Aparat de aer conditionat Samsung R18RXWXCWKNEU review

Samsung R18RXWXCWKNEU
  • Eficienta energetica
  • Functii si optiuni
  • Calitate/Pret
4.6

Sumar

Samsung R18RXWXCWKNEU este un aparat de aer conditionat cu design elegant, capacitate buna de racire si consum redus de energie. Conexiunea Wi-Fi, sistemul eficient de filtrare si functiile si optiunile utile sunt alte atuuri ale acestui aparat de aer conditionat produs de Samsung. 

» Nu ratati reducerile de pana la 60% la produsele din campania Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Verile caniculare determina tot mai multe familii sa isi instaleze aparate de aer conditionat pentru asigurarea confortului termic in spatiile interioare. Cel mai important criteriu de alegere a unui aparat de aer conditionat este capacitatea de racire care variaza de obicei intre 9000 si 24.000 BTU. Daca aparatele cu o capacitate mai mica sunt potrivite pentru dormitoarele sau livingurile compacte, modelele cu o capacitate de 18.000 BTU sau mai mult sunt ideale pentru livingurile generoase sau pentru spatiile comune formate din bucatarie si living. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aparat de aer conditionat cu o capacitate mare si specificatii excelente care este produs de Samsung.

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 12.000 BTU

Aparat de aer conditionat Samsung R18RXWXCWKNEU

Aparat modern de aer conditionat

Samsung R18RXWXCWKNEU este un aparat de aer conditionat cu design triunghiular elegant de culoare alba care se va putea instala in camere cu amenajare moderna sau contemporana. Unitatea interna este prevazuta cu 21.000 de micro orificii care vor dispersa aerul cu blandete, fara crearea unor curenti de aer foarte puternici. Acest model are o capacitate de racire de 18.000 BTU, fiind ideal pentru camerele sau open space-urile cu suprafata de pana la 62 mp. Unitatea interna are dimensiuni de 106.5 x 30.1 x 31.1 cm iar instalarea va trebui facuta cu o firma autorizata de Samsung pentru a putea beneficia de garantia de 24 de luni. 

Eficienta energetica A++

Samsung R18RXWXCWKNEU are un compresor inverter BLDC de generatie noua cu un consum redus de energie incadrat in clasa de eficienta A++ pentru racire si A pentru incalzire. Confirmarea eficientei energetice bune este data si de coeficientii SEER si EER care au valori de 6.8, respectiv 3.6. Debitul de aer al unitatii interne este de 954 m3/h si cu ajutorul celor 5 trepte de ventialtie veti putea raci o camera de mari dimensiuni intr-un timp foarte scurt. Nivelul zgomotului unitatii interne este de cel mult 41 dB, ceea ce inseamna ca va putea fi folosit si pe timpul noptii.

Filtru antibacterian

Sistemul de filtrare contine un filtru cu invelis antibacterian care va capta particulele mici de praf si alergeni si va impiedica formarea mucegaiului in interior. In plus, filtrul este pozitionat in partea superioara si poate fi scos foarte usor pentru a putea fi curatat la jet de apa. Pe langa functiile de racire si incalzire, acest model dispune si de o functie de dezumidificare cu 2 l/h care va reduce disconfortul termic amplificat de temperaturile ridicate. 

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 9.000 BTU

Samsung R18RXWXCWKNEU

Gama variata de functii si optiuni

Fiind un aparat de aer conditionat de generatie noua, acest model utilizeaza mai multe tehnologii si functii moderne precum Wind-Free care nu utilizeaza curenti de aer rece pentru racire sau SmartThings care permite controlarea aparatului prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone. Alte functii utile sunt cea de auto curatare, modul 2 Step Cooling care raceste rapid aerul si apoi mentine temperatura folosind tehnologia Wind-Free sau modul Good Sleep care nu utilizeaza curenti de aer rece pe timpul noptii. Telecomanda ergonomica are un display digital si permite setarea facila a temperaturilor sau activarea functiilor si optiunilor suplimentare. 

Puncte tari

+ design modern

+ compresor inverter BLDC de generatie noua

+ eficienta energetica A++ pentru racire

+ debit puternic de aer

+ conexiune Wi-Fi

+ filtru antialergic si antibacterian

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ functii si optiuni variate

Puncte slabe

– pretul este ridicat si nu include kit-ul de instalare

Concluzii

In concluzie, Samsung R18RXWXCWKNEU este un aparat de aer conditionat cu design elegant, capacitate buna de racire si consum redus de energie. Conexiunea Wi-Fi, sistemul eficient de filtrare si functiile si optiunile utile sunt alte atuuri ale acestui aparat de aer conditionat produs de Samsung.