Aparat de aer conditionat Midea Mission II MB-12N8D6/MBT-12N8D6 pareri si review

🥇 Midea Mission II MB-12N8D6/MBT-12N8D6 - 12.000 BTU, Clasa A++, compresor inverter, Wi-Fi, Dezumidificare
Aparat de aer conditionat Midea Mission II

Product Name: Midea Mission II MB-12N8D6/MBT-12N8D6

Product Description: Midea Mission II MB-12N8D6/MBT-12N8D6 este un aparat de aer conditionat cu o capacitate de racire de 12.000 BTU si o eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Aparatul are in filtru dublu pentru particule si mirosuri, un nivel al zgomotului de 24 dB si dispune de conexiune Wi-Fi.

Brand: Midea

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Tehnologii si functii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Midea Mission II MB-12N8D6/MBT-12N8D6 este un aparat de aer conditionat cu design modern si compresor silentios si economic. Nivelul redus al zgomotului, conexiunea Wi-Fi si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aparat de aer conditionat produs de Midea. 

Pros

+ design modern 

+ display digital

+ conexiune Wi-Fi

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem eficient de filtrare

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– kit-ul de instalare nu este inclus in pret

Midea este una din cele mai importante companii producatoare de aparate electrocasnice din China, ale carei produse au fost lansate si pe piata europeana in ultimii ani. Cele mai important avantaje oferite de electrocasnicele Midea sunt raportul foarte bun intre calitate si pret, o fiabilitate buna dar si utilizarea unor tehnologii de ultima generatie care reduc consumul energetic si imbunatatesc performantele aparatelor. De exemplu, cele mai noi modele de aparate de aer conditionat dispun compresoare economice inverter si de conexiune Wi-Fi care permite controlarea lor prin intermediul unei aplicatii mobile. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aparat de aer conditionat modern care este produs de Midea. 

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 12.000 BTU

Aparat de aer conditionat Midea Mission II

Aparat de aer conditionat cu design minimalist

Midea Mission II MB-12N8D6/MBT-12N8D6 este un aparat de aer conditionat a carui unitate interna are un design alb minimalist cu display digital in partea centrala. Marginile rotunjite si insertiile argintii contribuie la eleganta aparatului care se va putea instala atat intr-un dormitor cat si intr-un living modern. Unitatea interna are dimensiuni de 81 x 20 x 30 cm si o capacitate de racire de 12.000 BTU, fiind destinat unei camere sau unui open space cu suprafata maxima de 35 mp. 

Compresor Inverter Quattro

Midea Mission II MB-12N8D6/MBT-12N8D6 are un compresor Quattro Inverter cu o eficienta energetica incadrata in clasa A++ atat pentru racire cat si pentru incalzire. Pe langa eficienta energetica buna, compresorul are si un nivel redus al zgomotului (24 dB), gratie tehnologiei Full DC Inverter. Debitul de aer al unitatii interne variaza intre 381 si 603 m3/h, racirea aerului facandu-se rapid chiar si in camerele mai mari. Pe langa optiunea de racire si cea de incalzire, aparatul poate dezumidifica aerul interior cu 1.2 litri pe ora, reducand disconfortul creat de umiditatea excesiva. 

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 9.000 BTU

Midea Mission II

Conexiune Wi-Fi

Aparatul poate fi controlat atat prin intermediul telecomenzii cu display digital si meniu intuitiv cat si prin intermediul unei aplicatii instalate pe telefonul mobil, in pachet fiind inclus si kit-ul Wi-Fi. Aparatul dispune de un filtru cu protectie dubla, care capteaza praful si alergenii si elimina mirosurile neplacute sau gazele nocive precum formaldehida. Modul iECO reduce consumul de energie cu pana la 60% iar freonul R32 este prietenos cu mediul inconjurator si contribuie la eficienta energetica buna a acestui model. Din pacate, kit-ul de instalare nu este inclus in pret ceea ce va creste costurile de instalare ale aparatului. 

Puncte tari

+ design modern 

+ display digital

+ conexiune Wi-Fi

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem eficient de filtrare

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– kit-ul de instalare nu este inclus in pret

Concluzii

In concluzie, Midea Mission II MB-12N8D6/MBT-12N8D6 este un aparat de aer conditionat cu design modern si compresor silentios si economic. Nivelul redus al zgomotului, conexiunea Wi-Fi si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aparat de aer conditionat produs de Midea.