Aparat de aer conditionat TOSOT Liberty 12.000 BTU review

? TOSOT Liberty - 12.000 BTU, Clasa A++. Wi-Fi, 38-55 dB
Aparat de aer conditionat TOSOT Liberty

Product Name: TOSOT Liberty

Brand: TOSOT

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si optiuni
    (4.1)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.4

Sumar

TOSOT Liberty este un aparat de aer conditionat cu design elegant si eficienta energetica buna. Conexiunea Wi-Fi, telecomanda cu meniu intuitiv si raportul excelent intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui aparat de aer conditionat produs de Tosot.

Asigurarea confortului termic pe timpul verii poate fi asigurata chiar si cu un buget mai redus, prin achizitionarea unui aparat de aer conditionat produs de o companie mai putin cunoscuta. Chiar daca producatorul nu are o notorietate foarte mare, aceste aparate de generatie noua au compresoare silentioase si economice, dispun de o gama variata de functii si de conexiune Wi-Fi care permite controlarea prin intermediul unei aplicatii instalate pe mobil. Un astfel de aparat este si modelul produs de compania chineza Tosot a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 12.000 BTU

Aparat de aer conditionat TOSOT Liberty

Aparat de aer conditionat din gama 2020

TOSOT Liberty este un aparat de aer conditionat a carui unitate interna are un design elegant si display digital in partea centrala. Forma arcuita contribuie la designul modern al aparatului care se va putea instala atat in living cat si pe un hol. Dimensiunile unitatii interne sunt de 79 x 27.1 x 36.7 cm iar capacitatea generala de racire este de 12.000 BTU, acest model fiind potrivit pentru camerele cu o suprafata maxima de 35 mp. Unitatea are si un kit de instalare inclus, asfel ca nu va mai trebui achizitionat separat.

Eficienta energetica A++

TOSOT Liberty are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++ pentru racire si in clasa A+ pentru incalzire. Unitatea externa  are un debit de aer cuprins intre 290 si 560 m3/h care permite racirea rapida chiar si a unei incaperi cu expunere indelungata la soare. In ceea ce priveste nielul zgomotului, acesta variaza intre 38 si 55 dB pentru unitatea interna ceea ce inseamna ca nu veti putea sa folositi aparatul pe timpul noptii fara sa fiti deranjati. Pe langa functiile de racire si incalzire aveti la dispozitie si optiunea de dezumidificare a aerului, reducand astfel disconfortul termic pe timpul verii. 

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 9.000 BTU

TOSOT Liberty

Conexiune Wi-Fi

Telecomanda cu display digital permite controlarea facila a aparatului atat in ceea ce priveste setarea temperaturii cat si a orelor de functionare. In plus, telecomanda dispune de senzori de temperatura ambientala, permitand racirea uniforma in intreaga incapere. Conexiunea Wi-Fi permite controlarea aparatului si prin intermediul unei aplicatii dedicate instalate pe smartphone sau tableta. Alte functii utile sunt dezghetarea inteligenta, autodiagnoza in cazul unei erori de functionare sau blocarea tastaturii telecomenzii pentru a restrctiona accesul copiilor. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital 

+ clasa de eficienta A++ pentru racire

+ functie de dezumidificare

+ conexiune Wi-Fi

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivel ridicat al zgomotului unitatii interne

Concluzii

In concluzie, TOSOT Liberty este un aparat de aer conditionat cu design elegant si eficienta energetica buna. Conexiunea Wi-Fi, telecomanda cu meniu intuitiv si raportul excelent intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui aparat de aer conditionat produs de Tosot.