▷Beko B3T43239, Uscator de rufe, 9 Kg, Clasa A++, 15 programe – Pareri si Review

▷Beko B3T43239 Uscator de Rufe ⭐ Review si Pareri
Uscator de rufe Beko B3T43239

Product Name: Beko B3T43239

Product Description: Beko B3T43239 este un uscator de rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Uscatorul dispune de 15 cicluri de spalare si are un nivel al zgomotului de 64 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Beko B3T43239 este un uscator de rufe cu design premium si eficienta energetica buna. Garantiile extinse oferite de producator, programele si functiile variate si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestui uscator de rufe produs de compania turceasca Beko.

Pros

+ design premium;

+ eficienta energetica buna;

+ 15 cicluri de uscare;

+ nivel rezonabil  al zgomotului;

+ functii si tehnologii moderne;

+ garantii extinse.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

Uscatoarele automate de rufe asigura uscarea rapida a rufelor, care vor putea fi purtate in aceeasi zi in care le spalati. Aceste aparate electrocasnice, au design si dimensiuni similare cu cele ale unei masini de spalat rufe, insa consumul energetic este mult mai mare. Pe langa eficienta energetica, alte specificatii importante de care trebuie sa tineti cont sun nivelul zgomotului, numarul de programe, sau functiile si tehnologiile utilizate. Beko B3T43239 este un uscator de rufe lansat recent, iar in continuare vom analiza cele mai importante caracteristici ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Beko B3T43239

Beko B3T43239 – design, capacitate si dimensiuni

Uscatorul de rufe Beko B3T43239 are un design elegant, cu o carcasa de culoare gri antracit si un hublou mare cu sticla transparenta. Rama hubloului are un inel cromat, care contribuie la designul modern al uscatorului. Hubloul se deschide la un unghi de 155 grade si are un diametru generos, care faciliteaza incarcarea rufelor si a altor articole mai voluminoase. Peretii laterali au un design Box in Box, creat special pentru a reduce vibratiile si zgomotul din timpul uscarii rufelor. Acest model are o capacitate de incarcare de 9 Kg, fiind destinat familiilor formate din 4-5 persoane.

In ceea ce priveste dimensiunile, acest uscator automat are o latime de 59.8 o adancime de 60.5 si o inaltime standard de 84.6 cm. Instalarea o veti putea face atat independent, cat si suprapus pe o masina de spalat rufe cu dimensiuni cel putin egale, utilizand un kit de suprapunere. Alte uscatoare de rufe performante pe care le-am analizat recent sunt: Samsung DV90BB9445GMS7 (9 Kg, clasa A+++) sau Bosch WAG235DREU (9 Kg, clasa A+++).

Eficienta energetica si zgomot

Eficienta energetica Beko B3T43239

Beko B3T43239 are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, pe o scara de la A+++ la D. Consumul anual estimat de producator este de 259 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 17 lei. Nivelul zgomotului este de 64 dB, o valoare comparabila cu cea a altor uscatoare de rufe cu o capacitate similara de incarcare. Uscare rufelor se face cu ajutorul pompei de caldura Eco Gentle Heat Pump, care asigura conservarea si recircularea aerului cald pentru eficientizarea consumului energetic. 

Panou de control, programe si functii

Beko B3T43239

Panoul de control consta intr-un display digital mare, cu selectoare tactile si un disc rotativ mecanic in partea centrala. Pentru uscare, aveti la dispozitie un numar de 15 programe: Bumbac, Bumbac Eco, Sintetice, Mixte, Prosoape, Gentle Care, Daily, Higienic Refresh, Hygienic Drying, Daily Express, Camasi, Pleduri, Echipament sportiv, Jeans si Timer Programme.

Durata unui ciclu standard este de 3 ore si 29 minute, iar cele mai importante functii sunt amanarea pornirii programelor, Auto Anti-Sifonare sau ajustarea nivelului de uscare. 

Tehnologii, sisteme si garantie

Pe langa Eco Gentle Heat Pump, acest uscator de rufe utilizeaza si alte tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum:

 • Optisense – asigura optimizarea uscarii rufelor cu ajutorul unor senzori de temperatura si umiditate;
 • Aquawave – cuva are un design special care impreuna cu forma paletelor asigura o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii. 

Acest mode beneficiaza de 2 garantii extinse: 5 ani pentru produs si 10 ani pentru motor. 

Puncte tari

+ design premium;

+ eficienta energetica buna;

+ 15 cicluri de uscare;

+ nivel rezonabil  al zgomotului;

+ functii si tehnologii moderne;

+ garantii extinse.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

Concluzii

In concluzie, Beko B3T43239 este un uscator de rufe cu design premium si eficienta energetica buna. Garantiile extinse oferite de producator, programele si functiile variate si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestui uscator de rufe produs de compania turceasca Beko.

button-3

Manual de utilizare Beko B3T43239

Tags: