Uscator rufe Hotpoint Natis Reload NTM1191WKYEU review

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Programe si functii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.3

Sumar

Hotpoint Natis Reload NTM1191WKYEU este un uscator de rufe cu design modern si gama variata de programe. Panoul de control intuitiv, capacitatea mare de incarcare si nivelul rezonabil al zgomotului sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Hotpoint-Ariston

Uscatoarele automate de rufe sunt aparate electrocasnice de dimensiuni mari care utilzieaza caldura pentru uscarea rapida a hainelor. Un astfel de aparat electrocasnic are insa un consum mare de energie, care poate depasi consumul cumulat al unei combine frigorifice si al unei masini de spalat rufe. Pe langa eficienta energetica, alte aspecte importante in alegerea unui uscator de rufe sunt numarul de programe, nivelul zgomotului, tehnologiile utilizate sau functiile si optiunile suplimentare. In cele ce urmeaza va vom prezenta un uscator de rufe produs de Hotpoint care are o capacitate generoasa de incarcare.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Hotpoint Natis Reload NTM1191WKYEU

Uscator de rufe 

Hotpoint Natis Reload NTM1191WKYEU este un uscator de rufe cu pompa de caldura si design modern dominat de hubloul mare cu rama ingusta si sticla transparenta. Directia de deschidere a hubloului este spre dreapta, iar diametrul generos si unghiul larg faciliteaza incarcarea rufelor umede dupa spalare. Acest uscator are dimensiuni de 59.5 x 65.5 x 84.9 cm si o capacitate de incarcare de 9 Kg, fiind ideal pentru familiile care au cel putin doi copii sau pentru unitatile de cazare cu un numar redus de camere. 

Eficienta energetica A+

Hotpoint Natis Reload NTM1191WKYEU utilizeaza o pompa de caldura de cu eficienta energetica incadrata doar in clasa A+, consumul energetic anual de 339 kWh avand un cost lunar estimativ de 18.5 lei. Nivelul zgomotul de functionare de 67 dB este rezonabil, insa nu este indicata uscarea rufelor la ore nepotrivite pentru a nu va deranja vecinii. Uscatorul dispune de mai multe functii utile precum blocarea accesului copiilor la meniu terminarea intarziata a programului sau selectarea gradului de uscare. 

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Hotpoint Natis Reload NTM1191WKYEU

Gama variata de cicluri de uscare

Panoul de control contine un buton rotativ pentru selectarea programului de uscare, un display digital cu afisaj galben incadrat de mai multe butoane cu touch pentru diferite functii si optiuni si doua butoane de pornire/oprire si pauza. Acest uscator dispune de 14 programe de uscare atat pentru diferite tipuri de tesaturi (bumbac, lana, matase, sintetice) sau haine (camasi, hainele bebelusilor sau blugi). In plus, aveti la dispozitie si un program de improspatare pentru hainele putin purtate cu durata de doar 20 de minute si unul Antialergic pentru eliminarea bacteriilor care pot sa creeze probleme de sanatate persoanelor sensibile. Alte programe utile sunt cele pentru uscarea pilotelor sau pentru reducerea cutelor inainte de calcare.

Puncte tari

+ design modern

+ capacitate de incarcare de 9 Kg

+ display digital

+ 14 programe de uscare

+ functii si optiuni utile

+ nivel rezonabil al zgomotului

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata doar in clasa A+

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Hotpoint Natis Reload NTM1191WKYEU este un uscator de rufe cu design modern si gama variata de programe. Panoul de control intuitiv, capacitatea mare de incarcare si nivelul rezonabil al zgomotului sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Hotpoint-Ariston.