Aer conditionat portabil Trotec PAC 2300 X review

  • Eficienta
  • Consum
  • Pret
4.4

Sumar

Trotec PAC 2300 X este un aparat de aer conditionat portabil cu o capacitate buna de racire si un nivel rezonabil al consumului energetic. Functia de dezumidificare, telecomanda cu meniu simplu si pretul redus la care puteti sa il achizitionati in aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui aparat de aer conditionat mobil produs de Trotec.

» Nu ratati reducerile la produsele din campania Totul sub 120 lei de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele de aer conditionat portabile sunt o alternativa excelenta la aparatele clasice de perete, avand atat anumite avantaje dar si dezavantaje in comparatie cu acestea. Cele mai importante avantaje sunt mobilitatea ceea ce inseamna ca pot fi mutate dintr-o camera in alta dar si faptul ca nu necesita un kit de instalare si o manopera costisitoare. Dintre dezavantaje amintim eficienta energetica mai scazuta, capacitatea de racire mai mica sau nivelul de zgomot mai ridicat. Oferta aparatelor de aer conditionat portabile nu este la fel de variata ca in cazul aparatelor care se monteaza pe perete insa exista cateva modele cu reviewuri bune de la clienti din care veti putea sa alegeti. Un astfel de model care este si cel produs de compania germana Trotec pe care vi-l vom prezenta in continuare.

Aparat de aer conditionat portabil Trotec PAC 2300 X

Aparat de aer conditionat portabil versatil

Trotec PAC 2300 X este un aparat de aer conditionat mobil cu design clasic cu linii drepte si colturi rotunjite. Acest model are dimensiuni de 34.5 x 35.5 x 70.3 cm si o greutate de 23.5 Kg, putand sa fie mutat usor dintr-o camera in alta cu ajutorul celor patru roti. Pentru functionarea corecta a aparatului, furtunul de eliminare a aerului cald care are o lungime de 1.5 metri va trebui prins cu un element de etansare de cea mai apropiata fereastra.

Putere de racire si consum

Trotec PAC 2300 X are o putere de racire de 8000 BTU ceea ce inseamna ca este potrivit pentru incaperi cu suprafata cuprinsa intre 25 si 35 mp. Debitul maxim de aer este de 310 m3/h, astfel ca aparatul va reusi sa reduca temperatura ridicata din spatiile interioare si sa va ofere confortul termic pe care vi-l doriti intr-un timp destul de redus. Consumul de energie incadrat in clasa A este mai ridicat in comparatie cu un aparat de aer conditionat de perete insa comparabil cu al altor modele de portabile. Nivelul de zgomot de 65 dB este destul de ridicat astfel ca nu veti putea sa utilizati aparatul pe timpul noptii sau atunci cand va odihniti.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de aer conditionat

Telecomanda Trotec PAC 2300 X

Functii si optiuni

Controlul aparatului se poate face atat prin intermediul panoului de control situat in partea superioara cat si a telecomenzii care are un display electronic si un meniu foarte simplu. Pe langa functia de racire, acest model beneficiaza si de cea de dezumidificare a aerului, care va reduce umezeala din aer care creeaza disconfort atunci cand temperaturile sunt ridicate. Directia de suflare a aerului este reglabila iar ventilatorul are doua trepte de viteza pe care le veti putea utiliza in functie de necesitati. Filtrarea aerului se face cu ajutorul unui filtru lavabil care va trebui curatat periodic pentru a asigura functionarea corecta a aparatului.

Puncte tari

+ design simplu si elegant

+ putere buna de racire

+ functie de dezumidificare a aerului

+ telecomanda cu meniu simplu

+ consum rezonabil de energie

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– nivelul de zgomot este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Trotec PAC 2300 X este un aparat de aer conditionat portabil cu o capacitate buna de racire si un nivel rezonabil al consumului energetic. Functia de dezumidificare, telecomanda cu meniu simplu si pretul redus la care puteti sa il achizitionati in aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui aparat de aer conditionat mobil produs de Trotec.