AirDresser Samsung DF60R8600CG/LE pareri si review

Samsung DF60R8600CG/LE - 1300 W, 6 articole, 6 programe, 39 dB, Wi-Fi,
AirDresser Samsung DF60R8600CG/LE

Product Name: Samsung DF60R8600CG/LE

Product Description: Samsung DF60R8600CG/LE este un airdresser cu putere de 1300 W si capacitate de uscare de 6 articole. Airdresser-ul are 6 programe de uscare, un nivel al zgomotului de doar 39 dB si functii suplimentare utile.

  • Eficienta
    (4.8)
  • Programe si optiuni
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4)
4.6

Sumar

Samsung DF60R8600CG/LE este un dispozitiv inovator de uscare si improspatare a hainelor, cu design elegant si nivel redus al zgomotului. Display-ul digital, conexiunea Wi-Fi si functiile si optiunile utile fac din acest airdresser produs de Samsung o alegere excelenta pentru persoanele cu venituri mari. 

Pros

+ design elegant

+ display digital tactil

+ nivel redus al zgomotului

+ 6 programe de uscare si improspatare

+ tehnologii moderne

+ functii utile

Cons

– pretul este foarte mare

Companiile sud-coreene au lansat in ultimii ani mai multe aparate electrocasnice inovatoare, care au designuri elegante si specificatii tehnice excelente. Un astfel de aparat este airdresser-ul care utilizeaza un jet de abur pentru uscarea si improspatarea hainelo hainelor elegante. Avantajul major al airdresser-ului este faptului ca hainele se pastreaza pe umerase, ceea ce inseamna ca nu mai este necesara calcarea camasilor, sacourilor sau a rochiilor dupa improspatare. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de airdresser inovator care este produs de Samsung. 

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

AirDresser Samsung DF60R8600CG/LE

AirDresser cu design premium

Samsung DF60R8600CG/LE este un airdresser cu design elegant cu rama ingusta si sticla mata care permit instalarea facila intr-un dormitor sau dressing modern. Usa airdresser-ului are o inchidere silentioasa iar pentru functionare nu este necesara decat alimentarea la priza, nefiind necesara si alimentarea cu apa. Acest airdresser are dimensiuni de 61.5 x 44.5 x 185 cm si o capacitate de uscare pentru 6 articole inclusiv pantaloni. Accesoriile airdresser-ului includ 2 rezervoare pentru apa (unul pentru alimentare cu volum de 1.69 litri si unul pentru colectare cu volum de 1.49 litri), 3 umerase cu aer pentru camasi, tricouri sau pantaloni, un kit pentru umerase, un kit de greutate si un raft pentru articolele mai mici. 

Tehnologii de ultima generatie

Samsung DF60R8600CG/LE are un motor inverter cu putere consumata de 1300 W, uscarea si improspatarea hainelor facandu-se prin condensare. Uscarea si improspatarea hainelor se face cu ajutorul tehnologiilor Jet Air (sufla aer puternic de sus in jos) si Jet Hanger (utilizeaza umerase cu orificii care sufla aer pe interiorul hainelor). Nivelul zgomotului de functionare este de 39 dB, fiind mult mai redus decat cel al unui uscator automat de rufe care depaseste 60 dB. Air dresser-ul este dotat cu un filtru care elimina pana la 99% dintre mirosurile din haine iar prin introducerea unui servetel parfumat pentru uscator veti elimina efectul static iar hainele dumneavoastra vor avea un miros placut. 

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Samsung DF60R8600CG/LE

Panou de control tactil

Panoul de control are un display digital tactil care permite alegerea ciclului de uscare sau activarea functiilor si optiunilor suplimentare. In ceea ce priveste ciclurie de uscare, aveti la dispozitie 6 optiuni potrivite atat pentru camasi, tricouri, pantaloni, rochii, jeans, geci, hainele bebelusilor sau lenjerie. In plus, airdresser-ul are conexiune Wi-Fi, putand fi controlat prin intermediul unei aplicatiei SmartThings. Dintre functiile suplimentare cele mai utile sunt utilizarea airdresser-ului ca un dezumidificator prin mentinerea deschisa a usii, curatarea automata recomandata dupa 40 de cicluri de uscare

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital tactil

+ nivel redus al zgomotului

+ 6 programe de uscare si improspatare

+ tehnologii moderne

+ functii utile

Puncte slabe

– pretul este foarte mare

Concluzii

In concluzie, airdresser-ul Samsung DF60R8600CG/LE este un dispozitiv inovator de uscare si improspatare a hainelor, cu design elegant si nivel redus al zgomotului. Display-ul digital, conexiunea Wi-Fi si functiile si optiunile utile fac din acest airdresser produs de Samsung o alegere excelenta pentru persoanele cu venituri mari.