Aparat de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BKV-E review

  • Putere
  • Functii
  • Consum
4.3

Sumar

Toshiba Mirai RAS-13BKV-E este un aparat de aer conditionat usor de utilizat, cu un consum scazut de energie, un nivel redus al zgomotului si care beneficiaza de ultimele tehnologii Toshiba, fiind o alegere buna pentru asigurarea comfortului termic din apartamentul sau casa dumneavoastra.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Oferte de Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Verile din ce in ce mai calduroase din ultimii ani au facut ca aparatele de aer conditionat sa devina foarte populare, iar producatorii au dezvoltat tehnologii noi pentru a reduce discomfortul termic. Astfel, un model de aer conditionat modern trebuie sa aiba un consum mic de energie si un nivel redus al zgomotului, sa acopere un spatiu cat mai mare si sa aiba si alte functii precum dezumidificarea aerului. Producatorul japonez Toshiba este un lider in dezvoltarea tehnologiilor inovatoare, iar aparatele de aer conditionat produse de acesta raspund cerintelor celor mai exigenti dintre clienti.

Un astfel de aparat de aer conditionat este Toshiba Mirai RAS-13BKV-E, care are un design simplu si elegant cu marginile rotunjite, avand o culoare alba lucioasa. Unitatea interna are dimensiuni de 79.8 x 29.3 x 23 cm si o greutate de 9 kg si poate acoperi o suprafata destul de mare de pana la 30 m². Modelul Mirai RAS-13BKV-E de la Toshiba foloseste tehnologia DC Hybrid Inverter care controleaza frecventa rotatiilor compresorului motorului asigurand o eficienta ridicata si un consum redus de energie. Astfel, atat eficienta energetica pentru racire cat si pentru incalzire sunt incadrate in clasa A+. Acest aparat de aer conditionat este unul dintre cele mai silentioase de pe piata, avand un nivel al zgomotului de 42 dB, care care poate scadea la 22 dB la viteze mici de ventilare. Sistemul de filtrare 3 in 1 cu filtre de carbon activ asigura o filtrare eficienta pentru un aer curat pe toata durata zilei. Aparatul de aer conditionat functioneaza si la temperaturi exterioare extreme de la -15 grade pana la +46 de grade, putand fi folosit pe toata durata anului.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Super Ofertele Noului An de la Flanco
Click aici pentru oferta

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de aer conditionat

Aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BKV-E este usor de folosit, iar telecomanda ergonomica are putine butoane si un meniu intuitiv. Pe langa functiile de racire si incalzire, puteti alege si functiile de dezumidificare sau doar de ventilare a aerului sau puteti alege setarea automata cu ajutorul functiei Auto Changeover. Viteza de ventilare poate fi setata in 5 trepte iar reglarea lamelor se poate alege din cele 12 pozitii, ambele avand disponibile si modul automat. Modul Eco asigura un consum de energie mai redus cu 25% comparativ cu programele standard, iar functia Hi Power asigura un debit de aer suplimentar pentru o racire/incalzire a camerei intr-un timp mai scurt. Cu ajutorul timer-ului puteti seta oprirea automata a aparatului de aer conditionat intr-o perioada de timp de la 30 de minute la 12 ore iar functia Auto Restart va asigura pornirea aparatului de aer conditionat cu aceleasi setari in cazul unei caderi de tensiune. Functia de auto curatare asigura eliminarea umiditatii unitatii interioare, asigurand astfel reducerea riscurilor de dezvoltare a bacteriilor.

Un minus al aparatului de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BKV-E este lips kit-ului de instalare din pachet, ceea ce inseamna ca va trebui sa platiti suplimentar pe langa pretul de achizitie al produsului.

In concluzie, Toshiba Mirai RAS-13BKV-E este un aparat de aer conditionat usor de utilizat, cu un consum scazut de energie, un nivel redus al zgomotului si care beneficiaza de ultimele tehnologii Toshiba, fiind o alegere buna pentru asigurarea comfortului termic din apartamentul sau casa dumneavoastra.