Gree GWH12AGB-K6DNA1B, Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++ – Pareri si Review

▷ Gree GWH12AGB-K6DNA1B Aparat de Aer Conditionat ⭐ Review si Pareri
Gree GWH12AGB-K6DNA1B

Product Name: Gree GWH12AGB-K6DNA1B

Product Description: Gree GWH12AGB-K6DNA1B este un aparat de aer conditionat cu o capacitate de 12.000 BTU si o eficienta energetica incadrata in clasa A++. Aparatul dispune de numeroase functii moderne si are un nivel al zgomotului de 24 dB.

Brand: Gree

 • Design
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.6

Summary

Gree GWH12AGB-K6DNA1B este un aparat de aer conditionat cu design simplu si eficienta energetica buna. Nivelul rezonabil al zgomotului, functiile suplimentare si raportul corect dintre calitate si pret sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestui aparat de aer conditionat din portofoliul companiei chineze Gree.

Pros

+ display digital;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A++;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ functii moderne;

+ raport bun intre calitate si pret.

Cons

– lipsa conectivitatii Wi-Fi;

– designul unitatii interioarea este prea simplist;

– kit-ul de instalare nu este inclus in pret.

Aparatele de aer conditionat sunt instalate in tot mai multe locuinte, fie ca vorbim de case sau apartamente. Alegerea aparatului de aer conditionat se face in primul rand in functie de puterea de racire, care trebuie sa fie potrivita pentru incaperea in care va fi instalat. Apoi, daca bugetul va permite, puteti opta pentru un model cu eficienta energetica buna si cu functii moderne. In plus, conectivitatea Wi-Fi permite controlarea facila a aparatului prin intermediul smartphone-ului. Gree GWH12AGB-K6DNA1B este un aparat de aer conditionat cu un raport bun intre calitate si pret, iar in cotinuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 aparate de aer conditionat 12.000 BTU

Gree GWH12AGB-K6DNA1B

Gree GWH12AGB-K6DNA1B – design, capacitate de racire si dimensiuni

Aparatul de aer conditionat Gree GWH12AGB-K6DNA1B are o unitate interna cu design alb simplu, care ii permite instalarea atat pe un hol cat si intr-o incapere mai eleganta. Carcasa are finisaje mate si un display digital care afiseaza temperatura. Acest model are o capacitate de racire de 12.000 BTU, fiind potrivit pentru o incapere cu suprafata maxima de 35 mp.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 73.2 x 33 x 55 cm iar kitul de instalarea nu este inclus in pret, astfel ca va trebui sa il platiti separat impreuna cu instalarea. Alte aparate de aer conditionat performante pe care le-am analizat sunt: Gree GWH12AGB-K6DNA1A sau Samsung WindFree AR12AXKAAWKNEU/AR12AXKAAWKXEU

Eficienta energetica si zgomot

Gree GWH12AGB-K6DNA1B are un compresor inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa A++ pentru racire si A+ pentru incalzire. Consumul nominal la racire este de 1300 W iar coeficientul pentru randament sezonier la racire, SEER, are o valoare buna de 6.1. Unitatea interna are un debit de aer care poate fi ajustat in 6 trepte intre 280 si 590 m3/h. Nivelul zgomotului de 24 dB este unul rezonabil, astfel ca veti putea utiliza aparatul chiar si pe timpul noptii.

Filtrare si functii

Acest model dispune de un filtru extern care se scoate usor, putand fi curatat in chiuveta sau in cada. In plus, functia de autocuratare previne acumularea umiditatii, pornind ventilatorul ori de cate ori este necesar. Pe langa racire si incalzire, acest model permite si dezumidificarea aerului interior, cu o capacitate de 1.4 litri pe ora. Ventilatorul dispune de 4 trepte, iar daca doriti sa raciti mai rapid temperatura din camere, aveti la dispozitie functia Turbo. Din pacate, acest aparat de aer conditionat nu dispune de conectivitate Wi-Fi. 

Telecomanda si garantie

Telecomanda are un format clasic, cu un display digital si mai multe butoane pentru functii si optiuni. Gratie senzorului iFeel din telecomanda, veti putea sa raciti eficient si spatiile aflate mai departe de unitatea interioara. Garantia de care beneficiaza acest model este cea standard de 24 de luni, care poate fi extinsa insa in momentul achizitionarii, la un cost suplimentar.

Puncte tari

+ display digital;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A++;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ functii moderne;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– lipsa conectivitatii Wi-Fi;

– designul unitatii interioarea este prea simplist;

– kit-ul de instalare nu este inclus in pret.

Concluzii

In concluzie, Gree GWH12AGB-K6DNA1B este un aparat de aer conditionat cu design simplu si eficienta energetica buna. Nivelul rezonabil al zgomotului, functiile suplimentare si raportul corect dintre calitate si pret sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestui aparat de aer conditionat din portofoliul companiei chineze Gree.

button-3

Manual de utilizare Gree GWH12AGB-K6DNA1B