica excelenta. Cele 12 programe de uscare, tehnologiile moderne si functiile utile fac din acest uscator de rufe produs de Miele o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mari. 

Manual de utilizare Miele TWF 640 WP