Star-Light DPV-915A++, Uscator de rufe, 9 Kg, Clasa A++, 15 programe – Pareri si Review

Review: Star-Light DPV-915A++ - 9 Kg, Clasa A++, 15 programe, 65 dB - Pareri
Star-Light DPV-915A++

Product Name: Star-Light DPV-915A++

Product Description: Star-Light DPV-915A++ este un uscator automat de rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Uscatorul dispune de 15 cicluri de uscare si are un nivel al zgomotului de 65 dB.

Brand: Star-Light

 • Design
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Summary

Star-Light DPV-915A++ este un uscator de rufe cu design actual, capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica buna. Gama variata de programe, functiile si optiunile moderne si pretul rezonabil sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe produs de Star-Light.

Pros

+ design interesant;

+ panou de control tactil;

+ capacitate mare de incarcare;

+ eficienta energetica buna;

+ 15 cicluri de uscare;

+ raport bun intre calitate si pret.

Cons

– lipsa unor tehnologii moderne;

ยป Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Uscatoarele automate de rufe sunt aparate electrocasnice care au atat un un consum ridicat de energie cat si un pret de achizitie destul de mare. Exista insa si modele comercializate sub branduri autohtone precum Star-Light, Arctic sau Heinner care au preturi de achizitie mai reduse. Chiar daca sunt mai accesibile ca pret, specificatiile tehnice ale acestor uscatoare automate de rufe sunt destul de bune, raportul dintre calitate si pret fiind unul corect. Star-Light DPV-915A++ este un astfel de uscator de rufe cu specificatii bune, iar in randurile urmatoare veti gasi o prezentare a acestui model.

=> Vedeti si Top 5 Uscatoare Automate De Rufe

Star-Light DPV-915A++

Star-Light DPV-915A++ – uscator de rufe cu pompa de caldura

Uscatorul de rufe Star-Light DPV-915A++ are un design interesant, care impresioneaza prin hubloul mare cu rama ingusta si display-ul digital tactil. Usa hubloului se deschide inspre dreapta, iar diametrul generos faciliteaza incarcarea facila chiar si a hainelor sau articolelor mai voluminoase. Capacitatea de incarcare este de 9 Kg de rufe, uscatorul fiind potrivit pentru familiile formate din cel putin 3-5 persoane.

Baza uscatorului are o forma patrata (59.6 x 60.9 cm) iar inaltimea este cea standard (84.5 cm), instalarea putand sa fie facuta si deasupra unei masini de spalat rufe cu dimensiuni similare. Alte uscatoare de rufe cu o capacitate similara de incarcare sunt: Samsung DV90TA020DE/LE, Whirlpool FFTM229X2BEE sau Whirlpool AWZ 9HPS/PRO.

Eficienta energetica buna

Star-Light DPV-915A++ are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++ (pe o scara de la A+++ la D). Un program standard are un consum de 2.56 kWh, ceea ce inseamna un cost de aproximativ 2.5 lei. Nivelul zgomotului de 65 dB este rezonabil, fiind comparabil cu cel al altor modele cu o capacitate similara de incarcare.  La interior, cuva are un volum de 112 litri si este iluminata, putand sa verificati nivelul de uscare a rufelor.  Uscatorul dispune de sisteme de atentionare pentru golirea rezervorului de apa si pentru curatarea filtrului de scame si a condensatorului. 

Uscator de rufe Star-Light DPV-915A++

15 cicluri de uscare

Panoul de control contine un disc rotativ cromat si un display digital cu afisaj alb si selectoare tactile pentru diferite functii si optiuni. Cele 15 programe permit uscarea in functie de tipul articolelor (camasi, echipament sportiv, hainele bebelusilor, pleduri) sau al tesaturilor (bumbac, sitetice, delicate sau mixte). Exista si un program rapid cu durata de doar 34 de minute potrivit insa pentru o cantitate mai redusa de rufe. In plus, puteti sa si improspatati hainele din lana care au fost putin purtate. 

Functiile optionale includ startul intarziat, antisifonarea sau blocarea accesului copiilor la meniu. Alte optiuni utile sunt setarea timpului de uscare sau selectarea nivelului de uscare a hainelor. 

Puncte tari

+ design interesant;

+ panou de control tactil;

+ capacitate mare de incarcare;

+ eficienta energetica buna;

+ 15 cicluri de uscare;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– lipsa unor tehnologii moderne;

Concluzii

In concluzie, Star-Light DPV-915A++ este un uscator de rufe cu design actual, capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica buna. Gama variata de programe, functiile si optiunile moderne si pretul rezonabil sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe produs de Star-Light.