Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTD83X3WSEU review

🥇 Whirlpool FreshCare+ FTD83X3WSEU
Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTD83X3WSEU

Product Name: Whirlpool FreshCare+ FTD83X3WSEU

Product Description: Whirlpool FreshCare+ FTD83X3WSEU este un uscator de rufe cu pompa de caldura cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++ si capacitate de incarcare de 8 Kg.

Brand: Whirlpool

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Functii si programe
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.7

Sumar

Whirlpool FreshCare+ FTD83X3WSEU este un uscator automat de rufe cu eficienta energetica excelenta si o gama variata de programe. Nivelul rezonabil al zgomotului, panoul de control intuitiv si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Whirlpool. 

Familiile care au copii intampina dificultati in uscare hainelor pe timp de iarna, iar multe dintre acestea rezolva aceasta problema prin achizitionarea unui uscator automat de rufe. Principalul avantaj al acestor electrocasnice este uscarea rapida a hainelor, care vor putea fi purtate in cateva ore dupa spalare. In ceea ce priveste dezavantajele, cel mai important ar fi consumul foarte ridicat de energie al acestor electrocasnice, alegerea unui unui model cu eficienta energetica buna fiind necesara pentru reducerea costurilor de utilizare. Un uscator de rufe cu specificatii foarte bune este si modelul produs de Whirlpool a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare. 

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTD83X3WSEU

Uscator de rufe cu pompa de caldura

Whirlpool FreshCare+ FTD83X3WSEU este un uscator de rufe cu pompa de caldura, design simplu de culoare alba si hublou cu rama groasa si sticla transparenta. Directia de deschidere a hubloului este cea clasica spre dreapta iar diametrul acestuia este suficient de larg pentru a permite incarcarea rapida a hainelor si lenjeriilor umede. Dimensiunile acestui model sunt de 59.5 x 64.9 x 84.9 cm iar capacitatea de incarcare este de 8 Kg de rufe, fiind potrivit pentru o familie formata din 3-4 persoane. 

Motor inverter cu eficienta A+++

Whirlpool FreshCare+ FTD83X3WSEU are un motor inverter de generatie noua care este atat economic cat si silentios. Consumul anual de energie de 211 kWh este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++, un ciclu standard de uscare avand un consum de 1.63 kWh si de 1.2 kWh pentru o incarcatura redusa la jumatate. Nivelul zgomotului este de 64 dB, fiind mai ridicat decat al celui produs de o masina de spalat in timpul spalarii si mai scazut decat cel produs in timpul centrifugarii. Dispozitivul de colectare al apei are un volum de 5 litri, astfel ca nu va trebui sa il goliti foarte des. 

15 cicluri de uscare

Panoul de control contine un buton rotativ in partea centrala pentru selectarea programului de uscare si un display digital tactil care permite activarea unor functii sau optiuni. Cele 15 cicluri de uscare includ optiuni atat in functie de tipul hainelor (camasi, echipament sportiv, hainele bebelusilor) cat si in functie de tipul tesaturii (bumbac, delicate, sintetice). In plus, aveti la dispozitie un program rapid cu durata de doar 30 de minute si unul pentru prevenirea formarii cutelor. 

=> Vedeti si: Alte Reviewuri La Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTD83X3WSEU

Tehnologii moderne

Asa cum reiese si din denumirea uscatorului, acest model utilizeaza tehnologia FreshCare+ care mentime prospetimea hainelor pana la 6 ore dupa terminarea ciclului de uscare. O alta tehnologie moderne este Al 6-lea Simt care stabileste automat durata de uscare in functie de cantitatea de rufe incarcate. Dintre functiile disponibile amintim blocarea accesului copiilor la meniu, pornirea intarziata intr-un interval de 24 de ore sau uscarea delicata prin scaderea temperaturii aburului.

Puncte tari

+ panou de control intuitiv

+ motor inverter

+ eficienta energetica A+++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ 15 programe de uscaare

+ functii si tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Whirlpool FreshCare+ FTD83X3WSEU este un uscator automat de rufe cu eficienta energetica excelenta si o gama variata de programe. Nivelul rezonabil al zgomotului, panoul de control intuitiv si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Whirlpool.