Beko DG8540SX, Uscator de rufe, 8 Kg, Clasa A+++, 64 dB – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Beko DG8540SX - 8 Kg, Clasa A+++, 15 programe, 64 dB
Beko DG8540SX

Product Name: Beko DG8540SX

Product Description: Beko DG8540SX este un uscator de rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Uscatorul dispune de 15 cicluri de uscare si are un nivel al zgomotului de 64 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.8

Sumar

Beko DG8540SX este un uscator de rufe cu design modern si eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si garantiile extinse oferite de producator fac din acest uscator de rufe o alegere excelenta pentru orice familie.

Pros

+ design modern;

+ gama variata de programe;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A+++;

+ tehnologii moderne;

+ functii utile;

+ garantii extinse oferite de Beko;

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Unele aparate electrocasnice mari au un consum ridicat de energie, de aceea este indicat sa alegeti un model cu o eficienta energetica cat mai buna. De exemplu, uscatoarele automate de rufe au un consum foarte mare de energie, depasind consumul cumulat al unei combine frigorifice si a unei masini de spalat rufe. Alte specificatii importante in alegerea unui uscator de rufe sunt gama de programe, tehnologiile si sistemele utilizate sau nivelul zgomotului de functionare. Beko DG8540SX este un uscator de rufe cu specificatii tehnice foarte bune, iar in randurile urmatoare veti gasi o prezentare a acestui model.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Beko DG8540SX

Beko DG8540SX – uscator de rufe din gama 2021

Uscatorul de rufe Beko DG8540SX are un design modern, din care iese in evidenta hubloul mare cu rama neagra si sticla transparenta. Peretii laterali au un design in forma de S, care contribuie la reducerea nivelului zgomotului si al vibratiilor. Diametrul mare si unghiul larg de deschidere (155 de grade) al usii faciliteaza incarcarea rufelor umede in uscator. Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg si dimensiuni similare cu cele ale unei masini de spalat rufe (60.9 x 509.7 x 84.6 cm), instalarea putand sa fie facuta atat independent cat si suprapus. Alte uscatoare de rufe cu specificatii tehnice bune sunt: Samsung DV80T5220AX/S7, Bosch WTR87TW0BY, Beko DS8440SXM sau Bosch WTH85202BY.

Eficienta energetica A+++

Beko DG8540SX are un motor ProSmart Invertor cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++ pe o scara de la A+++ la D. Consumul anual de energie este estimat de producator la 177 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 13 lei. Nivelul zgomotului este de 64 dB, o valoare mai redusa decat cea a modelelor de generatie mai veche. Pe langa eficienta energetica excelenta, motrul este si fiabil, fapt confirmat de extragarantia de 10 ani oferita de Beko.

15 programe de uscare

Panoul de control are o configurare clasica, cu un disc rotativ in partea centrala si un display digital cu butoane tactile in partea dreapta. Cele 15 programe disponibile permit uscarea atat in functie de tipul tesaturilor (bumbac, bumbac eco, sintetice sau lana) cat si al articolelor (jeans, camasi, pleduri sau echipament sportiv). Exista, de asemenea, si doua programe pentru igienizarea hainelor si un program rapid care permite uscarea unei cantitati de 5 Kg de rufe intr-o ora. Cuva este dotata cu un sistem de iluminare cu led care permite verificarea stadiului de uscare a rufelor.

Beko DG8540SX

Tehnologii si functii moderne

Acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum Rapidry care reduce timpul de uscare a rufelor sau Optisense care optimizeaza procesul de uscare cu ajutorul unor senzori de temperatura si umiditate. Functiile optionale includ amanarea pornirii, antisifonarea, ajustarea nivelului de uscare sau blocarea accesului copiilor la meniu. Daca veti cumpara acest uscator de rufe in perioada urmatoare veti putea beneficia de garantia extinsa de 5 ani oferita de Beko. 

Puncte tari

+ design modern;

+ gama variata de programe;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A+++;

+ tehnologii moderne;

+ functii utile;

+ garantii extinse oferite de Beko.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

Concluzii

In concluzie, Beko DG8540SX este un uscator de rufe cu design modern si eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si garantiile extinse oferite de producator fac din acest uscator de rufe o alegere excelenta pentru orice familie.